SAMA
Moderator
Naravno crveno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dule pa pola njih nije ni za treću ligu. Nisu ni komšije ništa kvalitetnije od nas ali igraju srcem.Sta smo trazili to smo i dobili. Cestitke Napretku.
Boli istina to je sustina. Kada se to desi cutis i ne javljas se. Ako ti ne vidis napredak u Zvezdinoj igri, a strahovit pad u Partizanovoj onda se razumes u taj isti fudbal ko Marica u kriv ...... Onda ti ne smeta losa igra tvog kluba vec trazis navodne malverzacije drugih koje hoces jos i da unovcis. Zato pokri se usima i pssssst tisina.Evo ovako....javno priznajem da sam ispao budala sto sam na ovom forumu pisao na temi sport i polemisao sa raznim tekirima,cocijima and co. Sto se mene tice kad god uhvatim slobodno vreme odem i pogledam Partizzan,bio to Kragujevac,Subotica,Pariz,Istanbul,Krusevac totalno je nebitno...tako je poslednjih 31 godinu...sto se kladjenja tice kad god imam pravu informaciju naplatim je i popdelim sa prijateljima,sto par forumasa odavde mogu potvrditi ako zele...Sto se prvenstva tice ako neko veruje da jedna ekipa sa istim igracima i trenerom moze da u jednoj polusezoni gubi lagano i igra jedva nereseno,a a u druugoj te iste timove dobija lagano sa par golova razlike to je njegova stvar...koga ti poznajes tekire to govori o tebi...sto se mene tice da si ziv i zdrav...i da ne budes vise crn,vec crven kako ti i dolikuje...
Evo i moji su savladali Jagodinu 2:0. Mislim da to tako ne moze da ide kao veceras Partizan protiv Jagodine. Stvorili su mnogo, mnogo 100% sansi a dali samo 2 gola. Takvi promasaji se u kvalifikacijama za neko evropsko tkmicenje zestoko kaznjavaju i onda nema popravnog, a da ne pricam o samom nekom evropskom kupu.
Dule pa pola njih nije ni za treću ligu. Nisu ni komšije ništa kvalitetnije od nas ali igraju srcem.
Tako je Dusko,Zvezda ima osetnu prednost ali u slucaju da izgubi derbi 2-0 ili 3-1 niko nemoze da garantuje pobedu protiv Vojvodine i Slobode,kiksevi se desavaju svima.ja i dalje misim da je Partizan blizi pobedi u derbiju za nijansu jer ce uci rasterecen nemaju sta da izgube vec da dokazu da su bolji sto u ovom trenutku nisu realno.Zvezda igra stabilno iskusno u timu vlada hemija a ima i velikog kvaliteta.nece biti smak sveta ako Zvezda osvoji titulu a nadam se da hoce,cisto da pokusamo u evropi neki euro da zaradimo titula kao titula nevredi ali zato igranje u evropi mnogo znaci.
Ne gledas najvazniji mec svog tima u kosarci ove sezone,vec pises o Realu i Bajernu? BELGRADE RED STAR?????U ovom dvomecu navijam za Real ,mislim da Bajern ne moze losije odigrati nego sinoc iako je u maloj rezultatskoj krizi ,propustene sanse mogle bi skupo da kostaju Real , da je bilo 2-0 mnogo bi lakse bilo ali i ovako Real iz brze kontre moze da resi mec ,neizvesna utakmica .Vecaras podrska Benfiki .