Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja ne pratim kao nekad, ali sam morao da ispratim ovaj klasik. Argentinci sa jednim selektorom već sedam godina, Brazilci su tu u problemu, imo...Posto bas slabo pratim fudbal, bacio sam pogled na sastave Brazila i Argentine, vidim Brazil ima dobar napad ali ostatak po igracima tj. gde igraju ti igraci rekao bih nista specijalno.
Jel stvarno Brazil toliko tanak nazad i na sredini
Do juce su popisivali i maltretirali navijace koji pljuju sizoja.Napokon se i sever probudio.
Pa i koji će Q u top tenTesko ce partizan do top 10. Ima jos sanse ali tesko, ima koliko mi se cini zalgiris u gostima i kuci real. Tesko.
Znam. Ja kad sam onomad govorio o previse crnaca, to jest ne previse nego svi sto igraju su crni dobio sam larvu uvreda i pisanja.Pa i koji će Q u top ten
Msm, ja sam Partizanovac, al s ovakvom igrom...
A i ovo je Partizan ko što sam ja Eskim. Jebeм ti strance!
Moze sa dve pobede ulaze u top 10 sigurno....Branković je sve vreme pomagao ali bez uspeha.Niste odigrali ni za vas ni za nas.Glavni krivac je,zna se.Da se ne ponavljamo.Treba vam luda sreća sada.