Ja na to gledam malo drugacije npr zamisli nekog lepuskastog decka i obrazovanog i bogatog i on se zaljubi u neku devojku i zaljubljen je godinama u nju i nikako da joj pridje razmenjuje i poglede i udara ceznju i masta ,fantazira ,masturbira i onda posle npr 8 godina dodje neki indijanac iz susednog sela i siromasan i nezaposlen i bez perspektive ali ima jaku pricu i kresne ovu mackicu prvo vece na brzinu na foru I MOZES LI DA ZAMISLIS REAKCIJU OVOG BOGATOG DECKA STO SU SVE OCI BILE UPRTE U NJEGA .E to ti je Zvezda u kosarci godinama su mastali ,dzabalebarili ,fantazirali masturbirali ali nazalost sve u prazno i onda se pojavio PARTIZAN SA NEPLACENIM POREZOM SIROMASAN ALI ZNA ZNANJE IMA FORU KRESNULI SMO SVAKOG KO NAM SE NASAO NA PUTU .
U takvoj situaciji ja razumem novonastalu situaciju i sekundarce jer sve ovo sto oni pisu je vise plod tog novonastalog revolta jer ne treba ni ocekivato aplauz sa njihove strane jer oni znaju kroz sta su sve prosli zadnjih 8 godina .Mozda ih je malo zaludeo i Covic verovali su mu da radi pravu stvar ali on ih je ipak malo na kraju malo izneverio

Ja im zelim uspeh sledece sezone u euroligi to je ekipa koja zavredjuje paznju i poseduje kvalitet za top8 /platili su sav porez i zaostatke /i ove godine su olako ispustili euroligu verujem da ce se vratiti mnogo jace i agresivnije sledece sezone .Trazice i Covic da se pojacaju novcana ulaganja u klub ovo je bilo tanko potrebno je mnogo vise narodnih para u stvari donacija i verujem da uspeh na kraju nece izostati