SPORT-Opšta tema

Ekipa kojoj niko ne moze da kaze kako ce da se zove, da pobedi nekog od nasih rivala da lakse udjemo u top8.
Nadam se vise nemate trip da ste neka sila u kosarci u evropskim okvirima.Sa ovolikim budzetima igrate skoro deceniji nikada nista niste uradili.

Lucic vas ugasio kao i uvek.

Ekipu bolje da vam vodi onaj celavi pomocnik nego ovaj reponja se pogubio.
Onako silovanje suta za tri kada se lomi utakmica je amaterski.

Zamolite sizoja da naprvai F4 sledece sezone u BG da pokusate da dodjete do trona kao u vatrepolu.Vec probana receptura.

Dulo mag je imao uvek najmanje budzete u EL i uspevao je dobre rezlutate da ostvari, nekoliko puta playoff i jedan f4.

Danas ce te dobiti derbi, pa mozete da kukuricete ceo vikend, ipak je lepo sizoje urnisao nas fk.

Ekipa kojoj niko ne moze da kaze kako ce da se zove, da pobedi nekog od nasih rivala da lakse udjemo u top8.
Nadam se vise nemate trip da ste neka sila u kosarci u evropskim okvirima.Sa ovolikim budzetima igrate skoro deceniji nikada nista niste uradili.

Lucic vas ugasio kao i uvek.

Ekipu bolje da vam vodi onaj celavi pomocnik nego ovaj reponja se pogubio.
Onako silovanje suta za tri kada se lomi utakmica je amaterski.

Zamolite sizoja da naprvai F4 sledece sezone u BG da pokusate da dodjete do trona kao u vatrepolu.Vec probana receptura.

Dulo mag je imao uvek najmanje budzete u EL i uspevao je dobre rezlutate da ostvari, nekoliko puta playoff i jedan f4.

Danas ce te dobiti derbi, pa mozete da kukuricete ceo vikend, ipak je lepo sizoje urnisao nas fk.
Ajd ne s.... vise. Sizoje vam urnisao fk, ali vam ugurao pare u kk. Nisu ova pojacanja iz milana, reala, tel aviva pala sa neba. Nemate ni jednog polugiraca iz zemlje, sve stranci. A sigurno nisu dovedeni ni crnci od para od ulaznica niti vam je vas mag dulo dao. Mnogo demagogije i izvrtanja cinjenica.
U kk cz nesto ocito nije kako treba, nisu uigrani kao tim.
Zelim vam da prodjete u f8, ali prekinite vise da vredjate drugu stranu...

@miksan je tipican primer napaljenog isfrustriranog klinca i internet navijaca koji malo malo zagadi neku temu izlivima svojih frustracija. Znaci bukvalno ne moze da prodje jedno normalno vece da neko zagadi temu.

Jbg kad vi pobedjujete mnogo prdite.

Sigurno sam ja postavio Vazuru i Vucelu. Da smo normalno drustvo to ne bi funkcionisalo tako.

Ko je sizoje da odredjue ko ce imati koliki budzet, da zabrani kk Partizanu da nema sponzore ako je Vujosevic trener ?

@miksan je tipican primer napaljenog isfrustriranog klinca i internet navijaca koji malo malo zagadi neku temu izlivima svojih frustracija. Znaci bukvalno ne moze da prodje jedno normalno vece da neko zagadi temu.
To su cinenjice, nit sam klinac nit sam net huligan. Imam podosta utakmica sa tribina.

Sad sto vas to pogadja to je vas problem. I nama nije prijatno da gledamo kako vlast urnise fk i vk klub.

Ja sam tako razmisljao i pricao u sednjoj skoli. Navijacke carke konstruktivne rasprave su zanimljive i potrebne u temi, ali ovo klinacko pisanje je totalno bezveze. Ali ako tebi odgovara samo napred. Ps opet ponavljam ni nama nije bilo prijatno od 2000-2012 kada nam se isto desavalo.

Jbg kad vi pobedjujete mnogo prdite.

Sigurno sam ja postavio Vazuru i Vucelu. Da smo normalno drustvo to ne bi funkcionisalo tako.

Ko je sizoje da odredjue ko ce imati koliki budzet, da zabrani kk Partizanu da nema sponzore ako je Vujosevic trener ?
Pa onda po toj logici i zoca vam postavio vucic? Ili mozda to nije, to je izabrala skupstina kluba 🤣🤣
Isto kao kada su tadic i dacic sa salovima partizana na tribinama zabranili sponozorima da daju pare kk cz.
Opet se ponavljam nije to normalno ni na jednoj strani, ali vi grobari samo jednu stranu vidite, svoju, e tu je problem....

Jok, vidim ja obe strane. Pa neko je morao da naredi da se sipa toliki novac u klub. Sigurno ga on nije zvao vec Savic i Ostoja limar.

Ja sam tako razmisljao i pricao u sednjoj skoli. Navijacke carke konstruktivne rasprave su zanimljive i potrebne u temi, ali ovo klinacko pisanje je totalno bezveze. Ali ako tebi odgovara samo napred. Ps opet ponavljam ni nama nije bilo prijatno od 2000-2012 kada nam se isto desavalo.
To ja vise zbog nekih koji spominju zadnjicu, i onih sto iskacu iz rupe samo kada pobedi komsinica.

sory za dupli post mrzelo me da editujem

Ја видим да се овде радујемо победама против последњепласираних екипа и то једва побеђених... И радујемо се да уђемо у осам... Мене ништа не радује осим играње на прво место уз доминацију. Са све припремљеним поступцима и у тиму и ван њега а не те исхитрене победе на срећу...
Ништа без система са јасним правилима и игром која доминира. Или се губи од бољег уз остављање срца на теренима.
Ово исто важи и за фудбал и кошарку и било који други спорт.
И не, неће бити успеха док Нови Сад, Ниш, Крагујевац, Лесковац... не буду имали такве клубове да београчићи пишкају у гаће кад помисле да иду на гостовање.

То да се радујемо што екипа од 40 милиона победи Нови Пазар у надокнади или на орању у Сурдулици... нема смисла.

Ja kad se šalim šalimse, ali napomenuo sam pre neki dan da u svlačionici Zvezde mnogo toga neštima. Što se tiče ovog klempe lepo sam vam napomenuo da vam on neće biti neko značajnije pojačanje jer nevidimn koja je razlika između njega i Nedovića. Sticanjem prava da on igra izgubili ste Nedovića jer su Argentinci napravili klan. Što se tiče trenera pomoćnik vas je vratio u kupu inače bi i tu utakmicu izgubili kao i ove. Koja je ovo poredu utakmica koju Zvezda gubi u 4/4.

Moram da kazem da je ova zvezda gora od partizana. Tesko vama sa ovim timom u evropi.

Sudija pustio divljacku igru. Povlacenje za dres u prvom nad Rikardom, u 16 metara. Katstrofa od obe ekipe.

Partizan je mogo da uradi nesto iz 2-3 kontre u prvom ali zure i prave lose izbore, odbrana nesigurna.Cestitam delije.

potpuno ocekivan kec

kao sto sam i pisao,nema X treci put zaredom,sledece utakmice dobija partizan....to vam je sigurna lova

Nazad
Vrh