SPORT-Opšta tema

Bravo imaju 12 stranaca,sta reci pricaju za isluzene igrace a Andjusic u cvetu mladosti.Nemojte, vise svako ima pravo da navija po svojoj zelji a ne da samo kritikuje druge.Sve govore sponzori jedni Gasprom a drugi NIS,i gde je razlika?
Gde nadje 12 to sa slovencima, bosancima i makedoncima?

Evo ima ovde do 2017 sa sve igracima iz bivse juge. https://kosmagazin.com/svi-partizanovi-stranci/

Ovde ima zadnje 5 sezone https://sr.wikipedia.org/wiki/КК_Партизан_сезона_2017/18.
Sezona 2019/20 je bilo 8 stranca. Po cemu se vi razlikujete od drugih klubova.Vasi su crnci manje tamni ?
pa ko i gde je neko naveo da se mi razlikujemo

upravo VI non stop to tvrdite da ste VI intsitucija a svi ostali klubovi corak

zvalonja vam davao pare stalno(normalno manje nego zvezdi) pa ste 2018 imali dva igracaca dovedena iz NBA direktno i mozda najboljeg igraca australije tada Jock Lendejla(eno ga u NBA) e sad da pokusa da smiri navijace pravi za 2 godine tim posto nije mogao odjednom da pukne toliki novac i sada imate tim za siguran top 8(iz nekog razloga,nesto zbog povreda na pocetku to nije islo i sada je 50-50 da cete biti u top 8)
auuu vuxsd pa politika je i umesala prste,kao sto se ovih godina gura zvezda(pre se gurao partizan) evo sada opet ponovo pokrenula partizan...posto fudbalski klub nije moguce podici bas tako jednostavno uradili su to sa kosarkaskim klubom da bi se delimicno smirili navijaci,lakse je upumpati brz kes ovde i stvoriti ekipu nego u fudbalu,5 igraca+malo bolji trener i odmah si u vrhu tabele i sansi za titulu
pa ovo sam pisao jos u oktobru u ovoj temi i to 2021 godine

Sinoc izlete neki sadrzaj o nekom Poljaku koji je igrao u Zvezdi 2007 godine u vreme kada je Piksi preuzeo klub posle hapsenja Dzajica i to je sam pocetak onanisanja novog kriminalnog krema koji je tek zajahao i taj Poljak je prikazivan kao veliko pojacanje i decko koji obecava a navodno je u kvalifikacijama izmedju Poljske i Portugala stavio Ronalda u mali dzep pa je kao Zvezda uspela da bude brza od drugih Evropskih giganata da ugrabi ovakvog dragulja /a verovatno je preko papira bio placen nestvarno a sve u cilju da se Vlasi ne dosete /tj da se LULE28 ne doseti posto jedan dobar deo nase populacije veruje da cim objave novine ili televizija da je to informacija koja uliva potpuno poverenje :sta: ⁉️
U svakom slucaju krajnje nesvakidasnja prica a okoncanje ovog HAPPYAND-A je kada je trener u Krusevcu iz nekih nerazjasnjenih okolnosti izostavio iz tima ovog Poljaka i on u fazi dotalne destabilizacije psihe i nervnom rastrojstvu koje je nastupilo odlazi u nepoznatom pravcu a kolege iz tima u potrazi za njim ga nalaze posle meca u jednoj cevapdzinici nacirkanog a na pitanje zbunjenih kolega iz tima STA RADIS TU ⁉️Poljak odgovara SAMO SAM DOSAO DA POJEDEM PLJESKAVICU :sta: ::lose::
Medjutim pozadina ove price ima i drugi kraj a po Poljakovim recima klub je ostao duzan velike novce ovom internacionalnom vunderkindu koji je posle neslavne epizode u Zvezdi zavrsio u nekim fenjerasima Poljske prve i druge lige u ruralnim oblastima ali Poljak napominje da su zeleli da ga prikazu kao notornog alkoholicara i vucibatinu a u Srbiji je zeznuo i ligamente i vracen za Poljsku krajnje neupotrebljiv
.Dali je isplacen u celosti najvetrovatnije nikada necemo saznati ali ovakvih surovih prica i sudbina u danasnjem modernom fudbalu ima i previse .STA RECI A NE ZAPLAKATI 😢

Poslednja izmena:
Ako ne znas zasto pises?? Fudbaler se zove Bronovicki, igrao na poziciji levog beka. Da, Zvezda probala da izbegne placanje zbog njegovog nesportskog zivota, on je tuzio i dobio sud i Zvezda morala da plati deo ugovora. Ali zato ti kad Zvezda prdne, a ti duboko udahnes i ajd da se napise nesto.

Znaci ili ste kupili alkoholičara za debele pare sto deluje nestručno ili totalno amaterski ili ste kupili normalnog fudbalera pa ste probali da ga izvacarite za a normalnu lovu a ni taj manir nije profi .Kojoj istini smo blizi bas me zanima ova prica

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Daj mornar davis, ali bas davis temu. Bitno da je u partizanu sve profi, uzmi malo analiziraj svoj klub. Pogledaj malo svoje dvoriste koje zaudara koliko je lose....

Daj mornar davis, ali bas davis temu. Bitno da je u partizanu sve profi, uzmi malo analiziraj svoj klub. Pogledaj malo svoje dvoriste koje zaudara koliko je lose....
A zar ne vidis PEXAPE da je Vucela hteo da podnese ostavku ali mu vrhovni psihopata nije dao 🚾.Ali ono sto je posebno interesantno je izjava clana COCI064 koja kaze citiram ZVEZDA JE PROBALA DA IZBEGNE PLACANJE IGRACA 🚾 ALI JE ON TUZIO I DOBIO NA SUDU I ZVEZDA JE MORALA DA ISPLATI UGOVORENU SUMU . :sta: ⁉️
Ovo je posebno zanimljivo rec MORALA ::lose:: ⁉️pa naravno da mora ako je postignut profesionalni ugovor u kom veku zivimo ⁉️Znaci ta vacarenja kao u srednjem veku ili u dalekoj Kolumbiji i recenice uvijene u oblande tipa ZVEZDA JE POKUSALA DA NE PLATI ne znam ali kada procitam ovakve clanke u novinama a jos vise narod koji podrzava ovakvu vrstu anarhije jeza me uhvati u kakvoj drzavi zivimo ::pomoc:;

Da Zvezda je probala da izbegne placanje igraca jer on nije odradio ni deo ugovora i morala da plati po odluci UEFA. Sad ja tebe da pitam vodjo navijaca Partizana ovde na forumu. Zasto je Partizan pre neku godinu tuzen pred sudom FIBE od strane Duska Vujosevica jer klub nije hteo da mu isplati dogovorenu sumu iz ugovora?? Za razliku od onog naseg fudbalera, Vujosevic je taj ugovor odradio od prvog do poslednjeg dana, ali ovi vasi nisu hteli da mu plate. Naravno izgubili ste spor pred FIBA i pod pretnjom kazne dogovorli isplatu na rate. Nemoj vise pisati smesan si. Ajde sto brukas sebe, ali brukas i ove ljude navijace Partizana koje predvodis ovde na forumu.

Ma covek se hvata za neke gluposti koje se desavaju u Zvezdi kao da se to ne desava u njegovom profi klubu partizanu. Smesno ispada. Ovim ne branim ja CZ nego samo treba biti realan, ali covek uziva u analizi Zvezde i verovatno mnogo vremena provodi trazeci i citajuci te podatke....

Aaaa nije on za Alkatraz on je za Lazu zreo.
Samo je bitno da budes na ovom forumu fin i kulturan i da se ponasas kao da si normalan .Cesto u nedostatku argumenata vredjas ljude po forumu cak si u nekoliko navrata skocio verbalno na fanove FC C Zvezde /sto znaci da tesko prihvatas drugacije misljenje ili stavove ali druzeci se sa pravim ljudima mozda i dodje do nekog pomaka jer kada vidis kako funkcionisu ljudi sa bontonom i manirima nadam se da i kod tebe proradi osecaj srama /barem ponekad/i da i ti pozelis da se uvrstis u kvalitetno i otmeno drustvo /a trebala bi da ti imponuje konverzacija sa pravim ljudima sa pravim i realnim razmisljanjima .
Vidic je povukao kandidaturu jos jedan korak unazad fudbala u Srbiji nazalost i dok drugi odmicu velikom brzinom mi nazadujemo .Tesko ce ovde doci do nekog znacajnog pomaka jer na svako iole ozbiljno ukazivanje na katastrofu kroz koju prolazimo mnogi ili zmure pred svim ovim sto nam se dogadja sve je odavno izgubilo smisao i sve ovo ostavlja trajnje i nesagledive posledice na nas sport u celini ::lose::

Evo,Vidić povukao kandidaturu.Pametan potez.
https://www.danas.rs/sport/vidic-povukao-kandidaturu-za-predsednika-fss/

Dzajic je samo figura u ovoj priči a čedo Vučićevo , Nedimovic će u stvari vuci sve konce . Da li je moguće da će bagra - shlam pobediti i u sportu kao što pobeđuju u političkoj svakodnevnici .
Ako u Džajiću ima još mrve sportskog poštenja povucice i on svoju kandidaturu . Svima je jasno da na ovaj način u stvari samo odrađuje dug zbog svojevremeno dobijene abolicije .
Zgadise nam i ovo malo radosti oko fudbala i ne bi me začudilo da se i pojedini aktuelni fudbaleri povedu Vidicevim primerom .

Nazad
Vrh