SPORT-Opšta tema

Zbogom majstore slobodnih udaraca, za mene si bio najbolji izvodjac na celom svetu, tim Jugoslavije nije nikada bio isti, uvek si donosio prevagu, kada uzme u ruke i namesti je, znam da je to gol, pogotovo onda u Zagrebu...

Dobar igrac mastovit egzibicionista samo se plasim posto je ogromna suma u pitanju da ne padne pred istek ugovora kao onaj nesretnik Odzo onakva ljudina sa 130 kg misica odvaljen od stene samo mu je pozlilo na treningu a da ne znamo ni dali je isplacen ni sta mu je bilo .Mnogi crnci su u Zvezdi ostali kratkih rukava da su morali da intervenisu ovi iz Evropskog saveza a sto se domacih igraca njima je prosipana prica ako ne oproste klubska dugovanja da nisu patriote i priljatelji kluba i veliki simpatizeri crveno belih i prikazivani i zigosani u javnosti kao nepriljatelji kluba valjda se sada promenio taj imidz neisplacivanja

Nocas gledam dokumentarac Kusturicin sa Maradonom i Diego prica detalje cuvenog meca sa Engleskom i pominje kako dribla Bucera zatim laznjak nad Siltonom i Fenwik uklizava sa obe noge ja zbunjen iako mi je taj mundijal kao na dlanu ja uopste nisam registrovao da je Fenwik igrao za Gordi Albion pogledam u wikipediju da li je to igrac iz Kvins Parka sto je igrao protiv Partizana i jeste .Kakav se to igrao tehnicki doteran fudbal nije bilo toliko krljanja i kocenja igre a ni defanzive otvoreno za oci i dusu medjutim ovo danas iako je sve na visokom nivou i fizicki i takticki mnogo vise i pritiska i na igrace i taktiziranja i montiranja mnogo zatvorenijih varijanti sa taktickim prenemaganjem podignuto jeste na jedan visi nivo ali se dosta izgubilo te mastovitosti u igri koja je krasila terene 80 tih godina proslog veka

Ovo je bila svetska pozornica i praznik za dusu a danas nazalost likujemo i slavimo pobedu nad Surdulicom sa dva igraca vise u 98 minutu ........jezaaaaa

Dobar igrac mastovit egzibicionista samo se plasim posto je ogromna suma u pitanju da ne padne pred istek ugovora kao onaj nesretnik Odzo onakva ljudina sa 130 kg misica odvaljen od stene samo mu je pozlilo na treningu a da ne znamo ni dali je isplacen ni sta mu je bilo .Mnogi crnci su u Zvezdi ostali kratkih rukava da su morali da intervenisu ovi iz Evropskog saveza a sto se domacih igraca njima je prosipana prica ako ne oproste klubska dugovanja da nisu patriote i priljatelji kluba i veliki simpatizeri crveno belih i prikazivani i zigosani u javnosti kao nepriljatelji kluba valjda se sada promenio taj imidz neisplacivanja
Umro je na Partizanovom treningu.

Dva gola Maradona, dva Suster i dva Janjanin. Gleedao sam tu utakmicu.
Vidim da si pravi i istiniti simpatizer kluba od rodjenja .Zivota ti jel ti bilo tesko kada su uhapsili ikonu kluba Dzaju i kako si doziveo to tesko vreme i da li je ostavilo neke vece posledice na tebe jer ipak je to veoma tezak udarac za svakog iole velikog fudbalskog sladokusca i patriotu ::lose::

Nazad
Vrh