Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne brini i jedni i drugi vodje mafijaju za njega kad dodje trenutak za malo para, cara i moci da rade sta hoce....Interesuje me zašto sever ne podržava?Čija je direktiva?
Jeste Zoki evo i LULE28 kaze da radi ravnoteze u prirodi Zvezda mora da bude sampion u svim sportovima zadnih XX XX godina i da je zdrava ravnoteza tj zdrav balans plus 16 a ja se ponadao da sa X-om mozemo da ostanemo na zdravih plus 13 .Kakva je tvoja ocena kvaliteta fudbala u super hard core XX ligi kaze Pantic da Zvezda ima izuzetno skup tim na transfermarktu jeli to istinaKladionica bato-zato Zvezda gubi,kao Partizan u fudbalu.
Miki PONAVLJANJE JE MAJKA ZNANJA a nase drustvo u ovoj novijoj istoriji voli da idealizuje stvari da bi sve delovalo bajkovito .Medjutim ja sam realista koji voli da sagleda realno stanje stvari i da se suoci sa istinom i problemom tako da bilo kakva prica o sportu u Srbiji o ekonomiji o buducnosti o sadasnjosti o laznim nadama o fantaziranju i trovanju sirokih narodnih masa dezinformacijama znaci samo suocavanje sa realnoscu i borba kao i nazivanje stvari pravim imenomKolega @mornar zar ste toliko zardjali da vam je toliko vremena bilo potrebno za novu disertaciju o CZV? Doduse, duplikat je, vec ste pisali istu par puta.