SPORT-Opšta tema

I ne treba ne mesati sport i politiku, kakav ruzan potez golmana Argentine prilikom dodele nagrade za najboljeg golmana, ni francuski fudbaleri nista bolji, treba priznati d je pobedio bolji, i okaciti to srebro oko vrata, kakvi egoisti strasno, i to da sutra bude uzor deci, sramota

Sjajni argentinski čuvar mreže Emilijano Martinez proglašen je za najboljeg golmana Mundijala. On je i u finalu odbranio jedan penal, onaj Kingslija Komana (Kingsley Coman), te ponovo bio jedan od junaka svoje reprezentacije.

Martinez je imao zanimljivu proslavu nagrade za najboljeg čuvara mreže. Proslavio je tako što je "Zlatnu rukavicu" stavio na međunožje i okrenuo se prema navijačima.

Inače, poznat je po ludim reakcijama i provokacijama.

I ne treba ne mesati sport i politiku, kakav ruzan potez golmana Argentine prilikom dodele nagrade za najboljeg golmana, ni francuski fudbaleri nista bolji, treba priznati d je pobedio bolji, i okaciti to srebro oko vrata, kakvi egoisti strasno, i to da sutra bude uzor deci, sramota
Šta da očekuješ od fudbalera sa koeficijentom inteligencije koji je kod većine verovatno ispod 30..
Kada sam čuo stojkovića pred odlazak u katar da citira kao poslovicu pesmu neke turbo folk pevaljke jasno mi je da čak i on nije baš inteligentan(ako već nije načitan)..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

SP zavrseno--Argentina prvak

verovatno najlosija reprezentacija koja je postala prvak sveta od svih mundijala
zreb,penali,splet nekih okolnosti i protivnik u finalu koji nije postojao do nekog 70min na terenu,ne zaslugom Argentine nego losom postavom desama

upravo desam je po meni izgubio ovo finale,lose pripremljena utakmica sa promasenim sastavom od starta meca
ulazak komana i kamavinge okrece utakmicu za francuze,na kraju i sansa u 119min za titulu ali odbrana golmana arg 1na1

meni nekako na kraju Argentinci nit smrde nit mirisu sa ovom igrom,svaki gotovo mec su imali penal kod 0-0(sigurno prva ekipa koja ima penal u cetvrtfinalu,polufinalu i finalu SP)

ono sto mi se posebno ne svidja to je ponasanje citave reprezentacije argentine na prvenstvu
posle svake utakmice su izlazili videi o nekom pevanju(vredjanju protivnika),bacanje dresova i gazenje pa i u kantu za smece itd itd
a evo i veceras kada je jedan od njih zatrazio minut cutanja za mbapea
bukvalno su mi delovali da znaju da je ovo njihova titula,posebno u mecu sa holandijom,gde nije islo kako je bilo planirano pa su bas divljali

hrvati i marokanci mozda i uskratili dva odlicna meca u polufinalima(bra-arg i fra-por)

finale je bilo odlicno ali na kraju
70 min jedna ekipa nije postojala,bez suta na gol sto je blago receno bilo ocajno izdanje

sve u svemu cekamo nastavak liga
a vrlo uskoro ce i cuveni boxing day u engleskoj

не има комшију светског првака а звезда никад таквог комшију НЕЋЕ имати
živa istina i vrhunska fora a samo mi nije jasno kada je tako a tako je zasto ste lisilii slobode svetca i ikonu kluba cudotvorca Dragana Dzajica .Dali se ponekad stidite svoje proslosti ili da li ima grize savesti ........ponekad

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Kampaco stigao u Beograd.
Ima mnogo playmakera tog tipa po Evropi a da su mnogo jeftiniji .Ovo je zvucno ime i nista vise od toga .On je totalno van ritma slaba minutaza ga je destabilizovala dosta i ovaj angazman je nista drugo nego klasicno pranje para .Jesi li se upitao zasto ga Real ne zeli nazad :sta: ❓

Slažem, ovo je baš ružan potez. Nije bilo nikakvog razloga jer niti jedan igrač Francuske nije hteo bilo šta da provocira. Mada, znajući njih (Argentinu) i njihov mentalitet ludi, ne čudi me da postoji jedna ovakva budala.
:grin:

Nema tu šta posebno da se kaže zaista, Argentina je zasluženo pobedila. Pa Francuska se do 80-og minuta skoro nije ni videla na terenu. Odnos u šutevima i prilikama isto.

Jeste, izdvojio bih šansu na samom kraju Francuske, ono jeste luda odbrana golmana Argentine, ali takođe sa suprotne strane u dva navrata Lautaro Martinez...auuu kakav je ono specijalac od napadača kukuuu...šta on maši prvo na kraju prvog produžetka, a zatim i na kraju drugog, ja ne znam kako je on onu loptu onako udario glavom, kao neki šarlatan, kao da se uplašio od iste. Neverovatno loš napadač.

Isto kao što neko reče, u jednom trenutku boje Francuske kao ekipe branio je kao pravi Francuz samo Loris....nije da sam ksenofoban, ali iskreno ni to nema smisla i pitanje kuda vodi.

Za mene je najbolji utisak sa ove utakmice ostavio Di Maria. Šta je taj čovek radio po levoj strani, svaka mu čast. Gledam ga godinama u klupskom prvenstvu, odličan čiča.

Di Maria je to radio jer desnog beka u Fra reprz. Igra stoper Kunde jer je na prvoj utakmici protiv Australije pravi desni bek Pavard po kretenu Desamu odigrao lose pa je na tu poziciju do kraja sampionata igrao Kunde....e na to kad dodas da desno krilo igra polupani Dembele shvatis koliko je Fra bila slaba na toj strani sto je Di maria iskoristio

Sto se tice boje koze itd to je vec odavno tako a sve ce biti vise izrazenije jer da se ne lazemo mnogo atletski i fizicki bolji nego da kazem belci,jbg to je priroda...i sam Zinedine Zidan je poreklom Alzirac tacnije Kabilac(etnicka grupa koja zivi u Alziru)

Nazad
Vrh