belgrade red star
Član
DJEEENKAAA
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti mora da si neki zajebant? Jel ti Tegeltija rodjak?Cestitam fmp-u ulazak u polufinale uleb kupa
Adresa kluba Stevana Supanca Zeleznik,KK Crvena Zvezda sa malog Kalemegdana zamrznuta na 5 godina,nijedan trofej koji osvoji Ova zvezda iz Zeleznika se ne prepisuje sportskom drustvu Crvena Zvezda.Zar je toliko tesko pogledati istini u oci?P.S. Predsednik kluba Andrej Vucic,klasicna depolitizacija sportaTi mora da si neki zajebant? Jel ti Tegeltija rodjak?
Eto vidis.Ja ti pricam o cinjenicama koje su nepobitne,a ti mi uzvracas klasicnim jezikom mrznje i pricama o nekim bolessnicima.Zato prekidam svu dalju raspravu.Zar je moguce da vas ovi nasi uspesi toliko bole pa odmah izmisljate Andreja Vucica za predsednika kluba, omalovazavate da smo oborili rekord Arene, smeta vam sto ima politicara u klubu kao da ih kod vas nema. Posto nemate fudbalski stadion sta ce se desiti ako vam ga vojska oduzme? Promenicete adresu i necete vise biti u Humskoj 1. Da li ce to znaciti da fk partizan vise ne postoji. Bolje sklonite onog bolesnika Vujosevica jer on vas je doveo blizu vrha, ali ce vas brzo odvuci do dna. Ljubomora je cudo.
Hahahahaha i ponovo hahahaha Po vasim ......umovima neko ko je 12 puta uzastopno prvak drzave i 7 puta prvak regiona se plasi od nekoga ko je zadnju titulu osvojio pre 14 god.Uzgred budi receno to i nije vise taj klub. Stvarno nam je jadna ova zemlja i mi sa njom...Cudi me da jul nije osvojio 99 posto na izborima.Kratka pamet pa to ti je.Zvezdofobia ,grobari poceli da pricaju o politicarima , ko o cemu...
Posto nemate fudbalski stadion sta ce se desiti ako vam ga vojska oduzme? Promenicete adresu i necete vise biti u Humskoj 1.