SPORT-Opšta tema

ovaj asvel je izgubio od dijona pre 2 dana 21poen :ROFLMAO:

dijon trenutno 11 u francuskoj ligi,nece ici dalje u evropksom kupu 4 rangu takmicenja u evropi

prva cetvrtina odlucila odmah gde partizan sutira kao blesav 6/7 trojke i pravi prednost
sutirali trojke jer napad nisu imali,asvel jos i igrao nekako tu prvu
e odna krece anti kosarka i jednih i drugih ona druga cetrtina koja je sve samo ne kosarka
partizan se nekako izvlaci 40 sekundi do kraja sa 2 trojke lundberga,na 42 sekunde i sekundu do kraja cetvrtine i na poluvreme se odlazi sa istom prednosti od 11 poena...druga cetvrtina 14-14 :oops::oops: za 9 minuta partizan dao 8 poena

mec se nastavlja tako isto,asvela igra i dalje totalnu anti kosarku tj ne igra nista a partizan ni kriv ni duzan odjednom pravi 5 alej apova za cetrvtinu i ostalo

davno sam gledao losiju kosarku od ovog meca,naravno posebno od tima asvela

mec se opet zavrsava 4/4 nereseno 19-19...tako da partizan dobio 2 cetrvtine a ova razlika

ako ste vi zadovoljni i ja sam,nemam sta drugo reci

Treba pobeđivati još je rano za kalkulacije, dosta je tu ekipa u igri a ima i dosta i iznenađenja. Evo naprimer Real se pati sa Makabijem.

patio se jer je makabi sutirao preko 60% za tri

51 slobodno na mecu samo jedan promasaj i to reala....26od26 makabi

dobio real

olimp dobio baskoniju posle ot iako baskonija opet imala sut za pobedu na 3 sekunde pre kraja a u ot imala sut za sledeci produzetak ali dala dvojku

Nazad
Vrh