I ja bi licno voleo da Real prodje, ali zelje nisu uvek ostvarljive.Ja bi licno voleo da ostane Klempa Mimoza i Ivanovic..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja bi licno voleo da Real prodje, ali zelje nisu uvek ostvarljive.Ja bi licno voleo da ostane Klempa Mimoza i Ivanovic..
Auuu stvarno mislis tako?Pa dobro mozda izraz nije dobar,ZUTA STAMPA je prikladniji.O našima ne pišu tabloidi.![]()
Sta u fudbalu??U fudbalu.

Jer to sta je se sve izdesavalo Fakundu za kratko vreme je za GinisaI ja bi licno voleo da Real prodje, ali zelje nisu uvek ostvarljive.
Prvo je zavrsio svoju misiju u NBA zatim je ispao sa Argentinom u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo i na kraju dosao u Zvezdu da igra ABA ligu i sada bi i nerealno bilo ocekivati da mu legne ovakva uloga a decko ima tek 31 godinu i zeleo bi da presece ovaj crni niz koji ga je zahvatio .Pitanje je posto je mislima vec u Madridu kako ce odraditi finale ABA lige mi bi voleli da ne rizikuje mnogo na tim mecevima jer trebalo bi se sacuvati za kraljevski klub /ono doduse morao bi da odradi posteno tolike pare date za njega ali .........ostaje jedno veliko ali
/

Meni malo bilo smesno kada je Realu svirana tri uzastopna faula u napadu... i oni su bili zacudjeni...Odlična logistika,naročito u zadnja 2 minuta.
Ima i zavidnih.Нисам гледао али сам видео резултат. Свака част. Волео бих да уђете у 4.
Волео бих и да освојите. Нисмо ми завидни.
To se videlo iz aviona.koliko nas košta ta logistika.Meni malo bilo smesno kada je Realu svirana tri uzastopna faula u napadu... i oni su bili zacudjeni...
A sut Muse za tri? Kao ispruzio nogu. Ocigledan nameran faul Pantera u napadu nije ni sviran kao faul. Povreda Tavareza je veliki problem Reala za dalji tok meceva.Meni malo bilo smesno kada je Realu svirana tri uzastopna faula u napadu... i oni su bili zacudjeni...