Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
e kad se setim sta se sve pisalo kad je tsc uzeo bod zvezdiLule taj TSC je smešna ekipa.
prva pobeda tsc-a nad vamaCek, zar TSC i Igokea nisu "nasi" ?
mnogo bolji a to ce se i pokazati uskoro,novi pazar i cukaricki su trebali biti X ali imali ste srece koliko neko nema za godinu dana,vec danas vam se vratilo koja 3 gola iz kornera primisteMiš misliti kakvi su tek ostali kad smo mi prvi na tabeli.

Ja sam zamolio da ne diramo obolelog bolesnika koga razjeda metastaza mislim na Partizana a sto se vas tice kod vas je prisutno nesto mnogo blaze u vidu padanja ,podrhtavanja ,bauljanja i depresije i da budemo objektivni kod vas je stanje mnogo bolje ako ne racunamo spoljni dug i ako ne racunamo upravu sa interpolove poternice opet tu postoje teoretske sanse za neki pomak ali taj pomak nece biti veceras nego mislim uopste u buducnosti TREBA REKETIRATI STO VISE PRIVATNIH I DRZAVNIH PREDUZECA I ULAGATI SVE U NAJSKUPLJI TIM U ISTORIJI npr u Olainku i Krasoa u Korejanca i u Bahara Obamu a normalno i u Kokeze i Terze i zvalave ludake .Verovatno si digo lovu i na Partizan jer kao veliki poznavalac prilika u fudbalu sigurno si znao da ce pasti 4 gola i to 3 u prvom poluvremenu. Voleo bi da nam pokazes taj tiket i to bogatstvo koje si uzeo.