Taj sto kuca u nba ima posed lopte, vi ne razumete pravila kosarke. Bitan je posed lopte. Ledej nije imao posed prilikom skoka, prednost je napravio odgurivanjem pre hvatanja lopte i tako dosao do iste. Sta ovde moze da nije jasno.Cekaj bre malo coci ne zezaj pa covek skace u vazduhu je i nalece na Mitrovica, da se tako sude faulovi pa u NBA bi svako drugo kucanje bilo faul u napadu.
@Dobrinčan kakve veze sada imaju 2 slobodna bacanja Ledeja Partizan izasao iz bonusa svaki faul su slobodna.
Koga ne mrzi pogledajte podkast Kuzme i Luke prvih sat vremena su pricali o situacijama i verujem da je njihovo vidjenje realno.
Previse se prica o sudijama, situacijama a malo o kosarci, kosarka u prvom poluvremenu odlicna
Ono sa zapisnickim stolom ima tajmaut nema, greske sudija ti je da se smucis i dovodi takmicenje na amaterski nivo.
Diskutabilna je bila situacija Andjusic kada je isao u napad trazio je kontakt za 2 +1 Davidovac se postavio ali teatralno pao i zbog toga dobio tehnicku, e sad dal je ono bio faul u napadu i od odbrane mislim da sam slusao da je neko pricao da je tu napadac uvek u rpednosti. Mislim da je i Teodosic dobio zbog prigovora tada.
Sudije su se pogubile opasno jer se neverovatan pritisak na njih vrsi
Resenje je da sve derbije van EL sude strane sudije ali od toga nema nista realno
Resenje da se sedne i vidi sta da se radi prvo sa ABA ligom a onda sa KLSom,jer ovo nema smisla kakve veze ABA liga ima i plasman u istoj sa KLSOm.
Pre neku godinu Zlatibor osvoji ABA2 i zbog birokratije citaj pravila o broju timova Srpskih on nije mogao da igra ABA ligu.
Ovo za slobodna bacanja si u pravu, bonus ispunjen svaki faul slobodna bacanja. Jos jedna potvrda da modertor treba prvo da malo izuci pravila kosarke ili da malo vise gleda basket.