SPORT-Opšta tema

Kako to da uvek mi gresimo a vi ste uvek u pravu? Kako to da mi nikad nismo realni a samo vi jeste? Kako to da ste fenjerasi bilo kog euro takmicenja a u finalnoj seriji vam niko nije uzeo brejk od 2015 godine? Od ta famozna 4 puta sto ste dobili,gle cuda 3 puta bili domacini. :D

Ja uopste nisam iznenadjen porazom,ocekivao sam ga kao i ovaj sutra sto ce biti. Samo se vi i dalje tesite kako ste kosarkaska velicina i kako ste nepobedljivi u boranija takmicenjima.

Necu vise na ovu temu.

Kako to da ste fenjerasi bilo kog euro takmicenja a u finalnoj seriji vam niko nije uzeo brejk od 2015 godine? Od ta famozna 4 puta sto ste dobili,gle cuda 3 puta bili domacini. :D
to pitaj Zelimira kako lik gubi 4 puta uzastopno od raspale zvezde

ne vadi se na zvalavog nego iskreno
tim vam je totalno van forme

Kaminski,svadja sa obradovicem posle toga ocaj od igre
Kaboklo kada je dosao bio odlican,posle 4 utakmice pod zelimirom-lik se raspao
smith vam ne igra
andjusic ne igra
ponitka ne zna ni sam dal je posao il dosao,takodje i Jaramaz
panter svaki mec odlucuje navodno,druge akcije nema od navodno milion akcija zelimira--tu sad umesto pantera uskace avramovic da malo panter odahne od poslednjeg suta

i posle svega sudije krive

brate mili

sto se tice sudjenja

ne smem ni da postavljam koje su sve "navodne" greske protiv partizana u stvari cisti faulovi itd

od kabokla,avramovica,ledeya u skoku za loptu na poslednjih 14sekundi meca(da ne govorimo da je gurnuo kabokla da on skace umesto njega,ko zna da se jago nije pobunio sudije ne bi ni skontale ko u stvari i treba da skace sa davidovcem)

bukvalno mozda jedina greska je teova izbijena lopta u aut koja je dosudjena zvezdi

kazem ja se nadam da ovi najbolji suteri u zvezdi sledecu sutiraju bar donekle normalno i rese lako sa bar 10 i vise poena citav mec

licemer zelimir naravno na konferenciji govori kako aba treba da odredi datume aba final lige i kad odredi da je to to
navodno je sad problem sto se prva 2 meca igraju u 2 dana a 3 se igra posle 3 dana od 2 meca

prosle se cekalo na njih da ispadnu od reala da bi se igrao finale aba lige

dok se to cekalo na partizan,njegov protivnik Real lagano igrao ACB ligu bukvalno dan za danom

leb te mekani,ako mu zvalavi i ostali sledece godine ne daju bar 50 mil i bar 8 mirotica,slukasa i ostalih lik ce se slogirati

Kako to da uvek mi gresimo a vi ste uvek u pravu? Kako to da mi nikad nismo realni a samo vi jeste? Kako to da ste fenjerasi bilo kog euro takmicenja a u finalnoj seriji vam niko nije uzeo brejk od 2015 godine? Od ta famozna 4 puta sto ste dobili,gle cuda 3 puta bili domacini. :D

Ja uopste nisam iznenadjen porazom,ocekivao sam ga kao i ovaj sutra sto ce biti. Samo se vi i dalje tesite kako ste kosarkaska velicina i kako ste nepobedljivi u boranija takmicenjima.

Necu vise na ovu temu.
Pa to samo govori koja ste vi raspadotina od kk kluba, itukli tolike milione a nemozete ni u top 10 da udjete. Ne mozete zvezdino pojacanje iz ulma famoznog jaga da zaustavite. Da vam lik 20 poena, matori teo od 37 ne moze da dise vise trpa koseve.
Sto kaze lule totalno ste van forme. Iako je vodja navijaca stalno komentarisao kako zelimir tempira formu, i tek ce vidimo silu 😂😂

Pa to samo govori koja ste vi raspadotina od kk kluba, itukli tolike milione a nemozete ni u top 10 da udjete. Ne mozete zvezdino pojacanje iz ulma famoznog jaga da zaustavite. Da vam lik 20 poena, matori teo od 37 ne moze da dise vise trpa koseve.
Sto kaze lule totalno ste van forme. Iako je vodja navijaca stalno komentarisao kako zelimir tempira formu, i tek ce vidimo silu 😂😂
Veci raspad od kluba od vaseg nema.Silne pare a vecito 13-16 u El. Ekipa koja u evropi sluzi za popravljane statistike .

Ubili se od para

petorka

Matori teo
Rokas-jedini tim iz evrolige koja mu dala ugovor pa dosao
Nedovic,da nije zvezde bio bi negde u murciji ili tako nesto
Luka mitrovic,bukvalno igrao u mursiji pre i poske zvezde
Bolomboj,niko cuo za njega...bio i olimpu kad su osvojili evroligu,nosio peskire

Kod vas

Pj dozier Nba igrac
Panter u 3 najskuplja igraca u evroligi
Naneli jedan od najbojih bekova u evroligi,osvojio evroligu sa obradovicem gde je bio bitan igrac
Ledey sta reci o njemu,odlican igrac al ga jebe luda glava
kaminski nba igrac

Slicni smo

A koji su otisli?

Pa skoro ste dibili velike pare od sizoja, preko saveza.

Vec se zabiravilo na €m cifre.Koliko ste doselekcija imali?Gilespi, Tompkins...

Sve to mora da se plati, mozda vasi igraju za kikiriki?

Veci raspad od kluba od vaseg nema.Silne pare a vecito 13-16 u El. Ekipa koja u evropi sluzi za popravljane statistike .
Jeste slazem se da imamo los tim, lose sastavljeni stranci, povrede, par igraca matori (hanga, teo), lose forme mitrovic i davidovac, lazic nema sut, nemamo kvalitetnog pleja za 40 min. Ali i takvi mi vas ODEREMO 4x uzastopno 😁 dobijemo vas u evroligi, kup radivoja koraca, pa sad ako vas dobijemo i u aba morace ostoja da duplira budzet za sl sezonu iz drzavne kase. A svi ostali da se pogase kao nekad hemofarm i ostali zbog "institucije" .

Krivo vam je što vas je Zvezda 4-i put za redom tukla.Dobićete ABA ligu i dosta više kukanja.Kao vaše sudije navijale za Zvezdu.ke babe.Ko je gledao Real Baskonija u prvenstvu pa je mogao da vidi navlačenje za Real ali je bilo i obrnuto.A glavni krivci su promašeni silni šutevi Baskonije.A kod nas Partizan gleda jedno slobodno bacanje a samo je Jago promašio 2.

A koji su otisli?

Pa skoro ste dibili velike pare od sizoja, preko saveza.

Vec se zabiravilo na €m cifre.Koliko ste doselekcija imali?Gilespi, Tompkins...

Sve to mora da se plati, mozda vasi igraju za kikiriki?
Prvi pojacanje iz bajerna za 300k
Drugi nije igrao kosarku godinu dana pa ga negde iskopali.
Ti svarno mislis da su ti crnci koji nemaju pojma nesto kao puno placeni?

Prvi pojacanje iz bajerna za 300k
Drugi nije igrao kosarku godinu dana pa ga negde iskopali.
Ti svarno mislis da su ti crnci koji nemaju pojma nesto kao puno placeni?
Pa onda stoji Plavsicevo pitanje ko radi selekciju, jel se seca neko kako mu je Covic odgovorio da se prijavi na konkurs za trenera Zvezde
Nego sta ako Zeljko uspe da izburla Licencu sta onda?

Sve sam vise ubedjen da Partizanovi igraci imaju mnogo mali IQ kosarkaski ili da imaju neki veliki problem u glavi. Smajlagic koji deluje pogubljeno u pojedinim trenucima, Ledej koji ne znam kako nije uspeo Davidovcu da uzme loptu na kraju utakmice ali mi smesno kako probao Kabloka da na kvarno ubaci na podbacivanje :)
CItao sam deo intervjua Vidica pricao za Fergusona i kaze on Ferguson se drao samo na Engleze jer se lose zavrsilo kada se drao na strane igrace, malo podseca na Zeljka...
Aleksa mi je nedokuciv, mnogo se gubi, Zeljko je rekao posle Svetskog da je malo zabrinut za nejga i zigleda bio upravu.
Nadam se da je njegovo ponasanje ko muva bez glave jer mu Zeljko nedaje prostora kao Kari.

Kad smo kod reprezentacije, Mitrovic,Davidovac, Avramovic, samo da ostanu zdravi iz ove serije ima Kari da bude na slatkim mukama

Poslednja izmena:
Pa onda stoji Plavsicevo pitanje ko radi selekciju, jel se seca neko kako mu je Covic odgovorio da se prijavi na konkurs za trenera Zvezde
Nego sta ako Zeljko uspe da izburla Licencu sta onda?

Sve sam vise ubedjen da Partizanovi igraci imaju mnogo mali IQ kosarkaski ili da imaju neki veliki problem u glavi. Smajlagic koji deluje pogubljeno u pojedinim trenucima, Ledej koji ne znam kako nije uspeo Davidovcu da uzme loptu na kraju utakmice ali mi smesno kako probao Kabloka da na kvarno ubaci na podbacivanje :)
CItao sam deo intervjua Vidica pricao za Fergusona i kaze on Ferguson se drao samo na Engleze jer se lose zavrsilo kada se drao na strane igrace, malo podseca na Zeljka...
Aleksa mi je nedokuciv, mnogo se gubi, Zeljko je rekao posle Svetskog da je malo zabrinut za nejga i zigleda bio upravu.
Nadam se da je njegovo ponasanje ko muva bez glave jer mu Zeljko nedaje prostora kao Kari.

Kad smo kod reprezentacije, Mitrovic,Davidovac, Avramovic, samo da ostanu zdravi iz ove serije ima Kari da bude na slatkim mukama
Jeste bilo smesno da poturi kabokla, pa valjda gledaju te sudije ima ih 3. I cela hala da ne vidi da to prodje, smesno. Mali jago je skocio i reagovao. Posle na podbacivanje ga drzi za rame u skoku klasican faul, to da du sudije imale mu...a da sviraju faul, jer nema sanse da nisu videli.
Svebi svemu moj utisak da su obe ekipe lose sto se i vidi sto nisu prosle ni jedna u top 10 barem evrolige.
Ko ce igrati sl sezonu videcemo.

Jeste bilo smesno da poturi kabokla, pa valjda gledaju te sudije ima ih 3. I cela hala da ne vidi da to prodje, smesno. Mali jago je skocio i reagovao. Posle na podbacivanje ga drzi za rame u skoku klasican faul, to da du sudije imale mu...a da sviraju faul, jer nema sanse da nisu videli.
Svebi svemu moj utisak da su obe ekipe lose sto se i vidi sto nisu prosle ni jedna u top 10 barem evrolige.
Ko ce igrati sl sezonu videcemo.
Sta ste odrali jedva ste pobedili. Niste nas bili 30 razlike.
Obe ekipe su katastrofa sa igrom. Davno sam pricao da su neki igraci imaju nisku inteligenciju. Neke osnovne nemaju, a da nemaju namazanost kao sto iskusni igraci imaju to je tek posebna prica.

Obe ekipe su katastrofa sa igrom. Davno sam pricao da su neki igraci imaju nisku inteligenciju. Neke osnovne nemaju, a da nemaju namazanost kao sto iskusni igraci imaju to je tek posebna prica.
Ja imam utisak da ovi sto imaju inteligenciju za kosarku nemaju snage ni malo (npr teo). Ovi sto imaju snage nemaju nista od kosarkaske lucidnosti i magije ( npr lazic).

Pa naravno da je tesan rezultat kad samo 2 naša promaše 15 trojki.Ne igra nam Hanga,Topić eliminisan "slučajno".I danas će sigurno gorila dobiti da još nekog eliminiše ali u areni će biti haosod provokacija.Partizan ne ume zvezdu da pobedi pošteno.Prolaze ispred onog što izvodi slobodna bacanja i dobacuju,pa šapuću,pa umesto Ponitke skače Ledej a posle ubacuju Kabokla pa Ledej nogom kači Davidovca kod podbacivanja...

Nazad
Vrh