Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel misliš na "faul" Petruševa?Jel pratite EL i naravno suđenje upitno.
Makabi je zaslužio pobedu i sve vreme je vodio.Pa po protestima tj.pritisku Paovog vlasnika i Atamana rekao bih da oni malo više dižu buku.
Gledao sam samo prva kola tako da za ostala ne mogu da komentarišem samo sam čitao šta se dešavalo
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Fk Partizan sluzi da izigrava vecitog rivala zvezdi, za neke vase igrace je davano po 5.5m nas najveci transfer 1.5m.Ne znam kolega zašta vi služite ali nije ni bitno.Samo je problemšto vi nećete da shvatite samo jednu stvar a to je:
Oba sportska društva se finansiraju iz državnih jasala...Situacija u sportu ne može biti bolja nego što je u celoj državi.Pričate o pojačanjima Zvezde u FK kao da su kupljeni Mesi i Ronaldo i još par svetskih priznatih igrača a ne neki za koje nikad nisi ni čuo.Uporedi Saldanju i našeg Šerifa i sveće ti biti jasno.Kod mene Šerif ne bi igrao ni 5 minuta jer troši mnogo lopti za 1 gol.Jedino mu zagrađivanje ide.
Dešava se u sportu da se ništa ne postigne i pored para uloženih jer je to mizerija u odnosu na Evropu.Da počnem od KK Zvezde koja je ovu sezonu završila ,gde je završila.Doveden Nejpir-pokazao ništa nije a očekivalo se.Nakon njegovog odlaska dolaze povrede i kada pogledaš kompletnu situaciju,više se nije moglo a u nekim utakmicama je falilo i malo sreće.Dok kod vas u KK nije bilo tih problema ali neki problemi sigurno postoje a to nije AV.Moram to da konstatujem.Na žalost ali tako je sigurno..
jasle su pune jer se igra liga sampiona od koje se dobilo 20milionaFk Partizan sluzi da izigrava vecitog rivala zvezdi, za neke vase igrace je davano po 5.5m nas najveci transfer 1.5m.
Samo su ta jasla za vas uvek puna.