Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije pobeda plaćena.Mnogo grešaka sudija u korist Partizana,Da li namerno ili slučajno,pitanje je sad.Plaćena pobeda.![]()
![]()
![]()
![]()
Neće ispasti nego jesu.Ja ne mogu da verujem sta vi ljudi pricate. Jel ste gledali utakmicu i sudjenje??? Jos ce ispasti kako su sudije navukle da mi pobedimo...
Ne moraš celu.Samo zadnja 2 minuta i faulovi u napadu u kontinuitetu i to kome....
Bata Zole ne znam da li si obratio paznju na Musino dzilitanje nogom prema protivniku .E sad dali vuce na masu ali sudija je takvo nepopularno ritanje sankcionisao na vreme a sta mislis ko je sudiji ukazao na taj nepopularan manirNije pobeda plaćena.Mnogo grešaka sudija u korist Partizana,Da li namerno ili slučajno,pitanje je sad.

Moram da te podsetim statisticar da si ti ne tako davno bio jedan od najglasnijih ovde na forumu da objasnis kako je cika ZOC prevazidjen i pregazen u vremenu i prostoru i ajde sto si ubedio ove naivne slikare ali tako si bio ubedljiv da si probao i mene da ubedis da je slucajno bio 9 puta prvak Evrope .To je verovatno Andjusova skola i vidjenje moderne kosarke sa svim pratecim elementimaLjudi partizan je dobio zbog suta za 3 poena...svaka druga je ulazila 50% pa to je nemoguce izgubit
Sve kolone je Real dobio osim kolone u izgubljenim loptama gde je partizan imao vise izgubljenih
Ali kada ti postignes 4 puta zaredom trojku u 2/4 zamisli kako to deluje na suprotnu ekipu
I onda opet poslednji sut naravno udje jer ke takav mec
Napravio je Partizan brejk i to je sada velika stvar,ima sanse uz navijace da se prodje
Ocekujem kec sledeci mec i onda klanje u areni
Osim vojnog analiticara i politikologa i eksperta za medjunarodni sport Andjusa mozda je i blagi uticaj imao i Covic preletacevic i on je i ekonomski ekspert i strucnjak za sve i svasta tako da bih zamolio sada da pratimo sa velikom paznjom kako se razvija situacija i da uzivamo a sto se tice analize to cemo da ispratimo na konferenciji za stampu na kraju meca neka govore najmerodavniji 
https://www.youtube.com/shorts/0LpL-olvSCc OPASAN KAMERUNACA sut Muse za tri? Kao ispruzio nogu. Ocigledan nameran faul Pantera u napadu nije ni sviran kao faul. Povreda Tavareza je veliki problem Reala za dalji tok meceva.
VUXSD vodim te na gurmansku pljeskavicu i i na zidarsku puvcuguНисам гледао али сам видео резултат. Свака част. Волео бих да уђете у 4.
Волео бих и да освојите. Нисмо ми завидни.