Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
totalno neuporedivo a evo i razlogEvo jos jedno pitanje zasto se veliki strucnjak i madjionicar od trenera zali na gust raspored, da je imao 1 dan da pripremi utakmicu.
Ne mogu da se setim gde sam vec cuo slicne izjave...verovatno od nekog smecarskog trenera koji je to koristio kao izgovore da opravda svoje neznanje....

Sličnu izjavu si mogao pročitati od tvog Turčina Licemera sinoć posle Borca.Evo jos jedno pitanje zasto se veliki strucnjak i madjionicar od trenera zali na gust raspored, da je imao 1 dan da pripremi utakmicu.
Ne mogu da se setim gde sam vec cuo slicne izjave...verovatno od nekog smecarskog trenera koji je to koristio kao izgovore da opravda svoje neznanje....
Anđušić je šutnuo loptu u publiku ali ti to nisi video.Ne zameri mi nista,ne smeta mi niko... samo se vasim oruzijem borim protiv vas u ovom pisanju. I to radim namerno ne bi li vam docarao kakvi se vi i ocemu pisete ovde.
Ali ono sto mi je zapalo za oko da skacu i traze faul i nesportsku za svaki kontakt igraca.
Evo jos jedno poredjenje Nedoviceve gestikulacije nisu nikad bile kaznjvane tehnickom (bar koliko se secam)
A sto se bacanja tice, kada je Partizan u derbiju imao 22... ovde se pisalo kako je to bila ogromna sudiska kradja.
nije imao 22 nego samo je lesor imao 21 bacanje a ukupno ste imali 38 bacanjaA sto se bacanja tice, kada je Partizan u derbiju imao 22... ovde se pisalo kako je to bila ogromna sudiska kradja.
Mhm...Anđušić je šutnuo loptu u publiku ali ti to nisi video.
Koliko vidim oni nisu u terenu.
Verovatno ova Bečka škola...Daj ne izmisljaj, niko mu nije prisao na 5 metara blizu andjusica ima sto snimaka.
Decko se posle gestikulacije rukama gde provocira navijace hvata dole za polni organ sto je svakom normalnom coveku za tehnicku. Posle par min sutira loptu preko klube sa rezervnim igracima na publiku to mu oprosteno jer mi bilo iskljucenje dve teh.
Ovo je klasicna vasa grobarska becka skola i ponasanje.
A ti kao moderator polako postajes ovde jedan od gorih koji manipulise kako njemu odgovara.
Ne podrzavam ovo kalinu provokaciju, ali nije sutirao loptu na njih niti se hvatao dole sto je prostakluk da nema veci. Klasicno idiotsko ponasanje andjusica.Verovatno ova Bečka škola...
Evo obecavam,necu vise.![]()
A gde se vata posleMhm...
Ima i bolji snimak gde isfrustrirani navijaca ulaze u teren da se obracunaju sa Andjusicem.
Da je bio Neca, koji ne dobija tehnicku za gestikulaciju, bilo bi neda Neeeedaaa nedaaa... itd.
Ali dobro znamo da su dvostruki standardi, kad neko skandira prekida se utakmica...![]()