Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ok ali na osnovu cega uporedjujes tim koji je doziveo samo takvu blamazu u ligi Evrope i na pripremamaDve stvari. Koji su to najbolji igraci prodati ove sezone?? Drugo. Ja nisam napisao da je Zvezda trenutno u rangu bundesligasa, nego sam je uporedio sa trenutnom ekipom Partizana. Ako vec ne znas pravopis, nauci bar da citas.
Bukvalno to i ja mislim tj. to sam i pisao u predhodnim postovimaU ovim okolnostima bi bilo realno 3:0 za Zvezdu
Jedno sto znam....uvek su igrači Partizani motivisaniji i više " grizu"
U prošlom derbiju ste se izvukli , ako Zvezda sad ne rasturi Partizan ...**greška i titulu i sve
LULE28 Ja ne vidim ama bas nikakvu razliku izmedju Zvezdinih i Partizanovih trenera zadnjih XX godina tako da bilo kakva ozbiljnija konverzacija na tu temu ne kosta nista.druze moj pola tih sto ti nazivas trenerom pa ce uflekati karijeru koja nije ni postojalada nije partizana i zvezde ne bi nikad ni bili treneri u karijeri jer za to i nisu
prvi je stankovic
drugi je milosevic
treci je stolica i tako dalje i tako dalje
Kako mislis izvukli? Zvezda vodila 1:0 i Partizan izjednacio iz penala, bila izjednacena utakmica. A ovo omalovazavanje titule sa trenutnih -13 je presipanje iz supljeg u prazno.U prošlom derbiju ste se izvukli , ako Zvezda sad ne rasturi Partizan ...**greška i titulu i sve
Uporedio si tim koji je izgubio od Ludogoreca ,Trabzona ,Monaka ,Ferenca i Makabija sa Partizanom i dosao si do nekog zakljuckaTvoje pisanje mi ponekad lici na pismeni rad djaka prvaka. Analizirao sam i uporedio ovaj tim Zvezde sa jednim drugim timom koji je remizirao sa Kragujevcom, izgubio od Mladost GAT i od Serifa. Kapis, kuzis, razumes??
Citiraj i pokazi gde sam ja to naveo da je Zvezda veliki favorit.Uporedio si tim koji je izgubio od Ludogoreca ,Trabzona ,Monaka ,Ferenca i Makabija sa Partizanom i dosao si do nekog zakljucka![]()
![]()
Monako im je dao 4 komada ,Ludogorec 3 ,Makabi 3 a poluamaterski Ferenc 2 i ti si dosao do zakljucka na osnovu prikazanog da je Zvezda veliki favorit
Nesto slicno se dogodilo kada je na pocetku sezone Zvezda dobila sa 6 0 Surdulicu i jos nekoga sa 4 0 i kada je naisao Makabi ja sam jedini ukazivao na nesto realno i na vec vidjeno .Medjutim pored mojih realnih komentara vecina forumasa poneseni atmosferom a poprilicno zaslepljeni krenuli su nicim izazvani da velicaju Zvezdinu ekipu i hemiju u ekipi i vrednost na transfermarktu i mnogo drugih parametara i mozda je i ta uloga favorita koju su u Zvezdi prihvatili i kostala ekipu ispadanja i kraha svega zacrtanog .
Umesto da se izvuce neka pouka i dalje se nastavlja u istom stilu sa laskanjem sami sebi ,stara boljka ali izgleda neizleciva![]()
Moras malo da se potrudis da procitas sta ko pise.Realno Partizan ima samo jednog izrazito boljeg igraca to je Rikardo. Ostalo je i isto ili blaga prednost na Zvezdinoj strani, s tim da Zvezda ima jacu klupu. U zavisnosti od namera ekipa po meni mogu biti sva tri rezultata. Zvezda kao rasterecena moze da igra mirnije i pobedi. Drugo Zvezda moze da igra na remi jer joj imperativ pobede nije u prvom planu. Takodje i Partizanu bi na neki nacin odgovarao remi za stabilizaciju ekipe i kluba. Treca bi opcija bila da igraci Partizana budu motivisani novim trenerom i pobedom jer bi mnoge stvari otisle u drugi plan, a navijaci bi mnoge kikseve zaboravili. Mnogo je puta dokazano da u derbiju ne pobedjuje trenutno bolja ekipa. Prognoza..... Navijacki 2-0, realno 1-1.
E ako si im rekao nek se zna nego moj ti je drugarski savet ili do banke i podigni neki brzi kes ili isteraj iz stale 2 ovna i udaj ih i sve na Terzinu cetu i gruni muski ali opet kupi u apoteci kutiju Trodona ako slucajno bude neki rikoset u ciganskoj odbrani a desava se cisto za raspolozenje .Pazi bice to lepa kvotica na crveno bele i moze lepo da se profitira ...................e sad ja ti rekoh a ti kako hocesEFA, drugi osvojio kup evropskih sampiona, a treci bio prvak sveta i to sve sa Zvezdom.
Tih -13 pravi nazalost veliku pometnju ljudima u glavi jer upravo to nije realno .Kaze mi covek pre par godina kada je grof vodio Zvezdu da su napravili rekord za Ginisa sa 27 vezanih pobeda sto nikada ranije nikome nije poslo za rukom. Odgovor je bio da su oni vec usli u Ginisa jer su jedini klub na Balkanu koji u 2 meca protiv Karabaha ne samo sto nije postigao gol nego nije imao sansu za golKako mislis izvukli? Zvezda vodila 1:0 i Partizan izjednacio iz penala, bila izjednacena utakmica. A ovo omalovazavanje titule sa trenutnih -13 je presipanje iz supljeg u prazno.