SPORT-Opšta tema

Nemam nista protiv crnaca, ali ove camuge sto skakucu kao da su drogirani su nista drugo nego tako kako ih nazivam.
Ne poznajes me druze cika lazo lazarevicu tako da ne vredjaj ovde na forumu zbog tvojih crnaca koje sam uvredio a koji vas postuju kao i kapiten kevin, vidi se iz prilozenog.

Kako sto smo vec rekli . Majmuni su prilicno evoluirali u zadnjih par godina . Nekad je bila atrakcija videti majmuna da svira , a sada je sasvim normalno da koristi i kompjuter .

Nekad iz laze lazarevica nisu imali pristup ni telefonu fiksnom, sad im izgleda daju pritup netu i racunaru pa mogu ovde pisakarati i vredjati do mile volje.

Nemam nista protiv crnaca, ali ove camuge sto skakucu kao da su drogirani su nista drugo nego tako kako ih nazivam.
Ne poznajes me druze cika lazo lazarevicu tako da ne vredjaj ovde na forumu zbog tvojih crnaca koje sam uvredio a koji vas postuju kao i kapiten kevin, vidi se iz prilozenog.
Ne poznajem te (sto se tice toga ako si zainteresovan poslacu ti br. tel. da se za pocetak tako upoznamo ) , i ne vredjam ( samo kazem da takvo izrazavanje ne prilici coveku koji treba da edukuje omladinu) , a i nisu moji crnci . A plus nismo ni drugovi . Za sad .

A kenan je odigrao lose? Zavidnost je cudo.
Kenan je odradio produžetak dobro a ko si pročitao moj post srećno ste do produžetka i došli. Kolega očigledno imaš neki problem pa nemoj ga prebacivati u ovu temu. Što se tiče zavidnosti nebi je komentarisao nešto se ne sećam da si nekad čestitao na pobedi Partizana a ja to činio više puta.

Kenan je odradio produžetak dobro a ko si pročitao moj post srećno ste do produžetka i došli. Kolega očigledno imaš neki problem pa nemoj ga prebacivati u ovu temu. Što se tiče zavidnosti nebi je komentarisao nešto se ne sećam da si nekad čestitao na pobedi Partizana a ja to činio više puta.
Ja nikog ne teram da se zahvaljuje, niti hvalim niti kudim zbog toga.
A sto se problema tice imam sa ljudima koji me ne poznaju a vredjaju, a pritom nisu bili licno vredjani. Ne mislim na tebe.

Ne poznajem te (sto se tice toga ako si zainteresovan poslacu ti br. tel. da se za pocetak tako upoznamo ) , i ne vredjam ( samo kazem da takvo izrazavanje ne prilici coveku koji treba da edukuje omladinu) , a i nisu moji crnci . A plus nismo ni drugovi . Za sad .
Ne moras slati br ne treba mi. To kakav sam ja prof to znaju u mojoj skoli i ucenici i kolege, to se tebe ne tice.
A da vredjas vredjas i te kako, zbog naziva camuga koji nije tebi upucen, se ispisao dno dna, sramota, neka majmunisanja i ostalo.
Vec sam ti jednom pisao ovde isto na forumu i opet se ponavljam, ZAOBIDJI ME.

To kakav sam ja prof to znaju u mojoj skoli i ucenici i kolege, to se tebe ne tice.
Ili su u toj skoli svi fasisti i rasisti ili se ti opasno zavaravas . Jedno je sigurno . Latentan strah od crnaca. 😂 Verovatno neka trauma iz mladosti . Ipak si ti geograficar . Obilazio si razne zemlje i dobro si zapamtio " camuge " kako ih ti zoves profo. 😂. Verovatno i iz Eurocrem- a samo belo jedes . 😂

Poslednja izmena:
Ili su u toj skoli svi fasisti i rasisti ili se ti opasno zavaravas . Jedno je sigurno . Latentan strah od crnaca. 😂 Verovatno neka trauma iz mladosti . Ipak si ti geograficar . Obilazio si razne zemlje i dobro si zapamtio " camuge " kako ih ti zoves profo. 😂.
Sta lupas ti covece. Sve si izmesao i promasio. Ne predajem geografiju, pomesao si me sa kolegom ovde na forumu. Oladi malo.

Sta lupas ti covece. Sve si izmesao i promasio. Ne predajem geografiju, pomesao si me sa kolegom ovde na forumu. Oladi malo.
Izvinjavam se onda , ali tako mi se cinilo da sam negde procitao da radis u prosveti i da je geografija u pitanju . U sustini sto se mene tice , rasisti mogu da jedu 💩.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh