SPORT-Opšta tema

ZVEZDA-PARTIZAN_11-e1677871208764-1000x560.jpg

i ja ti opet kazem ---a vi mislite ovo ili ono---

nije smela zvezda danas da unisti partizan jednostavno i prosto

topola zvezda GG kao kuca uz partizanovu pobedu,lagani tiket

sto kaze uvazeni clan Omonia-Sherif prodajte bika i uletite u lovu
toliko je los da je to strasno a neki mi nisu verovali

e jbg a ja kao da sam znao i nisam stavio partizan uz GG topola-zvezda vec drugi mec

jos ovaj rikardo dobio crveni u derbiu pa nije mogao igrati danas,ccc

nadam se da niko nije prodao bika i propo :haha:

Treba da je poslusaju i opuste zivce uz nju pojedinci koji su previse optereceni Zvezdom.

STA BI TREBALO DA SE DOGODI U PARTIZANU A DA NEKO PREUZME ODGOVORNOST ⁉️ :sta: Ja verujem kada bi ispali u drugu pa u trecu ligu da bi uprava i dalje bila tu i prkosila vremenu to je duboko zabetonirano za vek i vekova .Rekao sam posto nedaju privatizaciju SAMO BOJKOT NAVIJACA pa neka ih gleda vazduh i neka bude EHO kao u Resavskoj pecini ::lose:: jer samim dolaskom na stadion se na neki nacin daje podrska upravi ::pomoc:;

Real pustio Baskoniju bio sam siguran da ce da ih pusti . Sve je u nasim rukama .Eventualna pobeda u Istambulu protiv prvaka Evrope bi sve resila .Ocekujem keca sutra na Induse protiv Efesa ::namigivanje::
LULE28 Ne slusas me sta pricam igras neku svoju igru a vreme prolazi a vreme je novac .Ako nisi odigrao na Induse veceras onda stvarno ne mogu da ti pomognem a ako si pratio zadnjih par godina crveno beli pruzaju mnogo bolje partije protiv velikih nego protiv autsajdera i fenjerasa .Osim keca ovo je bilo vidjeno plus poeni iz aviona .Imas dobru energiju i zelju ali ti manjka samopouzdanja i rutine .
Ali i to ce doci sa vremenom ::vino:: ::novac::

efes bez micica,larkina,plajsa

zbog toga smo ih i dobili,pali u poslednjoj ocekivano ,nema to veze sa igrom zvezde

Ne bi bas rekao da se osetilo odsustvo prve dvojice, posto im je sve uspevalo bas sa spoljnih pozicija, narocito sut za tri poena.

Posebno u cetvrtoj ih je islo
1/7 trojke
Beabou je islo kao ludo zbog toga je i efes drzao egal,klajburn bez ove dvojice cak 36min na parketu,jednostavno se ispraznio
Ne nego upravo suprotno
Bice vrlo zanimljivo do kraja,aktuelni sampion da ne ode u top 8? Cudne li sezone

Poslednja izmena:
U ovom takmičenju od ova naša oba predstavnika svašta možeš očekivati. Ako bude Partizan kompletan i mimoiđu ga povrede do kraja trebao bi da uđe u Top 8.

Znate onu narodnu: Bolje biti prvi u selu nego zadnji u gradu.I da uđete u top 8-velikog li uspeha.Prva 2 mesta su OK a ovo ostalo je samo statistika.Džabe se krečilo.

Dobro sad se tesite, necete osvojiti EL kako vam je Coki pricao. Mozda i mi otpadnemo za top8 ali vi se borite svake sezone za top15. :LOL:

Nazad
Vrh