SPORT-Opšta tema

Ne zameri mi nista,ne smeta mi niko... samo se vasim oruzijem borim protiv vas u ovom pisanju. I to radim namerno ne bi li vam docarao kakvi se vi i ocemu pisete ovde.

Ali ono sto mi je zapalo za oko da skacu i traze faul i nesportsku za svaki kontakt igraca.

Evo jos jedno poredjenje Nedoviceve gestikulacije nisu nikad bile kaznjvane tehnickom (bar koliko se secam)

A sto se bacanja tice, kada je Partizan u derbiju imao 22... ovde se pisalo kako je to bila ogromna sudiska kradja.
Uh sta mislis publika trazi nesportsku, pa gde ne traze ako gledas basket. Skoro svuda se hvataju za dve ruke u publici kod nekog zesceg faula. Sta ne smemo da navijamo? To je samo za vas "verne" rezervisano?
Dajte malo spustite loptu, meni ne smeta vase navijanje dokle god je fer i navijate za vas klub nemam nista protiv.
Meni su i drazi ovi navijaci iz abe zvezdini jer je to totalno iskreno bez bilo kakvog interesa tamo otislo.

Pa ako ces iskreno tanko navijanje je bilo... Zna se kako se pomaze ekipi pesmom i dlanovima kada ne ide.

Izvini ali ja sam video gomili isfrustriranih navijaca koji vredjaju i kipte od besa na sudije ne bi li prelomili utakmicu u njihovu korist.

I da se razumemo da ne ispadne da kod nas toga nema,ima i jos smo gori kada je u pitanju vredjanje protivnickih igraca. Sto je za svaku kritiku i osudu.

Evo jos jedno pitanje zasto se veliki strucnjak i madjionicar od trenera zali na gust raspored, da je imao 1 dan da pripremi utakmicu.

Ne mogu da se setim gde sam vec cuo slicne izjave...verovatno od nekog smecarskog trenera koji je to koristio kao izgovore da opravda svoje neznanje....
totalno neuporedivo a evo i razlog

vi ste gubili u evroligi meceve i to kod kuce dok ste u aba ligi imali 9 0 i niste imali ni jednog ozbiljnog protivnika(osim dubaia a pazi ovo dubai tada sutirao 3 od 19 za tri poena protiv vas :ROFLMAO: )
sada smo na pola sezone,pritisak mnogo vezi,umor igraca mnogo veci
zelimir poceo da kuka posle 5 kola evrolige na raspored :haha:

realno zvezda nije ni odigrala lose ovo

al protiv ovoga se ne moze,sto kaze pantic dobili bi i boston seltikse :ROFLMAO:

Evo jos jedno pitanje zasto se veliki strucnjak i madjionicar od trenera zali na gust raspored, da je imao 1 dan da pripremi utakmicu.

Ne mogu da se setim gde sam vec cuo slicne izjave...verovatno od nekog smecarskog trenera koji je to koristio kao izgovore da opravda svoje neznanje....
Sličnu izjavu si mogao pročitati od tvog Turčina Licemera sinoć posle Borca.

Ne zameri mi nista,ne smeta mi niko... samo se vasim oruzijem borim protiv vas u ovom pisanju. I to radim namerno ne bi li vam docarao kakvi se vi i ocemu pisete ovde.

Ali ono sto mi je zapalo za oko da skacu i traze faul i nesportsku za svaki kontakt igraca.

Evo jos jedno poredjenje Nedoviceve gestikulacije nisu nikad bile kaznjvane tehnickom (bar koliko se secam)

A sto se bacanja tice, kada je Partizan u derbiju imao 22... ovde se pisalo kako je to bila ogromna sudiska kradja.
Anđušić je šutnuo loptu u publiku ali ti to nisi video.

nije imao 22 nego samo je lesor imao 21 bacanje a ukupno ste imali 38 bacanja

zvezda 30 stim da je 5 bacanja dobila u poslednjih 2 minuta kada je mec bio resen a partizan nije imao tada ni jedno pa se razlika spustila na samo 8 a inace bila preko 10 slobodnih

e vidis tu je ocigledno mesanje sudija u mec jer u 3 cetvrtine neko je imao mogucnost da postigne 10 poena vise nego protivnik i tako se resava i pomaze od strane sudija

slobodna bacanja u tom mecu,kampazo imao 5 licnih,stefan markovic 4 inace oni su plej igraci a lesor igra pod kosem
32-22 u prve 3 cetvrtine

kampazo zavrsava mec u 4/4 na 8 minuta do kraja meca-rezultat je tada egal 65-66 vodi zvezda

mala skola kosarke kako sudije pomazu ;)

Nazad
Vrh