SPORT-Opšta tema

Sinoc smo imali vise srece nego umeca i pameti za remi u Austriji. Mogli su nam dati 3 4 komada lagano...

Samo da ne igra SMS, svi ovi se bar malo više zalažu od njega. On je kao neki dobar igrač a u repki ne može dva dodavanja tačna da sastavi i ne može da istrči 50 metara u komadu. Fale nam bolji na centru i fale nam bekovi, ovako sa 3 u zadnjoj liniji ćemo uvek primati lake i glupe golove, ne mogu krila da poginu da stignu od gola do gola a SMS na centru da se kilavi sa ostalima i da gleda u ekrane dal ga snima kamera.

4-5-1 ili 4-4-2 su uvek bolji izbor od 3-5-2 za boraniju kakva smo mi.

Teško ćemo mi ovo večeras dobiti.ovaj Ife kad je u petorci negledami se utakmica. Odbranu ne igramo uopšte

Погледао сам резултат и чуди ме да Партизан губи са великом разликом од директног конкурента... Нисам се надао... Ко што се нисам надао за резултат против Олимпијакоса.

Ovi sinoc su nas pustili, dogovorena utakmica. Ovi veceras su vas razbili igracki, vi ne mozete vola da pogodite, u ocajnoj ste formi. Nema tu kladionice veceras kad je ovo direktan rival za prolaz ko je lud da igra za kladionicu.

ovo je guženje bulvalno.
jedva sam odgledao prvu cetvrtinu a ond asam prešao na gledanje kako se gađaju jjacima funkcioneri sns au Nišu.
Nisu igrači dorasli ovom pritisku imperativa pobede pogotovo u Areni.
Volja 0, ziceri se promašuju

Sent from my BRP-NX1M using Tapatalk

Mnogo se vinuo Partizan u visine a tu je greška.Nedavno sam napisao da posle kiše dolazi sunce i obrnuto i to se dešava.
Izgubili ste sa velikom razlikom a trebali su vam bodovi a kada smo mi izgubili sa 48 razlike-drvlje i kamenje po nama.I vi bi izgubili sa sličnom razlikom da Efes nije prikočio.Još im ni pola nije išlo kao protiv nas.
Nama je OLI dao pobedu.Ceo dan Partizanovci pišu po društvenim mrežama.Pa OLI nije znao šta ga je snašlo kad nam je Deda bio glavni centar.Ovo je Grku bio pokazatelj-kako igrati u napadu što nam je bila boljjka do sada.Braun,koji je čini mi se gori od Gilespija ih je sve zabunio jer ih je sve motao pa nisu znali koga čuva ppa su gubili lopte.Kenan se napromašivao u prvoj četvrtini -bilo bi preko 20 razlike da je pola pogodio.Kalinić je glumio Bolomboja....

Ma i mi cemo tesko, jeste da imamo tri kuci ali nemamo ekipu. Nemas centra, mitrovic bolombaj i daum svi povredjeni. Nemas visokog igraca, ovo protiv olimpa ne racunaj videces kad dodje ekipa na noz da igra sa nama kako ce biti....

Nazad
Vrh