Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa kako ko SNS DEVOJCICA I KK KAMERUNA ko će igrati u finalu.![]()

KK sns kamerunPa kako ko SNS DEVOJCICA I KK KAMERUN![]()
Kolega odakle vam ova informacija, samo ko osvoji ABA ligu ide sigurno.sada osvajanje aba lige ne znaci uopste nista tj nema tezinu jer su i partizan i czv sledece godine sigurno ponovo u evroligi
pisao sam ti vecKolega odakle vam ova informacija, samo ko osvoji ABA ligu ide sigurno.
klubovi a ne destinacije gde ce se igratiLondon, Dubai a ima još nekih kandidata.
Prvo, ne zna se ko ce biti u finalu, ako budu partizan i zvezda bice egal, jer da podsetim prosle godine je odlucila jedna lopta ,a zvezda apsolutni favorit, drugo partizan je dogurao do top 8 i to je maximum, mada onakav real je trebao da prodje, to sto pises uzmi malo sa zadrskom, jedno je igrati protiv zadra, cibone itd, a drugo sa jacim ekipama, da ce biti tesko to sto pises dokazuju zvezdine utakmice sa olimpijakosom, monakom,makabijem, barcelonom i vama, niko, a to su ekipe iz top 8 nije bas nadigrao zvezdu, u ostalom 3/2 je za zvezdu i ne bih toliko leteo visoko, jer da je bilo malo srece i zvezda bi usla u top 8 i nikome ne bi bilo sve jedno, a mesto joj je bilo umesto raspalog zalgirisa.Ovo finale ABA lige ce biti za ANAL-e . Ali kako to pravila nalazu jedan ce morati da primi saucesce .Umesto sok spreja predlazem vam vazelin koji treba utrljavati na oteceno i bolno mesto i bice sve kao rukom odneseno .Cini mi se da nikad ranie nije bila ovakva borba macke i misa ,Bengalskog tigra i Bangladesanina ,crvenkape i Kamerunca
Nikad briga nikad stres pijte samo kras ekspreshttps://www.facebook.com/kredenac.de/videos/nikad-briga-nikad-stres-pite-samo-kraš-express/2169591306410988/
Sve si dobro rekao bata Nele i nista nisi pogresio .Nego ja volim da bacim zisku /jer vidim da su se pojedinci utronjali da to nije humanoPrvo, ne zna se ko ce biti u finalu, ako budu partizan i zvezda bice egal, jer da podsetim prosle godine je odlucila jedna lopta ,a zvezda apsolutni favorit, drugo partizan je dogurao do top 8 i to je maximum, mada onakav real je trebao da prodje, to sto pises uzmi malo sa zadrskom, jedno je igrati protiv zadra, cibone itd, a drugo sa jacim ekipama, da ce biti tesko to sto pises dokazuju zvezdine utakmice sa olimpijakosom, monakom,makabijem, barcelonom i vama, niko, a to su ekipe iz top 8 nije bas nadigrao zvezdu, u ostalom 3/2 je za zvezdu i ne bih toliko leteo visoko, jer da je bilo malo srece i zvezda bi usla u top 8 i nikome ne bi bilo sve jedno, a mesto joj je bilo umesto raspalog zalgirisa.
a uplasenog coveka je lako oblikovati po zelji /A kada kazem da su se pojedinci uznemirili to onda govori da sumnjaju u svoje mogucnosti
.Sto se tice Zvezdinog tima u svim ranijim komentarima sam rekao da je to ekipa za top 8 ALI STRAH JE USAO U NJIH I U NAVIJACE I U IGRACE oni su vece kikseve napravili sa krs ekipama nego sa velikanima i rekao sam da je ZVEZDI BOLJE BILO DA JE PARTIZAN OTISAO U TOP 4 NEGO OVAKO mislim da ne treba objasnjavati zbog cega /mnogo bi im bilo lakse /