SPORT-Opšta tema

Šta je to u košarci navlačeno za Partizan.Možda vam je Vujošević kriv što niste mogli ništa dok je on bio.
Ma daj ne velicajte vise vaseg maga vujosevica, imao je sve sta je hteo od igraca u celoj zemlji. Sve sto vredi po ostalim gradovima ste pogasili i doveli kod vas. Budzet koliki hoce i pritisak na sudije neverovatan, od odredjivanja sudija koji vam sude, do upada u svlacionice, kosarkaski savez. Jednostavno 12 godina je apsolutno sve bilo u vasim rukama, cim je politickoj podrsci bio kraj i vasim "uspesima" je takodje. Samo budi realan pa priznaj ovo nista vise....

O kom budžetu iz tog vremena vi govorite, Partizanu su menadžeri nudili igrače. Retko koji je afirmisan došao u klub ali je zato većina njih afirmaciju stekla u Partizanu i napravila dobre inostrane agažmane.

Pa kad pokupis sve sto valja iz cele drzave ( a bilo je tad dosta kosarkaskih centara za talante po srbiji) lako je praviti dobre igrace. Tad vam je najveci konkurent ako se dobro secam bio hemofarm od kog ste opet uzeli macvana....

Kolega uz dužno poštovanje ali tu materiju nepoznajete očigledno, pošto je u to vreme sa uspehom igrao u Evropi(bez gepekovanja sudija) svaki igrač je težio da napravi iskorak u karijeri.

Nemoj mi te fazone kao ne poznajes materiju, ovo ono, to sam se vec cuo od vas partizanovaca da pisete nekim kolegama. Pratim sport ceo zivot, pogotovo fudbal i kosarku, a nisam bas ni klinac da imam 20 godina....
Koji je jos klub koji je vodio da je napravio uspeh? Kakav je uspeh imao sa reprezentacijom svedska 2003 ili 2004 ne secam se tacno? Gde je otisao posle tuzbe sa partizanom, u bosnu da trenira repku. Sad je trenutno u kk studentski centar u podgorici savetnik neki. Ako je tako veliki znalac sto ga nije uzeo neki veliki klub, moze on i sad da trenira nekog? Zoc vam je trenercina za njega...

Kolega uz dužno poštovanje ali tu materiju nepoznajete očigledno, pošto je u to vreme sa uspehom igrao u Evropi(bez gepekovanja sudija) svaki igrač je težio da napravi iskorak u karijeri.
Identican post sam hteo da postavim ali si me preduhitrio PEXSAP je poceo da prica nesto nepovezano vidi se da ne prati intenzivno kosarku i da nije kompetentan za neku iole ozbiljniju konverzaciju

Nemoj mi te fazone kao ne poznajes materiju, ovo ono, to sam se vec cuo od vas partizanovaca da pisete nekim kolegama. Pratim sport ceo zivot, pogotovo fudbal i kosarku, a nisam bas ni klinac da imam 20 godina....
Koji je jos klub koji je vodio da je napravio uspeh? Kakav je uspeh imao sa reprezentacijom svedska 2003 ili 2004 ne secam se tacno? Gde je otisao posle tuzbe sa partizanom, u bosnu da trenira repku. Sad je trenutno u kk studentski centar u podgorici savetnik neki. Ako je tako veliki znalac sto ga nije uzeo neki veliki klub, moze on i sad da trenira nekog? Zoc vam je trenercina za njega...
PEXSAPE Veruj mi da poznajes zbivanja rekao bi nesto sto ima smisla a sada cu ti odgovoriti mnogo je igraca izbacio Partizan i Zvezda i Mega Vizura i Buducnost a verovatno i FMP koji niti su bili afirmisani niti je nesto ulozeno u njih a da su prodati za velike novce .A sta da pricamo dalje kada je samo Misko Raznjatovic uzeo ispred nosa i Zvezdi i Partizanu takve igrace takvog kalibra ali bio je brzi i mudriji jednostavno covek ima znanje i brzinu i vestinu i svi ti igraci su bili totalni anonimusi .Ajde sto je uzeo Zvezdi i Partizanu ali on je i Hrvatima uzeo neke igrace koji su sada u NBA a i Slovencima.
A sto se tice belaca koji su igrali u Partizanu prvo 91 godine je Partizan bio najmladji ,najeftiniji i najneiskusniji tim u tadasnjoj Euroligi /ovo napominjem posto ima indijanaca koji ne veruju u zivotno delo ZOC a/ a i tim iz final foura 98 nije bio nesto skuplji sa gomilom neafirmisanih igraca a sta reci za igrace tipa Bozic ,Rasic ,Kecman ,Vranjes onaj crnac iz Zvezde Robertson jesu li to Zvezde .
Tako da bilo bi lepo kada bi neko mogao od kontrasa da kaze nesto normalno i da cestita na nekim stvarima ,ja npr nikada nisam pokusao da kazem nista negativno za sve Zvezdine rezultate u fudbalu dok su bogovi zemljom hodali i dok su ljudi bili institucija. Ali necemo da lupamo gluposti pogotovo sto ovde pola ljudi i nezna sta je bila godinama Partizanova skola kosarke koliko se tu ozbiljno radilo i ulagalo i od nicega je pravljeno nesto izuzetno
PS Stavi ih cika Dule sve na 60 poena ajmo malo vise postovanja da pokazemo prema ljudima koji to istinski zasluzuju

Sto se tice reprezentacije imali smo mi sa reprezentacijom nekoliko puta padove i sa Obradovicem i sa Ivkovicem i sa Vujosevicem i sa Karijem i sa i sa Kokoskovim ali to ne znaci da oni nisu znalci svog posla .Cak ni Moka Slavnic kada je doziveo neuspeh niti je bio kriv niti ga je neko etiketirao zbog tog neuspeha tako da postoji mnogo faktora koji se neplanirano stvore i prouzrukuju pad. Zadnji put su svi prozivali Karija a covek nije mogao da povede zbog povrede 5 NBA formata i ne samo on i Sale Djordjevic je stalno imao ili neodazivanje igraca ili povrede kljucnih igraca za koje nema adekvatne zamene .Secam se da je Moka otisao sa igracima iz domace lige bio je bojkot a secam se da je i Dule imao velikih problema sa neodazivanjem vec je bila smena generacije i povrede i svasta se nakalemilo ali kako god bilo sve su to ljudi koji su mnogo unapredili nas sport i zasluzuju maksimalno postovanje

Moje misljenje je, i iza njega stojim da je zeljko obradovic (opet vas) pet puta veci trener od maga dulo. Covek je pravio cuda po grckoj i turskoj, vodio klubove po 10 i vise godina sa uspehom. Vodio jedan real. Naosvajao se evrolige, turskog i grckog prvenstva ko salate.
Daj mi jos jedan uspeh dula vujosevica osim partizana? NEMA
Tako da ne mrzim sve sto je partizanovo, ali to dizanje maga dula nije realno....
Kraj price.

Ako vec etiketiras strucnost trenera i koji vredi a koji ne vredi KAKO OBJASNJAVAS DA SRBIJA NIJE BILA U KOSARCI PRVAK EVROPE OD 2001 A REALNO JE IMALA KVALITETA U VISE NAVRATA .Da bi se dogodile velike stvari mora mnogo kockica da se slozi .Ako je Dule doziveo neuspeh te 2003 godine a poveo je izuzetno saren sastav da ne kazem eksperimentalni gde je ovih ostalih 22 godine jesu li i ti drugi treneri neuspesni ⁉️ Pre neki dan kada sam pomenuo Spaleta koji je igrao u Real Madridu poskakase ovde na forumu da mi objasne da on nema pojma i da je to promasena investicija a sada dobijam suprotno pitanje GDE JE ON TRENIRAO U KOM POZNATOM KLUBU ⁉️a onda COCI064 rece da je i Spale i Perica Ognjenovic ni Jankovic nisu bili neke Zvezde :sta: iako su igrali u Realu
PS Daj dogovorite se jeli to mnogo vazno ili nije DA ZNAM PO KOM PARAMETRU DA SE UPRAVLJAM KADA DISKUTUJEM ::namigivanje::

Ako vec etiketiras strucnost trenera i koji vredi a koji ne vredi KAKO OBJASNJAVAS DA SRBIJA NIJE BILA U KOSARCI PRVAK EVROPE OD 2001 A REALNO JE IMALA KVALITETA U VISE NAVRATA .Da bi se dogodile velike stvari mora mnogo kockica da se slozi .Ako je Dule doziveo neuspeh te 2003 godine a poveo je izuzetno saren sastav da ne kazem eksperimentalni gde je ovih ostalih 22 godine jesu li i ti drugi treneri neuspesni ⁉️ Pre neki dan kada sam pomenuo Spaleta koji je igrao u Real Madridu poskakase ovde na forumu da mi objasne da on nema pojma i da je to promasena investicija a sada dobijam suprotno pitanje GDE JE ON TRENIRAO U KOM POZNATOM KLUBU ⁉️a onda COCI064 rece da je i Spale i Perica Ognjenovic ni Jankovic nisu bili neke Zvezde :sta: iako su igrali u Realu
PS Daj dogovorite se jeli to mnogo vazno ili nije DA ZNAM PO KOM PARAMETRU DA SE UPRAVLJAM KADA DISKUTUJEM ::namigivanje::
Pa slusaj, ako poredimo 4 mesto u turskoj npr dude ivkovica ( odlican trener) gde smo pokradeni ( gazenje linije kad se lomio rezultat) 2010 god protiv tih istih turaka u polufinalu. Ovaj rez po meni nije neuspeh nego kradja.
Ono u svedskoj je bio karambol od prvenstva sto se tice nase repezentacije...

Pa slusaj, ako poredimo 4 mesto u turskoj npr dude ivkovica ( odlican trener) gde smo pokradeni ( gazenje linije kad se lomio rezultat) 2010 god protiv tih istih turaka u polufinalu. Ovaj rez po meni nije neuspeh nego kradja.
Ono u svedskoj je bio karambol od prvenstva sto se tice nase repezentacije...
SRBIJA velika svetska kosarkaska sila nije bila prvak Evrope od 2001 godine .Sada je 2023 .Pitanje za tebe dali su nas vodili 22 godine amateri eto Kokoskov je bio prvak sa Slovenijom a sa Srbijom bunar kako ti sad to ocenjujes strucno . Dule je sa najmanjim budzetom pravio fascinantne rezultate i nije slucajno angazovao CSKA bas njega
.Sta sam sve ja procitao u komentarima i za Karija i za Zeljka i za Duleta koliko ruznih stvari jesenas koliko osuda /ko ne zna kakvi su to treneri pomislio bi da su to neki ratni zlocinci/ ali to ne treba obracati paznju to nisu osobe strucne za bilo kakvu normalnu analizu i to ne treba pridavati vaznost niti se iscudjavati

Bio 5-6 sto je za smenu generacija ok, dosta povredjenih je bilo_On je uskocio kada niko nije hteo da preuzme.

@coci064
Taj Dulo vam je nabio neizlecive komplekse. Izbacao taj PAO sa sve Zeljkom i igrackim kadrom PAO koji je uvek bio u vrhu u evropi.Sa domacim igracima prosecnim.I jos mnogim timovima je uzimao skalp.

Al vi delije samo pratite neke sportove kada vam upumpaju dosta para? Kada vas je dulo silovao tada ovi kod mene navijaci komsinice nisu pratili kosarku. Kada su vam upumpali pare u VK zvezda i kada ste uzeli titulu u evropi odjednom ste postali strucnjaci za taj sport, do tada ga niste pratili ?

---Al vi delije samo pratite neke sportove kada vam upumpaju dosta para? Kada vas je dulo silovao tada ovi kod mene navijaci komsinice nisu pratili kosarku. Kada su vam upumpali pare u VK zvezda i kada ste uzeli titulu u evropi odjednom ste postali strucnjaci za taj sport, do tada ga niste pratili ?---

hahaha miksan verovatno pamtis VK Becej
od 91 do 2005god bili ste prvaci u vaterpolu cak 2 puta
e onda 2002 se gasi becej a vi krecete od 2005 da gazite u vaterpolu,bas cudno da se poklapa i sa kosarkom i fudbalom ta dominacija...sve majstor do majstora u partizanu,odjednom svaki sport znate da igrate :haha: :haha::haha:

Pratio sam kosarku i kad je zveza bila pred gasenjem, a to sve zbog vasih politicara i vase grobarske politike. Sad kad je zvezda drzavni klub br 1 vi opet dobijate lovu od drzave i drzavnih firmi pa igrate evtoligu. Da se gasite kako bi tek onda kukuli ne bi se moglo ziveti od vas grobara i vaseg postenja....

Нисам сигуран ни да је Видић право решење и мислим да је убачен само да мути воду. А сигуран сам да није решење ни овај што је изгубио све шансе да буде легенда тако што је мешетарио са лажним уговорима и треба да још вуче букагије по Митровицама. И то је једна неснсосна шала из исте кухиње којом се управља преко тониблеровских кружока формираних после џакконтрареволуције.

Зато сам и даље сигуран да ће стање у фудбалу да буде исто ако не и горе. Овај један од браће Далтон ће бити само фигура а овај назови тренер што мисли да је Мурињо и Гвардиола у једном ће да се игра са репком. И сви задовољни и све козе на броју.
Мене чуде бјеказека како се нису побунили... али то је такав менталитет... веома добро знају када треба да сагну главу јер оне главе које су једине усправне врло брзо не буду усправне. Они су позадинци и ту трку пацова играју перфектно...

Nazad
Vrh