SPORT-Opšta tema

Ajde budi realan. Ko ovde vise kuka mi ili neke vase pristalice?? Napadate nas, a kada vam argumentovano odgovorimo ispada da mi kukamo. Zasto bi mi u ovom trenutku kukali?? U fudbalu nam ide dobro u kosarci solidno. Nijedan klub nije izasao iz SD Crvena Zvezda kao sto Fk Partizan hoce da izadje iz SD Partizan. Idite lepo na spavanje i cuvajte snagu za Serif, trebace vam.

Samo Terza nek drži Vučićevu sliku.Sve je jasno kao dan.Otkud Čoviću lova da iščupa Zvezdu?Jel dao svoje pare?Samo ste vi poštenjačine.A Ćoki bio u vlasti sve vreme.
Ni to nije diskutabilno sto drze sliku krimosa sa interpolove poternice i dusevnog bolesnika u prostorijama kluba ni to nije nista strasno sto globe drzavnu kasu ni menadzeri kriminalci poenta postova je DA CILJ NE OPRAVDAVA SREDSTVA :sta:::lose::drugim recima sve ovo sto oni rade za vreme vladavine Vucica ne moze da se nazove uspehom kluba 🚾 .Jer po meni ne moze da bude uspeh kluba kada te u kvalifikacijama za ligu sampiona izbace klubovi sa 20 puta manjim budzetom tipa Omonija ,Ludogorec ,Serif ili Makabi a u isto vreme Dinamo Zagreb koji bi trebao da sluzi za parametar vec mnogo dugo je gotovo redovan ucesnik lige sampiona i to na kakav nacin .Pominjali su mi svojevremeno da sada mora da bude ovako jer je budzet mnogo bitan i da ja to ne razumem .E pa evo posto je bitan KAKO TO DA SERIF ILI MAKABI UNEREDI ZVEZDU I STAVI IM PAMPERS I OSTAVI IH ONAKO UNEREDJENE A ONI INDIJANCI OSNOVANI 90 TIH GODINA TIRASPOL ULAZE I ISPRED NOSA UZIMAJU OGROMNU KINTU OD LIGE SAMPIONA. 🚾 Posle takve blamaze mediji se trude /pod direktivom/ da objasne da je nedostatak sportske srece ili da je sudija mogao da sudi penal a nije ili da je neki crnac bio prehladjen a fanovi kluba umesto da kazu na glas STA RADITE BREEE ⁉️ oni bacaju sljokice ,baloncice i kurtoncice i vicu sablazdjeni IDEMO DALJE ........NEMA DALJE GDE DALJE 🆘.....OVO JE NAJDALJE KRAJ PUTA COR SOKAK OCIGLEDNO MORA PONOVO NA RESETOVANJE PA SVE IZ POCETKA
ZNACI Samo malo objektivnosti u postovima i ono sto je veoma bitno moramo da naucimo kao narod da cenimo prave i istinske vrednosti a one su se nazalost totalno izgubile .

Ni to nije diskutabilno sto drze sliku krimosa sa interpolove poternice i dusevnog bolesnika u prostorijama kluba ni to nije nista strasno sto globe drzavnu kasu ni menadzeri kriminalci poenta postova je DA CILJ NE OPRAVDAVA SREDSTVA :sta:::lose::drugim recima sve ovo sto oni rade za vreme vladavine Vucica ne moze da se nazove uspehom kluba 🚾 .Jer po meni ne moze da bude uspeh kluba kada te u kvalifikacijama za ligu sampiona izbace klubovi sa 20 puta manjim budzetom tipa Omonija ,Ludogorec ,Serif ili Makabi a u isto vreme Dinamo Zagreb koji bi trebao da sluzi za parametar vec mnogo dugo je gotovo redovan ucesnik lige sampiona i to na kakav nacin .Pominjali su mi svojevremeno da sada mora da bude ovako jer je budzet mnogo bitan i da ja to ne razumem .E pa evo posto je bitan KAKO TO DA SERIF ILI MAKABI UNEREDI ZVEZDU I STAVI IM PAMPERS I OSTAVI IH ONAKO UNEREDJENE A ONI INDIJANCI OSNOVANI 90 TIH GODINA TIRASPOL ULAZE I ISPRED NOSA UZIMAJU OGROMNU KINTU OD LIGE SAMPIONA. 🚾 Posle takve blamaze mediji se trude /pod direktivom/ da objasne da je nedostatak sportske srece ili da je sudija mogao da sudi penal a nije ili da je neki crnac bio prehladjen a fanovi kluba umesto da kazu na glas STA RADITE BREEE ⁉️ oni bacaju sljokice ,baloncice i kurtoncice i vicu sablazdjeni IDEMO DALJE ........NEMA DALJE GDE DALJE 🆘.....OVO JE NAJDALJE KRAJ PUTA COR SOKAK OCIGLEDNO MORA PONOVO NA RESETOVANJE PA SVE IZ POCETKA
ZNACI Samo malo objektivnosti u postovima i ono sto je veoma bitno moramo da naucimo kao narod da cenimo prave i istinske vrednosti a one su se nazalost totalno izgubile .
Evo oglasio se i vas strucnjak. Buduce prvo pero Partizanovog Vesnika.

@emigrant evo poslednje dve sezone u kosarci imamo isti tretman i odmah je zanimljivo gledati, mada bih ja voleo da nemamo nikakvu pomoc drzave pa da vidimo koliko je uspesno i jedno i drugo rukovodstvo.

Ajde budi realan. Ko ovde vise kuka mi ili neke vase pristalice?? Napadate nas, a kada vam argumentovano odgovorimo ispada da mi kukamo. Zasto bi mi u ovom trenutku kukali?? U fudbalu nam ide dobro u kosarci solidno. Nijedan klub nije izasao iz SD Crvena Zvezda kao sto Fk Partizan hoce da izadje iz SD Partizan. Idite lepo na spavanje i cuvajte snagu za Serif, trebace vam.
E na ovakve postove citiram U FUDBALU NAM IDE DOBRO ⁉️🚾 moram da odreagujem ali video zapisom nazalost /jer ne mozemo stalno u prvi razred /
a mozda bi umesto nepotrebnih postova KO JE VISE KRAO mogli da otvorimo temu STA JE TO USPEH ⁉️ I STA SE U SRBIJI PODRAZUMEVA POD POJMOM, USPEH :sta:

@emigrant evo poslednje dve sezone u kosarci imamo isti tretman i odmah je zanimljivo gledati, mada bih ja voleo da nemamo nikakvu pomoc drzave pa da vidimo koliko je uspesno i jedno i drugo rukovodstvo.
Iskreno meni se ovo u Partizanu ne sviđa zato što nema mladih iz Partizanove škole koji će stasati i postati kostur nekog budućeg tima.Ovo je samo trenutak u kom ima para a kada njih više ne bude biće situacija kao sa Zvezdom pred gašenje.

Moram da te pitam znam da pratis i statistike i istorijate i svasta nesto JEL VI IMATE U KVALIFIKACIJAMA ZA LIGU SAMPIONA UOPSTE POBEDU ⁉️od dolaska Vucica :sta: protiv Makabija nemate 🚾 ,protiv Omonije nemate 🚾,protiv Serifa nemate 🚾,protiv Salzburga nemate , 🚾protiv Yang Boysa nemate 🚾 ,protiv Ludogoreca nemate 🚾 protiv Kairata nemate 🚾 IMATE LI UOPSTE POBEDU PITAM JA TEBE :sta: ⁉️
O KOM USPEHU PRICAS NESRECO JEDNA ⁉️:sta: .............mi smo prsli kao nacija skroz treba onaj iz Severne Koreje da nam posalje jedan projektil JJJAAAOOOOOOOOJ VUCICUUUUUUUU STA NAPRAVI OD NACIJE ⁉️.............OVO VISE NE MOZE NI DA SE RESETUJE ZABAGOVAO SKROZ ::lose:: ILI TO ILI JE ULETEO VIRUS :haha:

Dali gledas sta radi Zdravko Mamic i sta rade njegovi zamenici .Oni su oterali coveka koji ih je plasirao u ligu sampiona 7 puta i koji je dovodio igrace svetskog kalibra a vi niste plasirani nigde a igrace plasirate u drugu ligu Kine ,Francuske u Lustenau ili ih gurate na silu kod svojih bivsih Apolon i pravite njima tamo nezgodnu situaciju ili ih uopste nigde ne prodajete ...........pa bih voleo da se informisem STA JE TO USPEH :sta: i sta to znaci NAMA IDE DOBRO ⁉️ kakvi su ovo tranferi i gde su navijacii pitanje za milion dolara DA LI BI VOLEO OVAKO DOBRO DA VAM IDE I NAREDNIH 30 GODINA ⁉️

Nama je uspeh kad nam vi u pozadinu gledate. Ne pobedjuje uvek bolji. Nekad prolazi spretniji ili sretniji. Sta si se vezo Vucica? Zvezda postoji 78 godina. Bilo je pre, a bice je i posle Vucica. Sto se tice narednih godina... Samo da smo ispred vas pa da puknete od zavisti i muke.

Nama je uspeh kad nam vi u pozadinu gledate. Ne pobedjuje uvek bolji. Nekad prolazi spretniji ili sretniji. Sta si se vezo Vucica? Zvezda postoji 78 godina. Bilo je pre, a bice je i posle Vucica. Sto se tice narednih godina... Samo da smo ispred vas pa da puknete od zavisti i muke.
Vidim ja kada krenes da pricas o sampionskoj generaciji kako se unezveris vratis se u srecno vreme ekspresno a ova prica nije mi bitno nista samo da smo ispred vas ta prica ne pije vodu MENE MOZES DA SLAZES ALI SEBE I SVOJU DUSU NE oseca se velika praznina u tebi i veliko nezadovoljstvo i cisto sumnjam da te ispunjava godinama da gledas Dinamo Z u ligi sampiona a i meni ne bi bilo dobro sve je to prirodno i ja sam jedini u tebi pred duel sa Makabijem osetio strah pre tih meceva jer si i sam bio svestan Zvezdine snage i Zvezdine slabosti .Pribojavao si se a i ja sam iskusno ukazivao na objektivne slabosti i sta moze da se desi .Neki su ovde na forumu nastupali vise navijacki a ja i ti smo mogli objektivno da sagledamo sve. I ono cega smo se pribojavali to se i dogodilo nazalost i zbog toga ti drug kaze za ovo istrcavanje sa opaskom NAMA IDE DOBRO ⁉️ ::lose:: bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde ni obrnuto .::super::
,

--Samo ste vi poštenjačine.---

pa gde to zvezdasi tvrde da su postenjacine,navedi mi primer
evo i kolega mikimiki ti odg ukratko isto

mi znamo da je ovaj uspeh zbog vlasti
dok vi tvrdite da ste vi bili prvaci jer ste bili fenomenalni i to igrali iz ljubavi i ostale gluposti

pisao sam vec bar 5 puta o dusku vujosevicu o tome kako je covek odigrao psiho igru sa navijacima partizana to brate mili treba da se izucava kroz knjige kako vam je prodao pricu o superiornosti bez navodnih para i pomoci
Sto se tice meca izmedju Serifa i Partizana moj ti je savet da uopste ne igras ovaj mec cak ni na dvoznak ⁉️ :sta: Realno stanje ekipe njene prednosti i mane nije moguce sagledati jer ce cela sezona biti sablasna sa nerezonskim rezultatima .Kladionice su sponzori a vec ranije sam ukazivao da lige Evrope rade u sluzbi namestanja punom parom ::lose::
ZNACI Ne diraj daljinski ,osecam da ce masovno kladiti na Serifa i kao sto sam porucio PEXSAPU porucujem i tebi NEKO JE SKINUO POKLOPAC OD SAHTE NEMOJ DA ULETIS U SAHTU .
PS Ako vec ne zelis da me poslusas pokazi tiket pre meca a ja ti kazem NEEEEE KECA NA SERIFA NIKAKO NEMA KECA U TIRASPOLU ::novac:: JA TI REKOH ISKUSNO A TI KAKO HOCES ::suncanje::

Mec izmedju naseg jedinog predstavnika u Evropi Beogradskog Partizana i Serifa Tiraspol .Ocekujemo vrhunsku fudbalsku predstavu i nadamo se pozitivnom ishodu . Prezimeli smo u Evropi a malo smo se i olenjili medjutim vreme je za budjenje i da odigramo jednu simultanku sa timom koji je srozao naseg sampiona i sampiona Hrvatske .IDEMO CRNO BELI SAMO JAKO DO KRAJA ::super::

Coci coci ti kao da si se juce rodio pa verujes u raznorazne bajke.

Fk Partizan se namerno unistava kao i VK ... Sta te to cudi? Nego reci ti meni da li ovi trofeji sto je fmp/diva uzela idu sportskom drustvu zvezdana?
Pare od raznih igraca FK Partizan su otisle u razne dzepove menadzera, isto kao i kod vas. Sta mislis sto se politicari(kriminalci) i ovi ukiseljeni komunisti vrte po klubovima?

Prodavali su po 50% nekada i svih 100% vlasnistva igraca, ljudi koji namerno unistavaju klub.

Cuj gepokovanje sudija, u takve price samo vi mozete da verujete.

Na stadionu Partizna je i tvoj omiljeni klub igrao, taj klub je izgradjen od narodnih para kao i vas. Ako je vojni neka vojska plati SD Partizan sve sto je ulozio u njega, odrzavanje i slicno za sve ove godine. Ti brzo sa Covicem/Vucicem na sever skandirajte da nam oduzmu stadion.

Stadion Partizana je do 1989 godine bio u vlasnistvu vojske 1/1. Sve do tada vojska je odrzavala stadion, a vi igrali dzabe bez placanja ikakvih troskova i dazbina. Onda se potezom pera stadion prepisao na ime Fk Partizan. Posle toga je bio vracan vojsci i ponovo Partizanu. Ciji je sad sam bog zna. Nasa Marakana je od kako je zavrsena 1963 izgradnja u nasem vlasnistvu i mi je sve vreme odrzavamo i placamo ostale troskove.

Samo u Partizanu! Dao nam je nezaboravne uspomene i ostavio neizbrisiv trag u secanjima svakog navijaca. Hvala mu imao sam najlepse kosarkasko detinjstvo! :)

Dule je lepo rekao da se njegov uspeh vidi u tome koliko ga navijaci komsinice mrze.

Coci marakana je u Brazilu.

Nazad
Vrh