Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Acina komsinica mora da navija za partizan pa kao gasi temuAu, gasite ovu temu pod hitno. Vraćaj priču na IMT 558; soja 50-70cm; oranje-gruberisanje; arenda kao trošak ili ne; ...
ovde se nazalost ne cuje pitanje ali iz odgovora zeljka se jasno zna da je pitanje bilo upuceno za pre meca a ne posleJa mislim na kraj utakmice negde sam to vidjao da se pise da se nije tada pozdravljao
ove sezone partizan dobio zvezdu u prvom mecu u evroligi rezultatom 88-86Ma zeljko je prso samo ovi to nikako da shvate
Non stop spominje evroligu a pisao sam vec
Od kada se vratio i igra evroligu sa partizanom ove dve godine-;skor sa Zvezdom u 4 meca je pazi sad 2-2 uz kos razliku +16 za zvezdu
Znaci lik toliko lupeta da je to postalo sada vec i zabrinjavajuce
U 4 razlicita takmicenja gubi 7 puta od istog rivala
Na kraju utakmice se pozdravljao.Ja mislim na kraj utakmice negde sam to vidjao da se pise da se nije tada pozdravljao
pa gde u kosarci igrac koji skace u napred prvo ima kontakt sa igracem koji skace vertikalno i udara ga u ledja pre dodira sa loptom,pa jasno se vidi na svakom snimkuBoze mili koliko ste zadojeni mrznjom prema Partizanu pa ovo je za rubliku verovali ili ne. Eto vam imate 7-0 i opet imate neizlecive frustracije i komplekse! Zasto? Pa jer ste i sami svesni kako ste dosli do 5 pobeda u tom nizu.
Svako ko ima oci vidi da Ledej skace,prvi dolazi do lopte i sutira.
Toliko ste snimaka okacili a gde je edukativni razgovor Teodosica sa sudijama,eej da je tako Obradovic pricao pljuvali bi ste ga mesec dana.
A sta cemo sa skandiranjem "Mi cigani mi umemo ko ne slusa da bijemo" hahahahahahah,neverovatna kolicina bolesti.
Osvojicete KLS kao sto i vas huligan osvaja sve. Nemojte se sekirati
Trebo ga je osamariti jer ga ne slusa sta mu prica.
Inace da li znate koliko tajmauta imate ili ih dobijate po potrebi?
Ma pusti ih, vidis da nemaju pojma pa se hvataju za gluposti. Dobile ih sudije 7 puta u 4 razlicita takmicenja, tragikomika sa njima kao i uvek. To samo oni ne vide faul kod divljaka ledeja, vidi se da kosarku nisu igrali na na cosku od ulice kad ne znaju da je to faul.pa gde u kosarci igrac koji skace u napred prvo ima kontakt sa igracem koji skace vertikalno i udara ga u ledja pre dodira sa loptom,pa jasno se vidi na svakom snimku
jel sferopulos kriv sto je dobio tajm aut?
ovo sto se teo raspravlja to je u poslednjoj cetvrtini kada sudije konstantno grese na stetu zvezde i drze ocajni partizan u igri citav mec
kada obradovic i ledey odu iz partizana----partizan ce progledati
posto to nazalsot po vas a srecu po nas to nece izgleda biti skoro,gledaces trosenje para za nista i sledece godine
ako zeljko sad ne uzme titulu protiv ovakve okrnjene zvezde a njemu samo kopriva povredjen i opet vam sudije budu krive,zaista ce se to izucavati u knjigama tolika nemoc