belgrade red star
Član
Posto se vise necu oglasavati u ovoj temi zelim samo da se zahvalim forumasima koji su ucestvovali u ovoj temi ,posebno mojim Zvezdasima ,Coci o64 zahvaljujem na postu 1579 ,Zvezda je zivot ostalo su sitnice , .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dace, dace, dace nego stace......
Navijam za Partizan. Na poslednjem mecu sam bio prosle godine protiv Siraka. Tada sam rekao da vise necu ici ni na jedan mec nasih klubova.
nešto sa njim možda nije u redu? I to u Srbiji, gde od vlasti zavisi ko će biti prvak! I gde klubovi, da smo normalna država, zbog dugova ne bi ni postojali! Mis'im stvaaarnoo... Svakog do 15 godina i mogu da razumem da se tako ponaša, svi stariji su u zabrinjavajućem stanju!(sportski klub) je zivot ostalo su sitnice , .
U ovom momentu si nasao da popujes? Objasnio bi ti ja neke stvari, ali nije momenat,a naj bolji odgovor su ti dali navijaci i igraci bas tih klubova koje prozivas koji su se svi odazvali da pomognu i fizicki, a veruj da ni materijalna pomoc nece izistati. Nazalost to ce biti kap u moru od silnih potreba koji ce onaj narod trebati.Kada odrastao čovek napiše nešto sa njim možda nije u redu? I to u Srbiji, gde od vlasti zavisi ko će biti prvak! I gde klubovi, da smo normalna država, zbog dugova ne bi ni postojali! Mis'im stvaaarnoo... Svakog do 15 godina i mogu da razumem da se tako ponaša, svi stariji su u zabrinjavajućem stanju!
Jbl vas i Zvezda i Partizan, Voša, pocrkaćemo gladni bre!
Кад већ редају могли су споменути и Републику Српску као и Хрватску... и код њих је лоше стање.
U ovom momentu si nasao da popujes? Objasnio bi ti ja neke stvari, ali nije momenat,a naj bolji odgovor su ti dali navijaci i igraci bas tih klubova koje prozivas koji su se svi odazvali da pomognu i fizicki, a veruj da ni materijalna pomoc nece izistati. Nazalost to ce biti kap u moru od silnih potreba koji ce onaj narod trebati.