https://www.youtube.com/shorts/1dec0Dl2fIM iSTINA A BICE I BELI SAMO POLAKOOvde samo Zeljko nas, ovi ostali svi crni![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
https://www.youtube.com/shorts/1dec0Dl2fIM iSTINA A BICE I BELI SAMO POLAKOOvde samo Zeljko nas, ovi ostali svi crni![]()
И мислио сам да си Партизановац...Tako i treba "crno beli".
Jedini covek u timu Zvezde koga ne postujem je bivsi komunista ,socijalista ,zuti i sada naprdni nicim izazvan Covic .Sto se tice Vlade Djurovica kako mogu da kazem nesto negativno za ljude koji su mnogo pokazali i doprineli nasoj kosarci /a u 10 najvecih senzacija u svim sportovima od 1945 godine su sigurno dve pobede Vlade Djurovica u Zagrebe sa Zadrom i sa Zvezdom /Sto se tice Ivanovica da ne zna posao ne bi vodio Baskoniju i Barselonu i Panatenaikosa /tako da bi bilo smesno komentarisati bilo sta u negativnom kontekstu kao sto sam ovde citao za Zeljka /Medjutim onaj govornik sinoc ono je izlizana fora kao sa Andjusom on rece ladno da ce trener morati da ide PO DIREKTIVI sto je i bilo ocekivano u neku ruku iako to nije nacin da to objavljuje na TV u neki egocentricni anonimus .Dobar je trener Radonja dobar je Ivanovic vidim da se i Obradovic lepo snalazi u Monaku ali neko mora da preuzme krivicu .Sto se tice Vildoze sigurno najvece osvezenje ove sezone medjutim dolaskom Kampaca njegov ucinak na terenu se drasticno smanjio .Ova ekipa je krahirala u euroligi neobjasnjivo na mentalnomm planu i da nije Partizan usao u TOP8 sve bi bilo normalno i ok medjutim PARTIZAN JE POMERIO GRANICE OVE SEZONE I ZADAO NOVE NORME STO JE I DOBRO ZA KOSARKU U CELOSTI .A dobro je i malo razdrmati uspavanu scenu i sada ce biti mnogo ozbiljniji pristup svemu .Dosad ste kudili Vladu,otkud sad toliko poštovanje.
Онда се извињавам.Neee. Zvjezdas bio , i sad sam al totalno slabo pratim.
COCI064 je moj kolega bez koga ovaj forum sigurno ne bi bio ovo sto danas jeste i da je blize pa naravno da bih ga pozvao .Ali i on je svestan da je ova tema bila u fazi odumiranja dok je ja nisam oplemenio i sada je izuzetno aktivna /podigao sam je na jedan visi nivo strucnim opservacijama/ i to je ono sto raduje i sto obecava .Sendvicarenje mora da se izbaci sa foruma podhitno i da sve bude u sluzbi sporta i sto manje pominjanje naprdnih jahaca i zlostavljaca sa obe straneMornar al zoves cocija na rostilj?
Kolega,da nije tebe ne bi se ni pisalo stalno o Omoniji,Šerifu,Ludogorecu,Ja mislim da smo naučili napamet.COCI064 je moj kolega bez koga ovaj forum sigurno ne bi bio ovo sto danas jeste i da je blize pa naravno da bih ga pozvao .Ali i on je svestan da je ova tema bila u fazi odumiranja dok je ja nisam oplemenio i sada je izuzetno aktivna /podigao sam je na jedan visi nivo strucnim opservacijama/ i to je ono sto raduje i sto obecava .Sendvicarenje mora da se izbaci sa foruma podhitno i da sve bude u sluzbi sporta i sto manje pominjanje naprdnih jahaca i zlostavljaca sa obe strane
PRIJATAN DAN SVIMA I SAMO LEPE STVARI I ZRACIMO POZITIVNO
Ajde da budemo realni KO JE COVIC I STA JE TO URADIO DA BI MU SE DIVILIМорнар, да је Човић и даљe у с(т)вом јату не би ти толико сметао. Него чим је одбегао онда је најгори.
На 5 поена за Партизан Звезда је имала шут за три поена и промашај! И ето... да је ушло било би тесно... овако само (в)лажни снови....
Ovi postovi koe ja nekada napisem nisu usaglasavanje stavova ili ne to je vise kao OTVARANJE OCIJU KOD NAIVNIJIH ILI ZASLEPLJENIJIH tako i ti postovi o havariji Zvezde od poluamaterskih ekipa SLUZE ZA VRACANJE ZASLEPLJENIH U REALNOST .Moramo da budemo uvek svesni koliko mozemo ,koliko znamo i gde nam je mesto a na svako fantaziranje bez pokrica mora da se pogleda istini u oci i da se vratimo na fabricka podesavanjaKolega,da nije tebe ne bi se ni pisalo stalno o Omoniji,Šerifu,Ludogorecu,Ja mislim da smo naučili napamet.
Da nije mene ti sad ne bi profitirao.Jesam li ti napisao da igraš na keca komotno.Ja moram da jedim partizanovce ali nikad ih nisam nazivao pogrdnim imenima za razliku od navijača partizana koji to rade.
I vrapci na grani znaju da partizan mora biti prvak ABA lige jer drugačiji ishod bi bio ravan katastrofi.Partizan je zasluženo pobedio i nije mi jasno zašto sudije navlače.Juče su u samom startu počeli sa Panterom.Partizan je mnogo skuplji od zvezde i ima standardnije pojedince.Sada ćemo videti kad se partizan razbuca kakva će biti sledeća sezona.Ovakvu ekipu neće nikad sastaviti.Skor ove sezone je 5:5.Partizan sledeče godine neće postići ni približno kao ove godine.Sad ćeš videti kad država odreši kesu i pokrene drugi projekat.