SPORT-Opšta tema

Kruta minutaža.Zato je toliko i siguran u sebe.A ima potencijala.A koliko Kodi pravi grešaka po utakmici,što promašaja što pogrešno dodatih,što izgubljenih.

Kodi nas uništava redovno, ja ne mogu da ga gledam, dešava se da pogodi po koju trojku ali nervira me njegovo iznošenje lopte, puno vremena provede dok je iznese i onda je drži kod sebe sve dok nam ostane 10 sekundi za napad, kao epilog toga, moramo šutirati trojke jer nemamo vreme za napad.Od kada je došao u Zvezdu on igra isto.Fener je jača ekipa i kvalitetnija a onaj deda Meli, redovno nas uništi trojkama.

Bitno je da se sinoc nije igrala anti kosarka... ili ti kako neki clanovi ovde kazu kad tim mnogo sutira trojki to znaci da nemaju ideje i ne znaju da odigraju akcije za napad.

e moj druze

asvel je postigao 62 poena u porazu,2 cetvrtine nije prebacio ni 15 poena,jedna sa 14,poslednja 9 poena za 10min

partizan 9 minuta i 18sekundi do kraja druge cetvrtine ima postignutih 8 poena i onda iffe lunderg pogadja jednu trojku sa zvukom isrene jer jer istekao napad i drugu sekundu do kraja

to je anti kosarka

juce zvezda igra sve dobre cetvrtine i ako si gledao mec izgubila je zbog druge gde su ovi iz 5 napada i 5 trojki za redom napravili prednost i to se odrzalo do kraja meca
a o nekoj anti kosarci ni govora,ni jednih ni drugih a posedbno ne fenera koji su odigrali odlican mec a opet kad se pogleda dobili zvezdu na 2 poseda

toliko

a juce isto tako bajern dobija monako sa ipaljenje 33 trojke i 20 datih

takodje zalgiris dobija virtus ispucali 35 trojki dali 15

ti timovi nemaju igru i svede im se mec na sutiranje trica,zato su i pali i verovatno nece ni igrati top 10 jer ih sut nece sluziti na svim mecevima

Nazad
Vrh