Prosvetni radnik koristi reci kao sto su "camuga","crncuga" i slicno ..... Sta reci ,osim dno dna . I takvi ce da nam uce decu nekim vrednostima . Sramota !tako i igraju dok su pet camuga na terenu to lici na nesto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prosvetni radnik koristi reci kao sto su "camuga","crncuga" i slicno ..... Sta reci ,osim dno dna . I takvi ce da nam uce decu nekim vrednostima . Sramota !tako i igraju dok su pet camuga na terenu to lici na nesto.
Ne poznajem te (sto se tice toga ako si zainteresovan poslacu ti br. tel. da se za pocetak tako upoznamo ) , i ne vredjam ( samo kazem da takvo izrazavanje ne prilici coveku koji treba da edukuje omladinu) , a i nisu moji crnci . A plus nismo ni drugovi . Za sad .Nemam nista protiv crnaca, ali ove camuge sto skakucu kao da su drogirani su nista drugo nego tako kako ih nazivam.
Ne poznajes me druze cika lazo lazarevicu tako da ne vredjaj ovde na forumu zbog tvojih crnaca koje sam uvredio a koji vas postuju kao i kapiten kevin, vidi se iz prilozenog.
Vidim iz prilozenog.Kako sto smo vec rekli . Majmuni su prilicno evoluirali u zadnjih par godina . Nekad je bila atrakcija videti majmuna da svira , a sada je sasvim normalno da koristi i kompjuter .
Kenan je odradio produžetak dobro a ko si pročitao moj post srećno ste do produžetka i došli. Kolega očigledno imaš neki problem pa nemoj ga prebacivati u ovu temu. Što se tiče zavidnosti nebi je komentarisao nešto se ne sećam da si nekad čestitao na pobedi Partizana a ja to činio više puta.A kenan je odigrao lose? Zavidnost je cudo.
Ja nikog ne teram da se zahvaljuje, niti hvalim niti kudim zbog toga.Kenan je odradio produžetak dobro a ko si pročitao moj post srećno ste do produžetka i došli. Kolega očigledno imaš neki problem pa nemoj ga prebacivati u ovu temu. Što se tiče zavidnosti nebi je komentarisao nešto se ne sećam da si nekad čestitao na pobedi Partizana a ja to činio više puta.
Ne moras slati br ne treba mi. To kakav sam ja prof to znaju u mojoj skoli i ucenici i kolege, to se tebe ne tice.Ne poznajem te (sto se tice toga ako si zainteresovan poslacu ti br. tel. da se za pocetak tako upoznamo ) , i ne vredjam ( samo kazem da takvo izrazavanje ne prilici coveku koji treba da edukuje omladinu) , a i nisu moji crnci . A plus nismo ni drugovi . Za sad .
Ili su u toj skoli svi fasisti i rasisti ili se ti opasno zavaravas . Jedno je sigurno . Latentan strah od crnaca. Verovatno neka trauma iz mladosti . Ipak si ti geograficar . Obilazio si razne zemlje i dobro si zapamtio " camuge " kako ih ti zoves profo. . Verovatno i iz Eurocrem- a samo belo jedes .To kakav sam ja prof to znaju u mojoj skoli i ucenici i kolege, to se tebe ne tice.
Naravno da me se tice . Sutradan ces se mozda zaposliti u skolu gde ide moje dete ,a takvi nam ne trebaju .znaju u mojoj skoli i ucenici i kolege, to se tebe ne tice.
Sta lupas ti covece. Sve si izmesao i promasio. Ne predajem geografiju, pomesao si me sa kolegom ovde na forumu. Oladi malo.Ili su u toj skoli svi fasisti i rasisti ili se ti opasno zavaravas . Jedno je sigurno . Latentan strah od crnaca. Verovatno neka trauma iz mladosti . Ipak si ti geograficar . Obilazio si razne zemlje i dobro si zapamtio " camuge " kako ih ti zoves profo. .
A trebaju nam takvi mozda kao sto si ti, nekulturni, bahati i oholi. Zaobidji me covece i uzivaj u svojim bolestinama....Naravno da me se tice . Sutradan ces se mozda zaposliti u skolu gde ide moje dete ,a takvi nam ne trebaju .
Izvinjavam se onda , ali tako mi se cinilo da sam negde procitao da radis u prosveti i da je geografija u pitanju . U sustini sto se mene tice , rasisti mogu da jedu .Sta lupas ti covece. Sve si izmesao i promasio. Ne predajem geografiju, pomesao si me sa kolegom ovde na forumu. Oladi malo.