SPORT-Opšta tema

to nece nikad uraditi jer su neverovatne pare ugurane u oba kluba od naroda

a vrlo neprijatno bi se iznenadio kada bi se slucajno objavili za ovu godinu i odakle lova kk partizan ;)
Lova je data da se smire navijaci da mu ne pevaju pederu, nije ni on lud zna da treba da drzi obe tribine, trebaju mu za gasenje/paljenje mase.
Zeljko nije Dule pa da direktno napada Vucica, on gde god da je bio odlazio je i nije zatvrao vrata za sobom dupetom.
Oba kluba su na drzavnu sisu pa oba dobijaju, koliko to najverovatnije nikada necemo saznati.
Verujem da Parizan nece osvojiti ABA ligu, zadovoljice se drugim mestom i igranjem sledece godine u EL.

Pa isto kako zvezdi tako i partizanu,od sponzora drzavnih+krimi pare

Milan
da ali Partizan tj navijaci su uvek u Win-Win situaciji,da li dobili pare ili ne oni mu vicu pederu i ostalo a on to nemoze da kontrolise,zbog toga i luduje 😁
Vise im para dao nego zvezdi a nista ne kontorlise
vece pare ima ove godine partizan nego zvezda,ako se doda sve od pocetka sezone,placanje licence da partizan uopste i igra EL

EL se igra kao da sad neki seik kupi Vojvodinu i sledece sezone Vojvodina igra ligu sampiona 🙂

Onaj ko ne osvoji ABA ligu nije siguran da ce igrati sledece sezone evro ligu. Ove godine je Partizan kao drugoplasirani ABA lige dobio specijalnu pozivnicu sto ne znaci da ce tako biti i sledece sezone.

Suska se da bi klub iz Dubaija uz veliku lovu seika mogao od sledece godine da se takmici u evro ligi, takodje zbog propagiranja kosarke hoce jedan klub iz Velike Britanije da ubace u isto takmicenje. Tako ili ce biti prosirenja ili ce ovi klubovi izbaciti neki koji se sad takmici, a to bi bili prvo klubovi sa spec. pozivnicom kao sto je Partizan.

Specijalne pozivnice su ustvari placene licence i to dobijaju klubovi koji obezbede odredjeni budzet a to znaci da stvore ekipu koja je donekle ili sasvim ravnopravna ostalim ucesnicima evrolige
Nije dobio jer je bio drugi u abi vec zato sto je placena a po njihovom "specijalna" pozivnica
I to je platio grad beograd

Pravili al kasno tj nije napravljen na vreme

Ivanovic je drugi trener ove sezone i dosao je posle skora 1-6 u euro ligi

Povreda Hasana,ivanovica i vildoze
Nemogucnost licenciranja Kampazza,to je totalno ne planirano ispalo
sve je to dovelo da se 99% necemo naci u top 8
Pa druze nama centra igraju jedva preziveli Kuzmic i lala Mitrovic,koji ni sut(izbacaj) jadan nema a kosarkas...ono je komedija od igraca

John Holland 34godine 😂
Dosao za kikiriki,promenio 4 kluba za 2 godine
Al Amerikanac pa to zvuci sjajno pojacanje

A vi dovedete kapitena Panatinaikosa Papapetrua na istoj poziciji 🙂

I onda odakle pare za kampaza
A mi puni ovih sto igraju za 200 do 500hilj plate
Jbg lule krivi su Savic i Bodiroga sto vam je coki muvao sa papiraima, pa je argenitnac dobio zabranu. Da toga nije bilo 99% bi vam doso Polonara mozda i Milutinov.

Koliko sam ja shvatio kazna od 25hilj e i nemogucnost igranja kampaza je doneta jer zvezda kasnila 2 nedelje dogovorene zaostale plate bivsem igracu ili treneru(radonji)
Priznaces da je smesna i kazna(cifra) a tek razlog

Bilo je tu jos nekih muljanja valjda, da li su klubovi duzni EL da predaju papire koliki su im rashodi za plate igraca. Nisam siguran za ovu moju tvrdnju treba uzeti sa rezervom. Ili su trabali platiti neku odstetu Realu valjda je on bio njihov igrac, tako nesto.

Nije država uplatila pare na vreme i došlo je do problema.Ne mislim da Je Čović cvećka.A ovi iz Partizana sve same poštenjačine.Hajde mi na forumu da se samo u jednom složimo: Oba kluba jedu iz istog tanjira i da od te osnove nastavimo dalju diskusiju u sportskom duhu i da stvari koje ne znamo ostavimo po strani.

Polako je počelo.Kolo sreće se okreće.Da su tako igrali protiv Zvezde bila bi druga priča.Beron je mnogo klošiji sinoć bio a protiv zvezde se raskokodako.Sad tek sledeoni malo krući.Tu neće biti igranja.Još je daleko top 8 i za Partizan.Ovu su utakmixu morali dobiti.

Nazad
Vrh