na 20 razlike on divljaPrvo Kaminski, pa sad Kaboklo. Ko je sledeci?? A Zeljko ga lepo izudaro protiv Mege.
ovaj se sutra pokupi i ode iz kluba
x.com
x.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
na 20 razlike on divljaPrvo Kaminski, pa sad Kaboklo. Ko je sledeci?? A Zeljko ga lepo izudaro protiv Mege.
Jesam li ja vas nazivao pogrdnim imenima.Čak sam vas možda jednom nazvao grobarima i nikad više..A što se Rumenoglua tiče,zna se otkud mu nadimci a mutoglu je naziv koji je izmislio kolega sa foruma.Koliko ste vi opterećeni Partizanom i Željkom to prelazi u bolest.
Zoki jel imaš još neki pogrdni naziv za Obradovića?
Nemoj onda da se ljutiš ako mi počnemo da se rugamo.
I još nešto za Zokija.
TikTok - Make Your Day
vm.tiktok.com
zamisli firmu koja je 95-te imala dobit i radnike i onda odjednom neke 2020te isti taj direktor se vrati i i unistava firmu do balcekaPustite vi našeg trenera,on je nas zadužio da može biti trener dok je živ.
Ipak je on nama doneo Evroligu.
I to kad niko nije očekivao.
Kolega neznan dal ste se nekad bavili kolektivnim sportom, ali trener treba da bude i pedagog a vikanje nebi trebalo da bude deo trenerskog poslaPa naravno da im vice kad nisu u stanju neke proste stvari da ispostuju i odrade na terenu.Svako bi popizdeo.
A da li ti igrači na koje se dernja posle imaju odličnu koncentraciju i mirnu ruku.Jedan Zvezdaš a drugi Partizanovac, zlažu se da to dernjanje Željka je samo iz želje da igrači budu bolji, kada se dere znači da mu je stalo do tog igrača, kada prestane da se dere taj igrač je završio kod jjega.
Eto rešena je i ta misterija.
Ove sezone zbog Mirotića su dovedeni igrači po meni iz dve grupe
Jedna nemaju dovoljan intelekt
Druga sa bolom u qrcu prema igri a to ne može ovde da prođe
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk