SPORT-Opšta tema

Vi ste Cigani šou.Samo su vas oštetili i upropastili a imali ste sve.Pa gde su novci od ekipe koja je uzela kup šampiona.Ništa nisu ostavili,sve ste pokrali.Partizan nije imao ni blizu takve transfere pa je uspeo napraviti Teleoptik.Jel vam i zato neko drugi kriv.
Kolega ili ne znas ili neces da znas. Zvezda je te 91 imala dobru ekipu i sjajne pojedince, ali transferi nisu bili tako megalomanski kao sad pa su najveci transferi bili odlazak Panceva i Savicevica za po 10 miliona maraka, ponavljam maraka. Kasnije cela ta ekipa za oko 50000000 miliona maraka. Vec 92 godine kup sampiona zbog sankcija morali smo da igramo u Segedinu i Sofiji sto je sigurno bio trosak da ne pominjem nemogucnost igranja prijateljskih utakmica jer su svi hteli da igraju sa pobednikom kupa sampiona i svaka takva utakmica mogla se naplatiti 500 000 maraka. Sledecih godina bez ucesca u evropi, pod sankcijama, nemogucnosti da imamo jake sponzore, a trebalo je igrati prvenstvo grickale su se te pare plus inflacija zatim pritisak tadasnje vlasti doprino je da se te pare potrose, ne iskljucujem da se nesto i zloupotrebilo. To je sto se tice nasih para, a sto se tice vasih pitam ja tebe pitam gde su vase pare. Odlazili su vam igraci od Kezmana, Lazovica, Jovetica, Markovica, Mitrovica, Vlahovica,Stefana Savica, Simona Vukcevica, Tosica, Saponjic, Zivkovic, Lukic, Milenkovic, Pavlovic, Filip Stevanovic, Sadik, Kleo, sve su bili transferi od 5 miliona do 15 miliona ali ne maraka nego evra i gde su onda vase pare jer je to daleko preko 100 miliona evra. Zemunelo sigurno ne kosta toliko. Zamislite se malo.

Mislim da ipak niste realni,više ste vi igrača prodali a nema ništa opipljivo da se napravilo_O tome se radi.Ipak je posle Zečevića ostao Zemunelo.

Mislim da ipak niste realni,više ste vi igrača prodali a nema ništa opipljivo da se napravilo_O tome se radi.Ipak je posle Zečevića ostao Zemunelo.
ti opet o tome a vec ti objasnio
Zemunelo poceo da se gradi 1992 godine bas u eri Mirka Marjanovica a pitas gde su zvezdini novci tih godina....povezi 2+2 i samo ce ti se reci

ti opet o tome a vec ti objasnio
Zemunelo poceo da se gradi 1992 godine bas u eri Mirka Marjanovica a pitas gde su zvezdini novci tih godina....povezi 2+2 i samo ce ti se reci
Bravo Lule. Zemunel je napravljen od para drzavne lutrjije. Ako se dobro secam Bingo je u pitanju Partizan pokrenuo novu igru na javnom servisu, Marjanovic bio premijer. Sad vam smeta ovo. Zapamtite imali ste svoju sansu i niste je iskoristili. Strpite se.

Ipak smo malo rascivijali. Zemunelo je napravljen od para od igara na srecu 199xi to za vreme one inflacije. Gde su one pare od onih transfera sto sam naveo od 200x pa na ovamo??

pa to je taj pojam navijaca partizana,ne svih ali vecine koji jednostavno negiraju ili se prave da to jednostavno nije tako i da je partizan klub cist sportski klub koji kad osvoji titulu razlog je jer su majstori svog zanata i ostalo...to je nemoguce objasniti

Kao sto sam napisao ranije, ono sto je od 2000. do 2012. navlaceno za Partizan u fudbalu i kosarci, sada se okrenulo. Pa KK Crvena zvezda je ugasena zbog manjeg duga nego sto Zvezda i Partizan sada imaju jednogodisnje budzete u kosarci.

Ništa ovo ne valja,šta ćemo kad im ukinu ovolike budžete.Lepo je rekao Aca Petrović da je nerealno da Zvezda i Partizan sa tolikim budžetima igraju ABA ligu.

Vidimo čija slika stoji kod predsednika kluba. :haha:
Sad vec licis na mornara, a ne kazes nista za bingo-Zemunel ni gde su pare od onih transfera sto sam naveo. Svako vreme nosi svoje breme. Kad smo mi mogli da istrpimo vojsku na svojim ledjima40 godina, setite se kad ste Savicevica poslali pod prisilom u JNA kad je stigao u Zvezdu, a samo zato sto nije hteo u Partizan, a da napakostite Zvezdi, pa vojska zatezala pa ga jedva pustila na one utakmice sa Milanom, a neki predsednik u Partizanu bio general Loncar, pa prilikom potpisivanja za Zvezdu hteli da hapse Deju i Panceva. I mogu tako do sutra, ako hocete da cujete i da progledate.

Samo Terza nek drži Vučićevu sliku.Sve je jasno kao dan.Otkud Čoviću lova da iščupa Zvezdu?Jel dao svoje pare?Samo ste vi poštenjačine.A Ćoki bio u vlasti sve vreme.

@emigrant bas naprotiv, ti si taj koji kazes da ste vi postenjacine a ja kazem da smo isti i da dokle god dobijajaju pare od drzave, politika ce da odlucuje sta i kako.

Ma ne kažem ja da smo mi poštenjačine nego ispada da stalno vama neko nešto smešta.Sad imate predsednika države i ovo je vaše vreme.Jedino ako i to nije istina.

--Samo ste vi poštenjačine.---

pa gde to zvezdasi tvrde da su postenjacine,navedi mi primer
evo i kolega mikimiki ti odg ukratko isto

mi znamo da je ovaj uspeh zbog vlasti
dok vi tvrdite da ste vi bili prvaci jer ste bili fenomenalni i to igrali iz ljubavi i ostale gluposti

pisao sam vec bar 5 puta o dusku vujosevicu o tome kako je covek odigrao psiho igru sa navijacima partizana to brate mili treba da se izucava kroz knjige kako vam je prodao pricu o superiornosti bez navodnih para i pomoci

Nazad
Vrh