SPORT-Opšta tema

Ako mozes prevedi sta si hteo da kazes?Verovatno nisi mislio na blamiranje svog kluba veceras?Ili ovo nije blamiranje?Ili bolje rezultate ocekujes SLEDECE SEZONE?

Likujte i normalno je. Sami smo krivi, a prevashodno trener Radonjic koji nije uspeo psiholoski da pripremi ekipu. Sut za tri 32/2 slobodna bacanja takodje ocaj i to usred Beograda, a to kako cemo se mi zvati nemojte da brinete i nemojte ocekivati da navijamo veceras za vas, a ni za vaseg suparnika potpuno mi je ravno. Emocije cuvam za subotu.

Ne likuju svi. Meni je iskreno zao sto Zvezda nije prosla. To je nas klub i ako igra sa nekim stranim normalno je (bar za mene) da navijam za nas klub.

Molio bih drustvo da malo smirimo strasti. Ipak je to samo sport i nije vredno zbog toga ponizavati i vredjati druge.

Dule ne branim da Partizan zovete svojim klubom i potpuno vas podrzavam, ali nemojte mi prisivati da je to i moj klub.

Debakl nase kosarke.Danas mi se partizanovci smejali,a vidi sad ovaj razvoj.Uzas za nasu kosarku u sred Beograda.

Ma razumeo sam ja tebe, ali da navijam za Partizan ne mogu da zamislim.

:osmeh: Pa napisao sam ja vec jednom da je lepo sto Vi zvezdasi volite svoj klub, ali da je jako ruzno sto mrzite sve u sportu sto se ne zove Crvena Zvezda.

Debakl nase kosarke.Danas mi se partizanovci smejali,a vidi sad ovaj razvoj.Uzas za nasu kosarku u sred Beograda.

Sta...jel i ovi moji gube? Nisam u toku.

Grobari se ucutali nesto ,debakl srpske kosarke u sugavoj jadranskoj ligi , no prodali smo se za saku dolara i trcali na jadran i sad mozemo da ... ima ona narodna , ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se lupaju .

Sta nam je sad jadran kriv? Slazem se da nije dobar za manje klubove i domacu ligu, ali i Zvezda i Partizan su kroz tu ligu i jace utakmice stekli rutinu i neko iskustvo, ali sta to vredi kad u dve naj vaznije utakmice u godini protiv Ukrajinaca i Cibone samo po jedan igrac odigra na nivou, a ostali nula. Nelson naj losiji ubedljivo jos ima obraza da proziva navijace.

Svaka cast kolega coci na ovoj izjavi to je realnost,moramo se baviti svojima a ne protivnicima.Toliko slobode u igri sto su dobili Nelson i Djenka nezabelezeno za bilo kojeg domaceg kosarkasa,mogli su da sutiraju valjda i sa malog Kalemegdana.Dve bitne utakmice zbog kojih su i dovedeni pukli su,izvinicete protiv domacih ekipa i ne trebaju imamo svoju decu koja zasluzuju svoju sansu uz mladog i ambicioznog trenera.A najmanje nam treba Covicevo i Vujosevicevo prepucavanje gde su nasi novci.

Nisam gledao utakmice a sada mi je i drago sto nisam. Zao mi je nasih kosarkasa ali njima treba da je vise zao posto ce ostati bez novaca.

Grobari se ucutali nesto ,debakl srpske kosarke u sugavoj jadranskoj ligi , no prodali smo se za saku dolara i trcali na jadran i sad mozemo da ... ima ona narodna , ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se lupaju .

Nemoj uvek terati kontru vas celom svetu.:osmeh:

Ucesce Zvezde i Partizana u tri takmicenja je uzelo svoj danak.Umor je stigao igrace kada je svezina najvise trebala.....ali jbg. idemo dalje....

Nazad
Vrh