SPORT-Opšta tema

U mom gradu danas vlada ludilo (S.Mitrovica). Svi očekuju da Radnički pobedi Zvezdu u kupu, a onda i u finalu uzme pehar.

Posto sam zavrsio danasnje poslove aj da pregledam diskusije,znaci bez Covica nista pa dobro.Kad Savic druka to je po sluzbenoj duznosti.nego ajd da utvrdimo gradivo Zeljko je najtrofejniji i najbolji trener u Evropi.To je tako,ali nemojte vise da se vatate sisoja i bukagija tu sam osetljiv.Ali da pojasnimo nas najtrofejniji trener u Evropi nekad davno imao je saobracajku sa smrtnim ishodom i gle cuda znate kako se sve zavrsilo?Znate na koliko je osudjen?Po ZKP-u to vreme moralo se osuditi na zatvorsku kaznu danas vec ne.Ali pojavi se u to vreme veoma mocan covek u uniformi i sve zataskalo.I onda je bio neki sisoje,ali se ne pise o tome.Tema zadata da prelistate politikin zabavnik,ili vikiliks

img%5D

Ја сам, што кажеш овлаш, прочитао да је њему уписана лична али да је неко други направио фаул.

A da li vi spominjete utakmicu pre desetak dana u Zadru kada je vas igrac Lesor igrao iako je imao 5licnih gresaka??
Pogledaj statsitku na zvanicnom sajtu videces da je imao 4 licne.

Samo verujte u bajke coki i sns medija. Covic proziva nekog za udaranje, kada se mimoza tukao u zagrebu to je bilo ok, kada je Teljic udario nekog Cehkovskog iz MTZ covke reko da je trebao jace da ga udari. Covke postenjacina, posle se cudi sto mu navijaci pevaju za zenicu.

Evo coci da ti pomognem. https://www.aba-liga.com/match/138/22/1/Boxscore/q1/1/home/split-partizan-mozzart-bet/

kk klub zvani saopstenje.

Kakve ti veze sa zivotom nemas druze. Ako si ikad igrao neki sport onda treba da znas da je udaranje vildoze u igri i onaj nasrtaj drogiranog crnca iz kk kameruna posle zavrsetka utakmice dva sveta razlicita.
Ne podrzavam ni vildozin postupak , ali je ovo duplo gori nasrtaj u facu da ga udara dva puta posle kraja utakamice. Dotakli ste dno dna koliko ste odvratni i puni mrznje prema svemu sto je crveno belo. Nemate realnosti ni gram od kompleksa zvanog sportsko drustvo crvena zvezda.

Ma sigurno, reci to Covketu koji je rekao da je Tejic trebao jace da udari igraca MTZ.

Evo sve kipti mrznja iz mene. Tuzno je sto niste u stanju da se pomirite sa porazom.

Kakvu realnost ocekujes? Sam lepo reko da je Lesor budala i da nije ok to sto je uradio. Dizete frku ko da mu je napravio otvoren prelom lobanje, trazite neke kazne od neigranja do kraja sezone, zatvor bla, bla...

Nazad
Vrh