Sta mislite ko bi ispao da je i Micov ostao u kombinaciji?
Tesko je to napisati u ovoj konkurenciji, sigurno bi Djordjevic to lako prelomio. Ipak je on strucnjak svetskoga glasa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta mislite ko bi ispao da je i Micov ostao u kombinaciji?
Dule malo bi te ispravio. On je bio igrac svetskog glasa. a kao strucnjak i trener je jos nedokazan.
A sto toliko mrze tog golmana??? Mrzis coveka sto je igrao za zvezdu??? Po meni to je glupo, kao kad bi mrzeo nekog ko tera kosu u rikverc
Tebi decko koliko vidim na svakoj temi na ovom forumu tesko pada da ukapiras osnovne stvari,tako da ni ja necu biti izuzetak da ti bilo sta objasnjavam,jer je to ocigledno nemoguca misija.A sto toliko mrze tog golmana??? Mrzis coveka sto je igrao za zvezdu??? Po meni to je glupo, kao kad bi mrzeo nekog ko tera kosu u rikverc
Znaci celu utakmicu ste mu vradjali porodicu....i na kraju kad ste dobili sta ste trazili onda on nije sportski postupio. a covek je Zvezdas do koske e to vam smeta, ali i treba jer vi navijate za Partizan i ja vas razumem. Ako vam je uteha Ludogorec se kvalifikovao u ligu sampiona, ali u hickokovskoj reziji. Izgubili su u Rumuniji od Steaue sa 1..0. U revansu su postigli gol u 90 minutu i tako izjednacili. U produzetku im golman u samom finisu dobije crveni karton i na gol stane STOPER posto je trener vec napravio tri izmene. Posle 120 minuta ostane 1..0 i onada penali. I u tom penal ruletu golman odbrani dva penala i Bugari prodju dalje.LJudi moji jel to moguce...sto bi reko legendarni komentator Mladen Delic. Druga vest narocito za nas Zvezdase je da Gasprom hoce da kupi Zvezdu. Platice 100 000000e za 100% vlasnistva. Od tih para 40 000000 dobija drzava 20 000000 grad, a 40 000000 za dugove. Drzava nas opljackala 90tih, sad ce se opet ovajditi. Mislim da to kod navijaca nece bas lako proci narocito onaj deo gde se kaze da ce Rusi biti 100% vlasnici. Generacije igraca i navijaca su stvarale brend zvani Crvena Zvezda Beograd i sad neko da uzme od 40 do 60 miliona na lepe oci e pa tesko da ce moci.Ne mrzimo ga, vec ga organski ne podnosimo, nosatog maj*muna, i nema to nikakve veze sa zvezdom i zvezdasima... Prosle godine sam bio na JNA-jug, gledao Partizan-Nefci kada se nosati na kraju okrenuo ka juznoj tribini i pokazao nam dva srednjaka, kad tad nije izletela juzna tribina da ga pojede nikad nece. Msm decko imam neki svoj trip u glavi nije citav uopste sve redom provocira! Verovatno ima traume iz mladjih dana kada su mu se podsmejavali il sta ja znam!!! Uglavnom mislim da je naucio pesmicu o Silviji na pamet, ceo mec smo mu je pevali