Mnogo su se brzo napunili sa faulovima jos u trecoj cetvrtini su svi imali po 4 licne i tu je odbrana prestala da igra ,igralo se bez faula oni su imali fenomenalan sut za tri ali je u napadu Partizan mnogo silovao bez potrebe .Oni jesu odigrali odbranu ali mislim da je prelomio veliki broj nasih faulova a nemas klupu .Ne znam dali je Hezonja zgazio za tri ali ako jeste onda je to veoma bitan momenat jer smo na 50 sekundi do kraja na -3 gadjali trojku i jos jednom na 30 sekundi do kraja
.Platili smo danak neiskustvu kljucni momenat na utakmici je provokacija Ljulja i kod njih je cilj opravdao sredstva .VIDIM DA MNOGI U SRBIJI NAVIJAJU ZA JACEG I BOGATIJEG to nije bilo ranije a mnogi cak i pitaju KAKO STE SMELI DA MASTATE I DA SE NADATE DA PRODJETE BEZOBRAZLUK

.Medjutim kako god bilo posto nas je izbacila bogata ,lepa i atraktivna devojka mi cemo morati negde da ga stavimo jer to je prirodni splet okolnosti .Stavicemo ga u gabora u ruznu SNS devojcicu u koju je ugradjeno i upumpano mnogo love i mnogo plasticnih operacija medjutim to nije pomoglo da od gabora napravimo princezu na zrnu graska.
SADA CEMO OVU VESTACKU TVOREVINU DA ISKUNDACIMO DA CE TO DA BUDE BRUKA PERJE IMA DA LETI DRANJA MORA DA BUDE STETA ZA OVAKVU SEZONU .Rastereceni smo totalno i zeljni prave kosarke i nadigravanja .Vidim da je krenula prica da ABA liga nije vazna

a dali je vazna ili ne mora da se odradi posao profesionalno i brutalno tu nema i nesme da bude sentimentalnosti .Koji je cilj ove sezone i sta je bitno a sta ne to neka odgovara SNS carobnjak a nase je da za ovaj dres i za ovu publiku ostavimo srce na terenu .IDEMO GAS U PATOS ZAVRSETAK SEZONE MORA DA BUDE SA STILOM I SAMOUVERENO u skladu sa snagom i temperamentom ekipe