Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skidanje gaca protivniku je namerna, procitaj pravila. Promenuli su odluku videli da je slucajno. Nista nisu sudije uticale na ocajnj partizan. Budite jednom iskreni pa napisite da niste u formi i kraj.Zasto je zvezda dobila loptu sada?Cirkus
Namerna? Ovo je tragikomedija.
Odgurivanje Jaga nad Ledejom.Nad Kabolkom nece da sviraju licnu.Ledej odgurnut kod suta za 3.
Ja sam lepo rekao da ti nemaš pojma.Ne sekirajte se.Dobijate meč.Opet sudije navijaju.
Mikrofon je vaš.Da čujemo šta su sudije navlačile.Zorane hajde molim te nemoj vise da dajes prognoze uvek bude kontra od tvog predvidjanja.
Bez suterski raspolozenog igraca vecers... dobro smo i prosli.
Gde si ti.nema te.Jel moguće ekipa sa 16 mesta iz EL presliša ekipu sa 11 mesta i najboljim trenerom 5x za redom.Ja sam lepo rekao da ti nemaš pojma.
Tebe uopšte ne shvatamo ozbiljno,dokazao si da ne znaš ništa.A ako misliš da si znalac idi igraj kladionicu ali ne bi se ti naigrao.Mikrofon je vaš.Da čujemo šta su sudije navlačile.
Sad znam da je skidanje gaća košarkaški potez.
Zoran i mornar da odigraju zajedno neki tiket dobitak za kladionicu u najaviTebe uopšte ne shvatamo ozbiljno,dokazao si da ne znaš ništa.A ako misliš da si znalac idi igraj kladionicu ali ne bi se ti naigrao.
Nije zvezda dobila ni jednu tekmu zbog sudija, nego zato sto smo mi losi a vi ocajno losi. Kao da je kraj sezone i ni jedan igrac ne ostaje, svi idu u neke druge klubove. Tako se ponasaju crnci na terenu.Zvezda je losa ali mi smo jos losiji trenutno. Kada te neko dobije 5x za redom nismo zasluzili da uzmemo titulu.
Ako izuzmemo da je u 3 utakmice bilo sudiskog navlacenja za domacine. Ali pobede se broje.