Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gledaj nogu crnca pa komentarisi.Zoki sta je sa lazicem nije ovo ragbi?Podmuklo odgurivanje ramenom.
Lepo vas vratio sudija u mec licnom Kabolka nad Nedovicem.Nije bilo kontakta.
ma nedovic je truba citavu kosarkasku karijeruNedovic tako i igra cele sezone. sledecu utakmicu ima da na surnise, rokas isto je nekonstantan, Teo je ubo kad treba plus onaj faul naiskustvo za 3 poena
Pa na istu foru Davidovac uzme loptu e moja kosarkaska inteligencijo
Sta je svirao za zvezdu za da nije bilo?Ako cemo realno,poguro vas je sudija u 4/4. Znam da necete priznati ali nije ni bitno. 1-0 vidimo se u sredu.
Zoki ti se vozis na nesto. Pokazi mi snimak da ga je Ledey namerno udario ?U svom tom zanosu je došla i nesreća jer je prilikom skoka nezgodno doskočio Nikola Topić i isti čas se obrušio na parket. Nije mogao da se osloni na nogu talentovani momak pa je uz pomoć fizioterapeuta iznet sa parketa i čini se da je nažalost doživeo novu povredu kolenu. Istu onu zbog koje je ove sezone već odsustvovao više od tri meseca. Kakav peh, onaj koji potencijalno ozbiljno dovodi u pitanje njegov izbor na predstojećem draftu gde se očekuje da bude među prvih deset.
Iako je salvu uvreda dobio "dežurni krivac", Ledej, čini se da do kontakta između njih dvojice nije bilo i da su u pitanju krajnje nesrećne okolnosti.
OVO PIŠU VAŠI PORTALI: