Ni to nije diskutabilno sto drze sliku krimosa sa interpolove poternice i dusevnog bolesnika u prostorijama kluba ni to nije nista strasno sto globe drzavnu kasu ni menadzeri kriminalci poenta postova je DA CILJ NE OPRAVDAVA SREDSTVA
drugim recima sve ovo sto oni rade za vreme vladavine Vucica ne moze da se nazove uspehom kluba
.Jer po meni ne moze da bude uspeh kluba kada te u kvalifikacijama za ligu sampiona izbace klubovi sa 20 puta manjim budzetom tipa Omonija ,Ludogorec ,Serif ili Makabi a u isto vreme Dinamo Zagreb koji bi trebao da sluzi za parametar vec mnogo dugo je gotovo redovan ucesnik lige sampiona i to na kakav nacin .Pominjali su mi svojevremeno da sada mora da bude ovako jer je budzet mnogo bitan i da ja to ne razumem .E pa evo posto je bitan KAKO TO DA SERIF ILI MAKABI UNEREDI ZVEZDU I STAVI IM PAMPERS I OSTAVI IH ONAKO UNEREDJENE A ONI INDIJANCI OSNOVANI 90 TIH GODINA TIRASPOL ULAZE I ISPRED NOSA UZIMAJU OGROMNU KINTU OD LIGE SAMPIONA.
Posle takve blamaze mediji se trude /pod direktivom/ da objasne da je nedostatak sportske srece ili da je sudija mogao da sudi penal a nije ili da je neki crnac bio prehladjen a fanovi kluba umesto da kazu na glas STA RADITE BREEE
oni bacaju sljokice ,baloncice i kurtoncice i vicu sablazdjeni IDEMO DALJE ........NEMA DALJE GDE DALJE
.....OVO JE NAJDALJE KRAJ PUTA COR SOKAK OCIGLEDNO MORA PONOVO NA RESETOVANJE PA SVE IZ POCETKA
ZNACI Samo malo objektivnosti u postovima i ono sto je veoma bitno moramo da naucimo kao narod da cenimo prave i istinske vrednosti a one su se nazalost totalno izgubile .