SPORT-Opšta tema

Nemam nista protiv crnaca, ali ove camuge sto skakucu kao da su drogirani su nista drugo nego tako kako ih nazivam.
Ne poznajes me druze cika lazo lazarevicu tako da ne vredjaj ovde na forumu zbog tvojih crnaca koje sam uvredio a koji vas postuju kao i kapiten kevin, vidi se iz prilozenog.

Nemam nista protiv crnaca, ali ove camuge sto skakucu kao da su drogirani su nista drugo nego tako kako ih nazivam.
Ne poznajes me druze cika lazo lazarevicu tako da ne vredjaj ovde na forumu zbog tvojih crnaca koje sam uvredio a koji vas postuju kao i kapiten kevin, vidi se iz prilozenog.
Ne poznajem te (sto se tice toga ako si zainteresovan poslacu ti br. tel. da se za pocetak tako upoznamo ) , i ne vredjam ( samo kazem da takvo izrazavanje ne prilici coveku koji treba da edukuje omladinu) , a i nisu moji crnci . A plus nismo ni drugovi . Za sad .

A kenan je odigrao lose? Zavidnost je cudo.
Kenan je odradio produžetak dobro a ko si pročitao moj post srećno ste do produžetka i došli. Kolega očigledno imaš neki problem pa nemoj ga prebacivati u ovu temu. Što se tiče zavidnosti nebi je komentarisao nešto se ne sećam da si nekad čestitao na pobedi Partizana a ja to činio više puta.

Kenan je odradio produžetak dobro a ko si pročitao moj post srećno ste do produžetka i došli. Kolega očigledno imaš neki problem pa nemoj ga prebacivati u ovu temu. Što se tiče zavidnosti nebi je komentarisao nešto se ne sećam da si nekad čestitao na pobedi Partizana a ja to činio više puta.
Ja nikog ne teram da se zahvaljuje, niti hvalim niti kudim zbog toga.
A sto se problema tice imam sa ljudima koji me ne poznaju a vredjaju, a pritom nisu bili licno vredjani. Ne mislim na tebe.

Padali su i jači u IV četvrtini. Išao ih šut za tri uostalom kao i sve ekipe koje igraju protiv nas.

6 od 14 nije tako neki spektakularan sut za 3 poena ako se gledaju prve 2 cetvrtine

u trecoj imaju 3 od 6

vise je bilo ocigledno da su prestali igrati prvenstveno odbranu a u napadu su pravili licne i davali lopte partizanu

sa 72 70 za 5 mniuta se otislo na 92 73

sterling brown resava 6 uzastopnih napada sa trojkama ili dvojkama i niko da napravi faul nad njim gotovo tih 3ipo skoro 4 minuta igre

igralo se u cast milojevica

spartak odjednom nestaje sa terena 9 lopti gubi u 4/4 a na mecu ukupno 20,gotovo pola su napravili u prvih 5 minuta poslednje cetvrtine

pise se pobeda i to je to,ne bi bilo dobro da su usli u neizvesnu zavrsnicu posle one 2 pobede protiv asvela i milana

6 od 14 nije tako neki spektakularan sut za 3 poena ako se gledaju prve 2 cetvrtine

u trecoj imaju 3 od 6

vise je bilo ocigledno da su prestali igrati prvenstveno odbranu a u napadu su pravili licne i davali lopte partizanu

sa 72 70 za 5 mniuta se otislo na 92 73
kompletna recenzija ovdje
sterling brown resava 6 uzastopnih napada sa trojkama ili dvojkama i niko da napravi faul nad njim gotovo tih 3ipo skoro 4 minuta igre
Čini se da je tim posle Partizanovog prodora psihički slomio

Nisu imali snage da igraju u onom tempu, ono se igralo vrlo brzo, koliko se secam broj skokova je bio izjednacen, partizan nesto lose sutirao trojke u prvom, pritegli odbranu, Spartak nije imao snage i to je to

igralo se u cast milojevica

spartak odjednom nestaje sa terena 9 lopti gubi u 4/4 a na mecu ukupno 20,gotovo pola su napravili u prvih 5 minuta poslednje cetvrtine

pise se pobeda i to je to,ne bi bilo dobro da su usli u neizvesnu zavrsnicu posle one 2 pobede protiv asvela i milana
Koliko se secam taj spartak nas je pobedjivao.Kada ce pobediti fmp njegovu kopiju?

spartak do ove godine moze se reci nestao sa mape kosarke

al zato sad fudbalski klub u problemu jer su zalegli sa lovom za kosarku

a ko ce ga znati

spartak je napravio fuziju davno vec sa fk horgos zlatibor voda

posle su bili zdrepceva krv a sad nemaju ime

Dragan simovic vlasnik simexa je od prosle postao pocasni predsednik a nikola simovic je sad predsednik

verovatno su u nekim rodbinskim vezama

Nazad
Vrh