Zbogom majstore slobodnih udaraca, za mene si bio najbolji izvodjac na celom svetu, tim Jugoslavije nije nikada bio isti, uvek si donosio prevagu, kada uzme u ruke i namesti je, znam da je to gol, pogotovo onda u Zagrebu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jebao ih malo i Musk po twitteru sklonio ih sa liste za registraciju preko broja telefona malo se žalili pa ih vratio,možda znaju neštoFIFA nije dozvolila Zelenskom da se obrati na početku utakmice pa je malo plaky
Dobar igrac mastovit egzibicionista samo se plasim posto je ogromna suma u pitanju da ne padne pred istek ugovora kao onaj nesretnik Odzo onakva ljudina sa 130 kg misica odvaljen od stene samo mu je pozlilo na treningu a da ne znamo ni dali je isplacen ni sta mu je bilo .Mnogi crnci su u Zvezdi ostali kratkih rukava da su morali da intervenisu ovi iz Evropskog saveza a sto se domacih igraca njima je prosipana prica ako ne oproste klubska dugovanja da nisu patriote i priljatelji kluba i veliki simpatizeri crveno belih i prikazivani i zigosani u javnosti kao nepriljatelji kluba valjda se sada promenio taj imidz neisplacivanjaBice Kampaco
Umro je na Partizanovom treningu.Dobar igrac mastovit egzibicionista samo se plasim posto je ogromna suma u pitanju da ne padne pred istek ugovora kao onaj nesretnik Odzo onakva ljudina sa 130 kg misica odvaljen od stene samo mu je pozlilo na treningu a da ne znamo ni dali je isplacen ni sta mu je bilo .Mnogi crnci su u Zvezdi ostali kratkih rukava da su morali da intervenisu ovi iz Evropskog saveza a sto se domacih igraca njima je prosipana prica ako ne oproste klubska dugovanja da nisu patriote i priljatelji kluba i veliki simpatizeri crveno belih i prikazivani i zigosani u javnosti kao nepriljatelji kluba valjda se sada promenio taj imidz neisplacivanja
Ma mogao je da umre i na semaforu a mogao je i u svlacionici a mogao je i u menzi kluba nego se namece pitanje OD CEGA a moras da priznas da je veoma cudno jer mlad covek moze da otputuje ili od heroina ili u saobracajci a treci razlog mi nije poznatUmro je na Partizanovom treningu.
Vidim da si pravi i istiniti simpatizer kluba od rodjenja .Zivota ti jel ti bilo tesko kada su uhapsili ikonu kluba Dzaju i kako si doziveo to tesko vreme i da li je ostavilo neke vece posledice na tebe jer ipak je to veoma tezak udarac za svakog iole velikog fudbalskog sladokusca i patriotuDva gola Maradona, dva Suster i dva Janjanin. Gleedao sam tu utakmicu.