MilanM
Član
a koliko ima istine u izjavama Malog da je kk dobila u periodu sada pulam 2005-2010 ozbiljne novce shodno uspehu, kada ono bese evropska zvezda Kari Pesic, Smago?Mozda si u pravu, ali ste vi nama tj vasi politicari tad nama pogasili i prvi tim seniora. Nije isto.
Mozda on laze kao svaki politicar, secam se da je pricao da u prvoj deceniji ovog veka je iz vezda dobijala para ali da nije kao i partizan placala dugove ka drzavi tj. obaveze. Nije dobijala kaoo partizan e sada kako su te pare trosene to je drugo, kako je radjena selekcija igraca takodje.
Partizan je nakon odlaska Vujosevica a kada ga je nasledio Vlada Jovanovic imao neka sredstva ali lose ih iskoristio, kao i ove sezone losom selekcijom.
Da vas podsetim kada ovaj uze vlast 2014/15. Partizan tih godina igra EL proso grupu propraceno slabo medijski, Zvezda igrala polufinale eurokupa (mislim da je to Dule nazvao Cipiripi kup) na svim televizijam, radiju, novinama, portalima se samo o tome pisalo.
Bas sam pricao sa drugarima da to nije dobro , da mi sto osvojimo osvojismo ovaj sto drzi ruke kao u kupu ima da nam i majku i oca ebe, tako i bi.
Uporedjivati propadanje KK CZ sa propadanjem celog sportskog drustva nije isto.
Da vas podsetim dobio je VK pare pokupovao igrace osvojio sve sto mzoe da se osvoji i nema ga na vaterpolo mapi ali je ugasen VK Partizan a samim tim i skola vaterpola koja je davala reprezentativce koji su uzeli sve sto moze da se osvoji.
Posto nam je predsednik veliki fan fudbala i kosarke( videh sinoc nalupetao se oko kosarke jer jelte studira da bude trener) ostali sportovi ga manje interesuju ali mu je bitno da Zvezda uzme pehare a ako oba tima nisu dobra taj sport moze i da se ugasi, rukomet, vaterpolo...
U fudbalu samo slep ne vidi sta se desava, upliv kriminala jer se obrcu ogromne pare, to se desava i sa reprezentacijom po principu ej daj ovog mog pusti na spisak dam ti 100k eura, ima da nas pregaze na EURU.