đađo74
Član
Naš plivač Čaba Silađi nije došao do medalje u disciplini 50m prsno, sa vremenom 27.50. Ispred njega je bio Slovenac Dugonjić i osvojio srebro sa samo dve stotinke boljim vremenom 27.48.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala za podsecanje. Prelep gol. Da ga je dao Ronaldo bio bi gol meseca, ovako posto ga je dao tamo neki Rakic niko ga nije ni primetio. Glavno da znaju da nam fudbal nije interesantan. Dogadjaj je odlazak Milijasa u Tursku. Znacio je za ovu ekipu iako nije vrhunski igrac. Samo da nije bilo onih promasenih penala utisak bi bio jos bolji. Srecno Miki pa ako bog da da nam se vratis jednog dana u bilo kojoj funkciji. Ovo mi je hiljaditi post i bas mi je drago da je u ovoj temi.Cestitke zlatnim delfinima .[video=youtube_share;kD9JSe9HJZs]http://youtu.be/kD9JSe9HJZs[/video]
Kombajner sto se tice tvog burazera, gledaj ako ikako mozes da ga prebacis negde da igra u inostranstvu, od ovih nasih nema nista veruj mi, evo pogledaj bilo kog naseg golmana kod nas su najveci medju najvecima a tamo nista,... Vodi ga brate mili ako ikako mozes negde u inostranstvu vise ce ga ceniti i postovati. Samo neka ide napred
Svi se ovde ja verujem nadamo da ce u nasem fudbalu doci bolja i lepsa vremena, kako u klupskom tako i u reprezentativnom.
Prvi igrac posle njega sklon povredama, a svi znamo da je to kapiten nazalos'tSta mislite ko bi ispao da je i Micov ostao u kombinaciji?