SPORT-Opšta tema

Kruta minutaža.Zato je toliko i siguran u sebe.A ima potencijala.A koliko Kodi pravi grešaka po utakmici,što promašaja što pogrešno dodatih,što izgubljenih.

Kodi nas uništava redovno, ja ne mogu da ga gledam, dešava se da pogodi po koju trojku ali nervira me njegovo iznošenje lopte, puno vremena provede dok je iznese i onda je drži kod sebe sve dok nam ostane 10 sekundi za napad, kao epilog toga, moramo šutirati trojke jer nemamo vreme za napad.Od kada je došao u Zvezdu on igra isto.Fener je jača ekipa i kvalitetnija a onaj deda Meli, redovno nas uništi trojkama.

Bitno je da se sinoc nije igrala anti kosarka... ili ti kako neki clanovi ovde kazu kad tim mnogo sutira trojki to znaci da nemaju ideje i ne znaju da odigraju akcije za napad.

e moj druze

asvel je postigao 62 poena u porazu,2 cetvrtine nije prebacio ni 15 poena,jedna sa 14,poslednja 9 poena za 10min

partizan 9 minuta i 18sekundi do kraja druge cetvrtine ima postignutih 8 poena i onda iffe lunderg pogadja jednu trojku sa zvukom isrene jer jer istekao napad i drugu sekundu do kraja

to je anti kosarka

juce zvezda igra sve dobre cetvrtine i ako si gledao mec izgubila je zbog druge gde su ovi iz 5 napada i 5 trojki za redom napravili prednost i to se odrzalo do kraja meca
a o nekoj anti kosarci ni govora,ni jednih ni drugih a posedbno ne fenera koji su odigrali odlican mec a opet kad se pogleda dobili zvezdu na 2 poseda

toliko

a juce isto tako bajern dobija monako sa ipaljenje 33 trojke i 20 datih

takodje zalgiris dobija virtus ispucali 35 trojki dali 15

ti timovi nemaju igru i svede im se mec na sutiranje trica,zato su i pali i verovatno nece ni igrati top 10 jer ih sut nece sluziti na svim mecevima

Evo jedan presek stanja od pocetka El 3. Oktobar do dana danasnjeg.

Nas prijatelj foruma Zoran0230 napisao je 172 posta u kojima spominje Partizanove kosarkase,trenera i tim. (najcesce u negativnom kontekstu)
U postovima gde pise o Zvezdi napisao je za isti vremenski period 54 posta vezana za taj klub,trenera i igrace.

Zatim clan foruma Coci064

O Partizanu 79 postova
O Zvezdi 50 postova

Clan Lule28

O Partizanu 72 posta
O Zvezdi 62 posta

Clan Pexkap

O Partizanu 59 postova
O Zvezdi 33 posta

U obzir sam uzimao samo postove gde se pise o kosarci, postove o fudbalu sam se trudio da preskocim. Postove gde se prica o oba kluba ili igracima nisam belezio.

Jedna veoma, veoma zanimljiva statistika.
Postoji mogucnost i da se podkrala neka greska ali to je u 5 postova + -

Nas prijatelj foruma Zoran0230 napisao je 172 posta u kojima spominje Partizanove kosarkase,trenera i tim. (najcesce u negativnom kontekstu)
U postovima gde pise o Zvezdi napisao je za isti vremenski period 54 posta vezana za taj klub,trenera i igrace.

O Partizanu 79 postova
O Zvezdi 50 postova

Clan Lule28

O Partizanu 72 posta
O Zvezdi 62 posta

Clan Pexkap

O Partizanu 59 postova
O Zvezdi 33 posta

U obzir sam uzimao samo postove gde se pise o kosarci, postove o fudbalu sam se trudio da preskocim. Postove gde se prica o oba kluba ili igracima nisam belezio.

Jeli ti ovo radi neka aplikacija ili si pesaka brojao?
Ako si pesaka onda si bas dokon u ovo zimsko vreme.
Da si tako azuran u kaznjavanju svojih grobara kada vredjaju ovde bi skroz bila neka druga komunikacija.

O Partizanu 79 postova
O Zvezdi 50 postova

Clan Lule28

O Partizanu 72 posta
O Zvezdi 62 posta

Clan Pexkap

O Partizanu 59 postova
O Zvezdi 33 posta

I šta si hteo time da kažeš.Koliko je to dnevno postova.Pa ti si opsednut Zoranom.

I šta si hteo time da kažeš.Koliko je to dnevno postova.Pa ti si opsednut Zoranom.
Hteo sam da kazem. Voli svoje postuj tudje!
Pročitaj zadnju rečenicu.
Moj odgovor na zadnju recenicu,koju je dodao naknadno nakon mog odgovora je sledeci

Ako ja pisem post u sledecm kontekstu

Vas klub je takva i takav, vas vas trener obmanjuje zaglupljuje, igraci su vam takvi i takvi. Vi ne znate vi ne vidte vi ste ovo vi ste ono.

Znaci kontent posta je takav da proziva sve postojece u dozvoljenom obliku.

Onda sledi odgovor prozvane strane, koji moze da bude sta ti znas,ti si glupan ti si ovo ti si ono zabadaj nos u svoje itd itd...

Onda opet inicijator prvog posta odgovara njemu slicnim kontentom i onda obicno ona strana koja ostaje bez argumenta krece da se ljuti jer je uvredjena.

Da bi ja kao moderator to resio adekvatno, moram obrisati sve do posta koji je inicirao konflikt a to je u ovom slucaju prvi post u opisanom dijalogu.

Nakon sto otklonim post koji je inicirao to, bivam prozivan od strane kreatora tog posta kako mene boli istina,kako ne prihvatam cinjenice i slicno.

Zatim trpim licne provokacije i prozivke ( ne moram ih nazvati uvredama)

I onda kada kaznim sa 1 bodom (najcesce na 48h,sto je kazna u najblazem mogucem obliku) clana i inicijatora posta, clan ne bude zadovoljan i smatra da je bezpravdeno kaznjen.

Hteo sam da kazem. Voli svoje postuj tudje!

Moj odgovor na zadnju recenicu,koju je dodao naknadno nakon mog odgovora je sledeci

Ako ja pisem post u sledecm kontekstu

Vas klub je takva i takav, vas vas trener obmanjuje zaglupljuje, igraci su vam takvi i takvi. Vi ne znate vi ne vidte vi ste ovo vi ste ono.

Znaci kontent posta je takav da proziva sve postojece u dozvoljenom obliku.

Onda sledi odgovor prozvane strane, koji moze da bude sta ti znas,ti si glupan ti si ovo ti si ono zabadaj nos u svoje itd itd...

Onda opet inicijator prvog posta odgovara njemu slicnim kontentom i onda obicno ona strana koja ostaje bez argumenta krece da se ljuti jer je uvredjena.

Da bi ja kao moderator to resio adekvatno, moram obrisati sve do posta koji je inicirao konflikt a to je u ovom slucaju prvi post u opisanom dijalogu.

Nakon sto otklonim post koji je inicirao to, bivam prozivan od strane kreatora tog posta kako mene boli istina,kako ne prihvatam cinjenice i slicno.

Zatim trpim licne provokacije i prozivke ( ne moram ih nazvati uvredama)

I onda kada kaznim sa 1 bodom (najcesce na 48h,sto je kazna u najblazem mogucem obliku) clana i inicijatora posta, clan ne bude zadovoljan i smatra da je bezpravdeno kaznjen.
To što ja pišem o obradoviću i igračima,ne treba da utiče lično ni na koga jer tako i pišem.Vređanje,Čovića,Vesne....Ja nisam odgovarao na takve postove niti sam se smatrao uvređenim što je po meni normalno.Koliko je pa i danas u komentarima bilo sprdnje sa Petruševim koj je morao da da izjavu policiji ali to ne dotiče mene kao Zorana.Ima situacija ohoho.
Jer to treba da budu razlozi da ja tebi pišem da si lud,das si budala,majmun,frustriran.Pitam te u ovom slučaju kao čoveka a ne partizanovca.

Nazad
Vrh