SPORT-Opšta tema

Ima mim zaradjujem 1.5 miliona godisnje protesti su za studente na njoj Piksi.
Iako je moj, Nislija, ovim cutanjem kao **greška kod mene je zavrsena prica Piksija, dok on vodi reprezentaciju i reprezentacije.
Iskreno, nesto nisam video fudbalere da su podrzali proteste za razliku od kosarkasa i ostalih sportista
Jbga neki su Topic(stariji), Bodiroga, Mica Beric, Dule Vujosevic a neki Tomasevic, Rebraca,Piksi....

Има Пикси много добру позицију... отерао све ''маторе'' играче који су имали петље да нешто јавно кажу... гура клинце и диже им цену и ради у дилу са менаџерима... добра лова капље без обзира на резултате... боле њега... све то ми плаћамо...

Koga je oterao?? I ova ekipa bi drugacije izgledala da kartone nisu imali Zivkovic, Milenkovic i Pavlovic i Terzic, a povredjeni su Veljkovic i Mitrovic. Tadic i Sergej znaju fudbal, ali trcanje i markiranje igraca su im slabija strana i ne uklapaju se u Piksijevu igru.

Samo da ne igra SMS, svi ovi se bar malo više zalažu od njega. On je kao neki dobar igrač a u repki ne može dva dodavanja tačna da sastavi i ne može da istrči 50 metara u komadu. Fale nam bolji na centru i fale nam bekovi, ovako sa 3 u zadnjoj liniji ćemo uvek primati lake i glupe golove, ne mogu krila da poginu da stignu od gola do gola a SMS na centru da se kilavi sa ostalima i da gleda u ekrane dal ga snima kamera.

4-5-1 ili 4-4-2 su uvek bolji izbor od 3-5-2 za boraniju kakva smo mi.

Nazad
Vrh