SPORT-Opšta tema

On je sizojev.

Zoki kada ste doveli 9 igraca za jedan dan to je ok, posle 3 doselekcije.

Почели проблеми у рају... Олајинка дрма златни кавез... Видећемо шта је истина.

Навијачи Партизана у великом броју на стадиону Партизана.
Да ли је престао бојкот или су дошли јер Партизан код куће игра као гост?

Почели проблеми у рају... Олајинка дрма златни кавез... Видећемо шта је истина.

Навијачи Партизана у великом броју на стадиону Партизана.
Да ли је престао бојкот или су дошли јер Партизан код куће игра као гост?
Može da drma koliko hoće kad ima dobre dece na tu poziciju.Barak ga je uništio.

Не може да се направи тим са оваквим транге франге трансферима.... Не играју деца лигу шампиона... Можда један или два екстра талентована клинца у екипи.... Ми мењамо играче како дуне ветар... Потребна је стабилност у екипи... Уиграност... добра хемија... Погледајте велике екипе како опрезно доводе играче... Чак и ове развојне екипе за енглеску лигу... разни ситији, редбулови, белгијске и холандске екипе... све се ради полако и опрезно...

Гарантовано је осетио да неће да игра а већ су га гурали на контра страну.... Договарају се иза његових леђа да га продају негде а он се договорио са Славијом... Одакле је дошао...

Dobro je uspeo da ugura Napretku sa 10 igrača.
Чиста победа... црвени је био... Тренер Напретка је бивши играч Партизана... нисам ни мислио да ће да извуку било који резултат... јер да су хтели не би играли на јна стадиону ;) .

Ne znam da su se sad na EU za takve prekršaje davali direktni crveni a bilo je i gorih.A i igra je bila pobednička:haha::haha:

И даље мислим да је ружно да се радујемо туђој несрећи... Ни сами ми нисмо најсрећније решење... све су то још увек југословенски клубови.... са све југословенском елитом из круга двојке у југословенском главном граду... али то сад није тема...

Nina Matejic 19godina

najtalentovanija igracica sto sam video odavno vec
nazalost ispali smo u grupi nesrecno
protiv engleza su nam svirali nepostojeci penal i gde su izjednacili u 90tom

Има у омладинцима један девојка која је сада у Милану... Стокићка... Знам дете још док је тренирало атлетику... Добро дете.... Воли фудбал... Биће звезда у Европи...

Može da drma koliko hoće kad ima dobre dece na tu poziciju.Barak ga je uništio.
Да би играо матори Катаји... А неће да га продају или зато што траже веће паре или чекају да се Катаји повреди...

Чини ми се да је Милојевић почео са два нападача а да се Лука Илић из средине убацивао по левој страни... Имао пар шанси... Наместио гол... Свиђа ми се тај клинац али да је био класа не би се вратио у Звезду.

Мали Мимовић такође наместио гол.
Углавном Убљани нису баш екипа где ће се видети колико екипа Звезде вреди и шта може.

Докле да нас брукате... Али Партизан није имао среће. Први голови све неки одбици... А онај пети без везе направљен фаул. После шести није ни морао баш да се добије.
Мораће баш много да унапреди игру...

Докле да нас брукате... Али Партизан није имао среће. Први голови све неки одбици... А онај пети без везе направљен фаул. После шести није ни морао баш да се добије.
Мораће баш много да унапреди игру...
Kakva sreća.Koliko su imali šansi.Ne mogu do lopte da dođu kao da su igrali sa MS.
Ne znam da li Stanojević razmišlja o ostavci.A prvo me zanima-koga će okriviti za poraz.

Nazad
Vrh