Slazemo se da je i Argentina mogla da dobije i da bude zasluzeno.Hevedes pogodio stativu glavom za Nemce. .Setite se toga.Kadsa se sve uzme Svabe su u svakoj utakmici znali sta rade igrali i za oko.Trener Argentine je neprestano nesto mudrovo i drzao svoje igrace na lancu.Protiv belgije dao go i zatvorio sve prilaze i upropastio utakmicu za gledanje .Protiv Holandije videli ste. Ja mislim da se lopta jos crveni od stida sta su joj radili i mucili.Nece niko da predje na protivnicku stranu.
Kaze trener da je bolje pobediti sa 0.5 /0 .E pa onda neka ga gleda ko hoce ,ja to negleda. Grcka, takodje i jos neke reprezentacije.Ja to ni negledam iz principa.
Nemozete porediti igrace tipa Mesija ,Maradone ,Ronalda i ovih #terijera #koji su odredjeni da grizu i izginu. Razlika izmedju njih je ogromna jer ovi imaju nesto sto im je samo Bog dao.
Kaze trener da je bolje pobediti sa 0.5 /0 .E pa onda neka ga gleda ko hoce ,ja to negleda. Grcka, takodje i jos neke reprezentacije.Ja to ni negledam iz principa.
Nemozete porediti igrace tipa Mesija ,Maradone ,Ronalda i ovih #terijera #koji su odredjeni da grizu i izginu. Razlika izmedju njih je ogromna jer ovi imaju nesto sto im je samo Bog dao.