Znaci po tebi treba samo gurati pare u projekat zvezda bez obzira na dobit i sada se kmeci sto je Partizan dobio vise para od drzave a sta ste pa vi to postigli sa svim ti silnim ulozenim parama? Nesto ne mogu da se setim nekih evropskih uspeha... a upumpavalo se danoncno.
Drzava vas je gurala 10 godina i ispostavilo se kao jako losa investicija.
Mi smo ta sredstva opravdali puno boljim evropskim uspesima.
pricinjavaju ti se pare u zvezdi kao da smo kupovali tony parkera,dankana ginobilia licno
ko vam prodao tu pricu da se u zvezdu upumpavao ogroman novac svih ovih godina? posebno pre 2018 godine
evo navedi mi jednog jedinog igraca koji je bio poznat siroj kosarkaskoj javnosti i da je dosao u zvezdu tada
nama su evroligu igrali Simonovic,Rebic,Micic,Stimac,Guduric,Tejic,Jovic,Luka Mitrovic,Lazic,Dangubic i slicni
mogu i dalje da ti redjam Bobi,jaka blazic,Kalinic,rasko Katic,Simanic,Dobric,Milko Bjelica,Kuzmic,Keselj,Omic,Davidovac,FIlip Covic
i ti meni kazes silne ulozene pare?
na ove igrace u ekipi se kupilo po 3 stranca ali koja
Beron,Lesor,Markus Vilijams,Silb,Lojd,Brown,Ojo,De markus nelson,Rocesti,Wolters i ostali
polovina i vise nisu ni igrali evroligu a kamoli fajnal for a o nba da ne govorimo(ozbiljan NBA kao Kaminski)
ko vam prodao tu pricu o silnim parama nemam blage zaista