emigrant
Član
A zašto je to vaša briga?Prvenstveno on je najtrofejniji trener Evrope a uz to je još i Partizanovac.
To ne bi vas uopšte trebalo da se tiče.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nas se ne tiče ali šta ćemo sa Oskarom.A zašto je to vaša briga?Prvenstveno on je najtrofejniji trener Evrope a uz to je još i Partizanovac.
Osvojio je najbitniji trofej pa ima kredita koliko zeli. Brini se ti za tvoj mutant privatan klub covic cove.Nije fejsbuk ali vidim da spremate mnoge izgovore a kao ne znate da zbog Mutoglua dobijate ABA ligu a mi KLS.Sad sam tek shvatio odakle tolika ljubav prema treneru koji ke osvojio 1 trofej od mogućih 6 a dobro plaćen i om i ekipa.Da vam nije Mutoglua počistila bi vas Zvezda,ne bi znali šta vas je snašlo.
1 trofej za 3 sezoneOsvojio je najbitniji trofej pa ima kredita koliko zeli. Brini se ti za tvoj mutant privatan klub covic cove.
Nije problem da li ostaje zeljko ili ne, nego odakle lova. Izgleda da ce ostoja opet morati da udje u bulju vrhovnom da ovaj aminuje da bi se grobarici sladili malo kosarke i velicali mutanta od kk kamerun....
sa tim milionima izraela kako i nebi ali usrali ih dangubic,simonovic i ostali nasi domaci igraci nekoliko putaKlub iz predgradja, limenke.
Daleko je Makabi ispred vas.
jebo mee pas kad sam ustao jutros u 4h da pogledamGleda li neko NBA?
Meni lici da ce pasti metla Denveru, mozda Jokic i zaigra na OI.