SPORT-Opšta tema

Mora da radi domaca skola kosarke i da izbacuje non stop vunderkindove .I Cibona i Jugoplastika i Partizan i Bosna su bili prvaci Evrope bez stranaca a taj manir je krasio i Partizanovu skolu godinama posle raspada SFRJ .Od momenta kada je nastupila kriza u KK Partizan i odlaskom Duleta Vujosevica Partizan gubi korak klub je destabilizovan totalno ali sta je Misko Raznjatovic prikupuo u Mega vizuri u tom periodu je stvarno fascinantno .Bio je i brzi i umesniji od Zvezde i Partizana a talenata svakako ima samo treba ulagati i pratiti te mlade ljude .Zvezdini belci su odradili dobar posao znaci talenata sigurno ima i mislim da je samo potrebno malo vremena za konsolidaciju kluba i vratice se sigurno taj manir ali ne sme da se zaboravi da je sve krenulo od nule

Pa klempa košta sam 6,9.
Pre neki dan ukucam da vidim koliko je visok Kampaco i da ne verujes 1,78 .To je ozbiljan problem u profi kosarci mislim na defanzivu .Zato i nije mogao da pruzi nesto ozbiljnije u NBA tamo je druga dimenzija kosarke .Moze on da briljira sa tom visinom ali je to svakako problem sa defanzivnim zadacima i mislim iako je odlican igrac da ipak ne zasluzuje tolike novce

Panter ce zaraditi 3miliona evra za ove dve godine u partizanu

Campazo ce dobiti 1,8miliona ove a ako ostane 2,5 sledece(iskreno neverujem da ce ostati)

a bas se naigrao do mojega
panter i zelimir za 2 godine 6 milki

i to obestecenje je mislim i izigrano nekako kroz papire tj platu kampaza pa je zbog toga i zvezda a i on sam dobio toliku kaznu

u realu bi mu plata bila 720 hilj evra kad bi platio te spanske poreze

a kao sto sam pisao juce evro liga je navela kasnjenje isplate dugovanja plate kao razlog

a bas se naigrao do mojega
panter i zelimir za 2 godine 6 milki

i to obestecenje je mislim i izigrano nekako kroz papire tj platu kampaza pa je zbog toga i zvezda a i on sam dobio toliku kaznu

u realu bi mu plata bila 720 hilj evra kad bi platio te spanske poreze

a kao sto sam pisao juce evro liga je navela kasnjenje isplate dugovanja plate kao razlog
Pa vasi su muckali i sa isplatam igraca, jedan bivsi igrac se izlanuo da je dobijao pare i na ruke.

Ma dal će ispadnete tolko cigani i izgubite?
Pratim rezultat, šta se ovo desilo u cetvrtoj cetvrtini?

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Pa muckali su svi i sada i pre,to se zna...pa gledaj Raduljicu trenutno...peru se pare preko njega

Covek klempa igra danas 15min🤣
Dobra kvota bila na uzivo Panata,nema se za plate 🤣🤣🤣

Pre neki dan ukucam da vidim koliko je visok Kampaco i da ne verujes 1,78 .To je ozbiljan problem u profi kosarci mislim na defanzivu.
Обрадовић каже да физичка предиспозиција није мана него то што памећу не можеш да искористиш то што имаш. Он преферира играче који размишљају... и спортски живот... :)

Bogami ovi nasi domaci igraci slabo nesto razmisljaju.

Al su covke i ekipa pustili ovu utakmicu za kladionicu? Vdim u komentarima da je Nedovic presedo 2 polovreme na klupi a igrali neki nesobosobni koji nisu mogli nita da ubodu. Fanovi komsinice dajte strucni komentar.

Poslednja izmena:
E sad mi je laknulo.Nema više da mislimo na EL.Mislim da je Ivanović glavni krivac svojim izmenama.Gde mu igrači koji mogu nešto više da urade sede na klupi kada vidi da nas stižu.Uvodi Kampaca da vadi kestenje,To se tako ne radi.

Komšije nemojte više da gledate SK prebacite se na Arenu tamo nekog možda i pobedite. Od ovih nesretnika izgubiti pa to nije samo vaša bruka vi naciju kompletnu brukate.

Veliki favorit je Zvezda bila veceras u Atini pred praznim tribinama i od velikog minusa iz prvog do nestvarne serije zelenih u drugom poluvremenu ja verujem da je mec momtiran iako nisam gledao /nemam sport klub/ ali naglasavam kada je kladionica sponzor dogadjaju se veoma cudni rezultati i raspleti
LULE28 Dali mogu da te zamolim da ne skidas vise te informacije o transferima /jer su to veoma poverljive stvari i na zapadu a da ne pricam po kriminalnim banana drzavicama /to je sve pod velom tajne i zamrseno je mnogo a bilo je i neisplacenih a bilo je i nekih ko od brda odvaljeni samo pali na treningu u najacoj snazi i potenciji a da se ne zna ni dali su kremirani a tek dali su isplaceni .Ono sto mozemo da nagadjamo to je da je Kampaco najverovatnije mnogo skuplji igrac od Pantera iz razloga sto je nekoliko godina igrao i osvajao sa Realom svasta ,zatim reprezentativac Argentine na kraju i igrac koji je dosao iz NBA atraktivan ima ime i obecava show na terenu i egzibiciju i euforiju .Panter je imao kratku epizodu u Olimpijakosu a zadnji angazman u Milanu nije produzio ugovor .Odigrali su dobro i on i Lidej ali nije to nesto specijalno da bi se oko njih sjatili Evropski menadzeri tako da moras da budes na rezervi i malo oprezniji kada usvajas informacije iz Vucicevih medija .Sve izgleda kontra pisanju i zvrljanju rezijskih novinara

Nazad
Vrh