SPORT-Opšta tema

Nije ta situacija nego kada su onom centru svirali u isto vreme 3 ličnu i tehničku.
Odmah otišao na 4 lične.

Sad ce sudije da istope 20 razlike protiv mezimice. Jer ipak buduci ucesnik F4 i osvajac EL ne sme dozvoliti da izgubi od Dubajija. :D

Sta mislite hoce biti 30 slobodnih bacanja za mezimicu?

Evo prvo nesportska pa tehnicka, hahahahahah koja komedija. :D
Što se vi gospodine podsmevate a ja sam odavno trebao biti izbačen sa foruma.Najironičniji si ovde u ovoj temi.Dubai je odigrao utakmicu sezone.Ulazilo je sve u koš.Malo bih zamerio sudijama u zadnjih 5 minuta kada se mogao prelomiti rezultat a možda i ne bi.Glavni razlog je naša očajna odbrana.Ali nadam se da je to žrtva za Fener jer ćemo u ABA igrati doigravanje makar još 5 izgubili.A vi možete da puknete od jeda što ste nemoćni u EL i gledate nam u **greška.

Dajte malo detaljne analize ko je kriv,sta se desilo,zasto sudije nisu svirale jos 10 bacanja?

Sta ce se desiti sad u duplom kolu El kad ubelezite jos 2 poraza + poraz u derbiju?

Kad je crnja naleteo na vaseg crnju nas clan Coci je to video kao faul u napadu,samo nije video da njihov crnja tj igrac odbrane ne stoji sa obe noge na parketu.

A o frustracijama navijaca u halii,jao majko sveta pa ono je cirkus.

Mediji kazu umorna Zvezda... sva sreca pa nije bila hrabra i ovaj put.

Samo da vam napravim paralelu kakva bi pljuvacina bila da je Partizan ovako izgubio kako po medijima tako i ovde po forumu.

A posto je Zvezda,nema veze nebitan poraz idemoo Sveropulise madjionicaru nas.

Dajte malo detaljne analize ko je kriv,sta se desilo,zasto sudije nisu svirale jos 10 bacanja?

Sta ce se desiti sad u duplom kolu El kad ubelezite jos 2 poraza + poraz u derbiju?

Kad je crnja naleteo na vaseg crnju nas clan Coci je to video kao faul u napadu,samo nije video da njihov crnja tj igrac odbrane ne stoji sa obe noge na parketu.

A o frustracijama navijaca u halii,jao majko sveta pa ono je cirkus.

Mediji kazu umorna Zvezda... sva sreca pa nije bila hrabra i ovaj put.

Samo da vam napravim paralelu kakva bi pljuvacina bila da je Partizan ovako izgubio kako po medijima tako i ovde po forumu.

A posto je Zvezda,nema veze nebitan poraz idemoo Sveropulise madjionicaru nas.
evo i tvom panticu se smucio ovaj dubai :haha: :haha: :haha:

prvi put da se slozim sa njim u istoriji(osim ove price o povredama i matorim igracima sto jeste cinjenica ali nedovic ove sezone ima vec dosta utakmkica van tima)

Coci je samo rekao da su sudije navlacile svirale bi to kao faul u napadu. Treba nekad i procitati napisano. Sto se tice navijaca sta je drugacije nego na vasim utakmicama??
Sta su gurale sudije?? Mogle su Andjusicu drugu tehnicku, Faul u napadu onog crnje kad je naleteo na Mekentajera, par cistih blokada svirali kao faulove za Dubai. Sve su to mogli da su navlacili, ali nisu i bolje sto nisu nek ovo bude otreznjenje pred Turke.
Znaci citaj kako je napisano.

U pocetku mi je bio smesan, sada je malo i dosadan. Nemoj lule spucace nas mraz krajem aprila da se ti i Pantic slozite. :D

Procitao sam Coci ali nisam shvatio sta si napisao.

Hajde da budemo samo malkice realni,navlacilo seee pogotovo kad ste spustili na -10,ali Bog nije dao i ona trojka Andjusica pred kraj napada... Tu vise nije bilo ni sudiske pomoci.

Da svi dosli dzabe da "ozive" karijeru, trener dosao iz casova ljubavi prema "instituciji" a kod nas svi uzimaju po 5 milki za sezonu.
Samo kako onda ispade vas budzet veci po pisanju luleta 28 od naseg?
Kolega mnoge stvari mi se ne sviđaju kod Žoca kao trenera. Što se tiče plate trenera.trener treba da ima barem kao najplaćeniji igrač u ekipi. To je oduvek bilo e sad dali on opravdava sredstva uložena u njega toje već za razmatranje.

I opet cemo biti bolje plasirani od vas 🤣🤣🤣
Videcemo. :D
Prepun si mrznje. Vidi se iz aviona. Oladi malo, spusti loptu, preterujes.
Kao moderator treba da smirujes situaciju, da sve bude fer plej a ne da budes najgori sa komentarima.
Po cemu si to zakljucio? Daj neki argument, da li sam pisao bilo sta lose? Samo pitam zasto je sada ovo nebitna poraz? Zasto nema detaljnih analiza? Zasto se ne trazi krivac. Zasto se ne komentarise 31 slobodno bacanje?

I opet vas pitam sta bi bilo da je Partizan izgubio od Dubajija veceras kakvi komentari bi bili ovde?

Po cemu si to zakljucio? Daj neki argument, da li sam pisao bilo sta lose? Samo pitam zasto je sada ovo nebitna poraz? Zasto nema detaljnih analiza? Zasto se ne trazi krivac. Zasto se ne komentarise 31 slobodno bacanje?

I opet vas pitam sta bi bilo da je Partizan izgubio od Dubajija veceras kakvi komentari bi bili ovde?
Sta ti smetaju navijaci zvezde veceras, bez huligana koji ne dolaze na abu. Izbacili par navijaca iz prvih redova verovatno opravdano dobacivanje sudijama.
Ne razumem sta je vama, sto ljudi navijaju za zvezdu to vam smeta? Sta je u ovoj zemli izpravno samo navijanje za kk sudan? To je onda ok?
Ono veceras je vecina osim prva tri reda, bili klinci sto vole zvezdu i navijaju momci. Sto skacu i energicno reaguju to vam smeta.

partizan je izgubio od zvezde(gost) i od buducnosti(kuci),dobio olimpiju(kuci) u onom mecu gde su gubili citav mec
dubai dobio kuci

zvezda dobila buducnost(gost),partizan(kuci) i olimpiju(kuci) u prvim mecevima
dubai oba poraza,prvi mec sezone i ovo ludilo danas

dubai ima poraz od mege i fmpa,buducnosti a izgubice opet tako neki mec gde nece imati motiv nikakav,vodili sad protiv buducnosti u moraci pa su izgubili jer su u drugom pol sutirali ocajno,posebno slaba losa poslednja 4/4 u koju se uslo egal 61-60

da je partizan bio danas ekipa koja je izgubila od dubaia to bi vec bio ozbiljan problem jer bi sezona koliko do sada traje bila bas losa

Evo jos jedno pitanje zasto se veliki strucnjak i madjionicar od trenera zali na gust raspored, da je imao 1 dan da pripremi utakmicu.

Ne mogu da se setim gde sam vec cuo slicne izjave...verovatno od nekog smecarskog trenera koji je to koristio kao izgovore da opravda svoje neznanje....

Imali smo 6 bacanja vise od dubaia, nista posebno. Mi 31 oni 25, sta je tu nelogicno?

Sta ti smetaju navijaci zvezde veceras, bez huligana koji ne dolaze na abu. Izbacili par navijaca iz prvih redova verovatno opravdano dobacivanje sudijama.
Ne razumem sta je vama, sto ljudi navijaju za zvezdu to vam smeta? Sta je u ovoj zemli izpravno samo navijanje za kk sudan? To je onda ok?

Ne zameri mi nista,ne smeta mi niko... samo se vasim oruzijem borim protiv vas u ovom pisanju. I to radim namerno ne bi li vam docarao kakvi se vi i ocemu pisete ovde.

Ali ono sto mi je zapalo za oko da skacu i traze faul i nesportsku za svaki kontakt igraca.

Evo jos jedno poredjenje Nedoviceve gestikulacije nisu nikad bile kaznjvane tehnickom (bar koliko se secam)

A sto se bacanja tice, kada je Partizan u derbiju imao 22... ovde se pisalo kako je to bila ogromna sudiska kradja.

Meni licno vise znaci ona pobeda u petak protiv nove ekipe pariza u evroligi, nego sto me boli uvaj poraz u aba ligi od novog dubaija.
Ekipa je i u godinama, umor ih stize.
Bitno je opeglati ove dve kuci u evroligi i zadrzati status top 6 za sad ....

Evo da budemo sportski objektivni i ja se slazem sa tobom.

Ali ti opet kazem da je bilo obrnuto i da smo mi izgubili veceras, ova grupica sa foruma zvane delije bi osule drvlje i kamenje po igracima,strucnom stabu i treneru Partizana.
Poenta mog pisanja o porazu Zvezde je bila samo da vide kako to izgleda.

Nazad
Vrh