Ja verujem u klub, i da bi ste me razumeli njega dozivljavam kao zasad sljive recimo, da bi bio jasniji ovako cemo:
Zasad sljive= klub, Plodovi, drvo obradjivanje sve je to deo zasada=kluba, licno ako mi zliogriz uhvati jedno stablo a nekoliko drveta ima trule plodove, ne znaci da ja mrzim taj zasad i da taj zasad treba unistiti, vec treba suzbiti problem, i nastaviti sa zdravim radom, sta sam hteo reci?? Ja verujem u klub, ali ne i u pojedince, kao sto nema leka za zilogriz, tako ni ja kao pojedinac ili moja grupa ne mozemoda izlecimo neke stvari vezano za klub, i sve dok pojedinci (zilogrizi) unistavaju zasad=klub, ja cu uvek biti kriticar za takve stvari a porzavati prave odluke...
Zao mi je sto sam morao tako da kazem, ali ako vam se zasad susi i urusava, sto bi vi aplaudirali i govorili ma dobro je bice bolje, a leka nema jako dugooo...?? Ne znaci ako sam krvnicki navijac partizana, da moram da gledam balet ili fa gledam viktoriju( za one koji neznaju tako se zove igra u kojoj svi igramo na jednom golu i sutiramo u gol na kome je jedan golman, ako promasis stajes ti na gol..) umesto fudbala. To sto oni strajkuju za plate trebali su da strajkuju kada se svakog bozijeg meseca ispumpavalo iz kase Partizana oko 800.000 hiljada evra sto od reklama sto od raznih tajnih donatora, ako meni neko krade sljive, mogu strajkovati do mile volje u zasad=klub, nista necu postici.... Volim partizan to je moj klub, Volim ovu drzavu u kojoj igraju I Crvena zvezda i Vojvodina i Cuka, I Rad, itd, i uvek ali uvek kad god igraju u evropi praticu i navijacu iskljucivo iz razloga sto svaka pobeda prelazak u sl. kolo donosi nasoj drzavi reprezentaciji dodatne bodove kao i klubovima, sto opet znaci veci priliv novca od Fifa ili uefa neznam tacno ko raspolaze jer planirana je njihova fuzija koliko sam nacuo! Kada budu ostali navijaci shvatili da nije bitno samo Ja ja ja pa ja nego da se radi o celokupnom fudbalu, i da u evropi treba stati i reci: Oni ne igraju samo za sebe igraju i za nasu drzavu, i treba navijati za nas a ne protiv nas! KAda to budete svi shvatili, pa pokrenete tu akciju, mozda ce se nesto promeniti, ako nista drugo bar cete pokusati nesto da promenite...
Kao i do sada, uz Partizan kao klub, ali pojedince ne zelim da gledam jer ne zasluzuju da igraju, jednostavno neka su zivi i zdravi i svima zelim da uspeju,a li trenutno nisu za nase klubove ni zvezdu ni partizan jednostavno nisu...